Anasayfa
9 Mart 2023, 0:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yüzük görmek

Rüyada yüzük görmek

Hoca
RÜYADA YÜZÜK
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe
atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir
evlilik yapmak demektir.


Cevap: Rüyada yüzük görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yüzük görmek gecikmeye,sabra,metanete yorumlanır.Yüzük taktığını görmek son zamanlarda üzerine düştüğünüz bir işin beklenmedik bir gelişme nedeni ile gecikme yaşanacağına,nişan yüzüğü görmek uzun zamandır hiç görmediğiniz ve haber alamadığınız bir yakınından haberler alacağınıza yada nikah yüzüğü görmek bir mülk sahibi olacağınıza fakat bunun için çok büyük bir borcun altına girerek uzun süren bu borç nedeni ile kısa zamanda borçlardan kurtulup mülk sahibi size ait olacağına işaret eder.


Ruyada yuzuk gormek

Kayıtsız Üye
Hocam iyi gunler.Ben rüyamda parmagimda teyzemin gelininin yuzugunu goruyorum.Nisan yuzugu.Cikarmak istiyorum ama cikaramiyorum yuzugu.Yorumlarmisiniz.Tesekkurler


Yorum: Rüyada yüzük görmek

arifselim
İyi günler. Bekar bir kimse için evlilik için bir adım atmasına ve bundan dolayı çok mutlu olmasına alamet eder. Bir diğer anlamı ise iş hayatında çok başarılı olduğuna, büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançla mal mülk sahibi olacağına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalr rüyamda sag el yuzuk parmagima sahte altin renginde yuzuk takiyordum.
Birde rüyada her iki taafida uzum baglariyla doku bir yoldan geciyirduk ailrmle
Herkes koparip yiyordu ama ben baskasinin malini koparip yiyrmrm haram sizde yemeyin diye uyariyorum
Birde rüyamda eski erkek arkadaşmila evli oldugumu gördüm. Ama normaldr evliyim.
Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada yeni ev ve halı görmek

arifselim
Merhabalar. Sahte altının görülmesi gerçeğinin görülmesinden çok daha hayırlıdır. Ayrıca bu rüya kişinin her adımını dikkatli ve itikadına uygun şekilde attığını, ahiret hayatına dair hazırlık yaparak Allah’ın emirlerine uygun şekilde yaşayacağını ve inancını her şeyin üstünde tutacağını bildirir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam
Rüyamda evime gidiyorum küçük bir erkek bebek var evimizde onu seviyorum sonra ablam geliyor
Ve ben bir anda parmağımda yüzük olduğunu farkediyorum yüzükleri çıkarırken ablam diyorki babam çok kızar diyor
Bende kızarsa kızsın ben sevmediğim biri ile nasıl evleneyim falan diyorum
Sonra ablam yine çok kızar detince anne anneee diye bağırarak ağlamaya başlıyorum hatta sesim kısılıyor ağlamaktan
Bunu yorumlar mısınız


arifselim
Aleykum selam. Bekar kimseler için ve Bir genç kız için bu rüya nasip ve evlilikle ilgili gelişmelere işarettir. İsteklerin konusunda sorunlar yaşanacağına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm,
rüyamd bir yıldır ayrı olduğum erkek arkadaşımı gördüm bir odaya giriyorduk ve orası deniz oluyor rahatça yüzüyorduk yürür gibi rahatça ve sonra elimde bir yüzük gördüm ve o tek taşa dönüştü evleniyoruz nihayet gibi bir his geçti içimden ne demek olur acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Yalan Söylemek Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eski sıkıntıları geride bırakmaya, hayatta yeni sayfa açarak mutlu olmaya işaret eder. Ayrıca bekar kimseler için kısmetinin açık olmasına tabir edilir. Huzura ve mutluluğa kavuşmak manasında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda sevdiğim çocuk yanlış hatırlamıyorsam sol elime yüzük taktı ben pek istekli değildim oda bekliycem gibisinden bişeyler söyledi annemin de haberi vardı o da yüzüğü takmamı istiyodu belli bir manası varmıdır yorumlarmısınız


arifselim
Hayırlı günler. Yüzük takılması sevineceğin ve mutlu olacağın gelişmelere işaret eder. Eğer bir duygu yoğunluğunun yaşandığı dönemde isen bu rüya bilinçaltı olabilir ve manası da olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda en yakın arkadaşım benden borç para alarak şans kolyesi adlı bir kolye ve nişanlısıyla takmak için bir çift yuzuk almış. Beni çağırıp sana emanetini vereceğim diyor ben verdiğim borç parayı vereceğini sanıyorum ama o şans kolyesini ve yüzükleri veriyor. Bende bu kolye şans felan getirmez ve ayrıca benim bu cift yuzugunu takacak bir nisanlim yok ki diyorum. Ancak yinede verdiklerini alıyorum. Yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Yakın bir zamanda çok iyi ve çok hayırlı bir dost ve arkadaş edineceğinize tabir edilir. Ayrıca gönül ilişkilerine ve içinde bulunduğu olumsuz bir durumdan kurtulmasına işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yakınlarla zina

sultan_147
Selam olsun. İki üç gün önce rüyamda babam bana altın yüzük verdiğini gördüm ve bana dedi ki bunu önce sen tak sonra annene ver dedi. Bu rüyanın yorumu nedir?


arifselim
Aleykum selam. Altın yüzük verilmesi genellikle mutluluklarla ve sevinçlerle karşılaşılması anlamında kabul edilir. Bu durumda babandan gelecek olan ve gelmiş olan bir sevinçli durum olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ruyamda sag ve sol parmagimda tek tas yuzuk birde alyans gördüm sol elimdekini hiç begenmiyorum ama sag elimdeki alyansimi çok begeniyorum ve tanidigim birine çok güzel çok begendim diye anlatiyorum. Sonra çok begendigim alyansi parmagimdan cikartiyorum ve merdivenlerden asagi dusuyor gidip buluyorum hocam. Ben bekarim ve bayanim. Bu ruyayi nasıl yorumlarsınız.


arifselim
Aleykum selam. Esasen kişinin durumuna bakılarak yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Eğer birinden evlilik teklifi bekliyorsan bunu işiteceğine ve sevineceğine işarettir. Ayrıca evlilikle ilgili olarak gelişmeler olmasına ve kısmetin açık olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam Allah cc. rahmeti üzerinize olsun.Hocam rüyamda sol elimin orta parmağında iki taşlı pırlanta yüzük gördüm sag elimin yüzük parmagindaydasa altın alyans gördüm.Birisiyle sözlenmisim(ben yirmibes yaşında bekarim istedigim gibi biri karsima cikmadigi için evliligide şuan düşünmüyorum belki bu bilincalti bilmiyorum ama size danismak istedim) Daha sonra o sozlendigim kisinin ailesine onun yanina gitmek için susleniyorum ailesi bana özel kiyafette getirmis yuzume makyaj değil de renk renk boyolar sürüyorum gozum dudagim hep boya icerisinde begenmiyorum siliyorum o boyayı ama daha sonra gözüme siyah kalem çekiyorum ve beğeniyorum.Ama daha sonra otobusun içinde buluyorum onceki gorduklerimle bir alakasi yok ama memleketinim daglarina yollarina benzeyen yerlerden geciyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Zikir ve zikrullah Görmek Nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bekar ve evlilik çağında olan birisi için bu rüya güzel ve mutlu bir evlilik yapacağı ile yorumlanır. Ümit ettiğin şekilde ve mutlu olacağına haberler alarak sevinmeye tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin ve bu en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.rüyamda parmağımda gümüş bir yüzük var zikzaklı içinde de sevdiğim kişinin ismi yazıyor.. anlamını çok merak ediyorum bakarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Öncelikle bu bilinçaltı bir rüya olması mümkündür. Diğer anlamı ise rüya sahibinin giriştiği her işinde Allah’ın izniyle başarılı olacağına ve hedeflerine ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yemek Görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam Allah razı olsun boyle güzel bir site yaptiginiz için. Hocam ben 24 yasindayim ve bekar bir bayanim simdiye kadar evlenmeyi hep çok istedim ve gorucu usulüyle bircok kişiyle gorustum. Sorun su ki hiç birine gonlum ısınmiyor. Tam hayalimdeki gibi insanlarla da karsilastim ancak gonlum bir turlu isinmadi. Son olarak biriyle gorustum karakter olarak istedigim gibi biriysi gonlumde yapabilecegini sevebilecegimi düşündüm zamanla biz bir muddet ailelerin dahiliylede gorustuk ancak tam olarak gonlum isindi diyemedim o yuzden olumsuz karar aldim.

Bu durum beni baya etkiledi artık evlenmeyi eskisi kadar istemiyorum malesef gonlum sogudu. Dun gece rüyamda güzel bir evdeyiz ev buyuk ve çok güzel aydinlik ferah bir ev. Butun akrabaglarim orada bir davet varmis herkes birseylerle uğraşıyor pasta falan yapiyorlar. Biraz onlarla konusuyorum sonra mutfaga gidiyorum heryer kalabalik burda namaz kilacagim diyorum ve mutfaga seccadeti seriyorum. Bir yandan insanlar mutfakta hazirlik yapiyorlar. Sonra ben seccadeyi serince yanimda 3 4 kisi daha namaza duruyor. Soluma tanidigim bir abla duruyor(daha önce bu abla beni kardesiyle evlendirmek istemisti ben istememistim ) icimden diyorum ki ya niye yanima durdu çok seviyorum bu ablayi ama kardesine icim isinmadi niye israr ediyor ki diyorum sonra tekrar ablaya bir bakiyorum feracesi cikmis kisakolluyla namaz kiliyor aceba uyarsammi diyorum sonra yok ya o zaten biliyordur böyle kilinmayacagini diyorum namazima devam ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi)

Namazda oturunca parmagima bir bakiyorum bakir renkte bir yuzuk Işıl Işıl sol elimde o kadar çok hosuma gidiyor ki yuzuk çok beğeniyorum sonra icimden namaza ver dikkatini diyorum ve namazımı bitiriyorum. Namazi bitirince tlfnumu alip internete giriyorum bu son gorustugum kisi birisiyle nisanlanmis denizin ortasinda el ele geziyorlar kapali güzel bir kiz bunu videoya cekip internete atmislar bende goruyorum. Guzel kizmis İyi birinede benziyor inşAllah hep mutlu olurlar bekirde çok iyi birisi dengini bulmus falan diyorum ama yinede icimde bir burukluk oluyor sonra uyandim . Yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Allah’tan hem dünya hemde ahiretin için hayırlı olacak bir kişiyi dile. Gördüğün bu rüya büyük ihtimalle etkisinde kaldığın düşüncelerden veya olaylardan dolayı görmüş olabilirsin. Bir diğer yorumu ise, yanlışların farkına vararak hayırlı bir seçim yapmaya, evlilikle ilgili güzel gelişmelere ve mutlu olacağına tabir edilir. Allah’tan daima hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam. Ben normalde sözlüydüm. Ama ayrılmıştk. Bugün rüyamda bizim eve geliyodu ama herkesin morali bozuktu gözü bendeydi rhatsz oldu mu diye. Sözlümde bana bakydu bir şey diyecek mi yapacak mi gulecek mi diye. Evimize aileden biri gbi geldi gitti. Gitmeden önce ablama yuzuk kutusu verdi disi kirmizi. Ablamda o gidince bana verdi. Icinden iki yuzuk cikti biri normal alyans altin. Parmagima tam oldu. Digeride çok buyuktu parmagima isaret parmagima oldu sadece ama sekli falan çok guzeldi yapisi dokusu. Taktim onlari parmagima. Ben inanamadm babam yuzugu bilemedik oyle aldim dedi. Kafam karsti. Ablama sordum yok dedi o verdi bende sana verdim dedi sozlum için. Sonra sozlume sormak istedm bu yuzukleri sen mi aldin diye. Ama evet o almsti. Fakat soyle bisey vardi oda kirgindi uzgundu sanki yuzukleri verdi ama sanki benm gibiydi onunda konuşası yoktu.

Okudunuz mu?  Rüyada zenci olmak

arifselim
Aleykum selam. Hayatında biri olmayanlar için ve bekar kimseler için bu rüya hayırlı gelişmelere işaret eder. Ancak yeni biten böyle bir ilişki için üzülmeye, pişmanlığa ve huzursuzluğa tabir edilir. Yinede hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda üzerimde içi beyaz üzerinde pembe tül den oluşmuş uzun sade bir abiye elbise vardı. Sağ El yüzük parmağımda altından bol bir yüzük vardı. Yüzüğü parmağımdan düşürmekten korku yorum. Sonra çok miktarda naylondan kırmızı gül getirip üzerimdeki elbisenin etek kısmının içine koydu birkaç bayan. Şimdiden teşekkür ederim . Hayırlı günler .


arifselim
Aleykum selam. Bekar bir kimse için bu rüya kısmetin açık olmasına, gönül ilişkilerine ve evlilik için güzel gelişmelere işaret olarak yorumlanır. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yoğurt Görmek

Deniz1111
Selam aleyküm hocam rüyamda bir sürü yüzük gördüm hepsi bir arada duruyor yanımda biri var bana gösteriyor altın gümüş taşlı alyans çeşit çeşitti bana diyor istediğini seçebilirsin sonra kadına sol elimi gösteriyorum ve gümüş bir alyans var parmağımda bir de devamında berrak bir deniz görüyorum içindeyim ama dibini görüyorum öyle temiz sonra kafamı kaldırıp manzaraya bakıyorum her yer berrak deniz tertemizdi yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda görmüş olduğun denizin berraklığı gibi bir istikbale sahip olacağın ve bunu güzel olmasını kılan güzel ve hayırlı bir evlilik ile birlikte bir evlat sahibi olmaya da delalet eden çok hayırlı bir rüya olduğunu gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Papatya
Rüyamda ilkokul arkadaşım olan ama uzun süredir görüşmedigim bir çocuğu gördüm. Geçen aylarda nişanlandığını duymuştum. Rüyamda beni bir yere götürüyor kapıyı açtığımda bir sürü tanıdığım insan oradaymış. Bu ne diyorum çocuğa. Bugüne kadar kutlayamadigim doğum günlerinin hepsini kutlamak için getirdim diyor ağlayarak. Neden ağlıyorsun diyorum sanki bir şey için çok pişman gibi duruyor. Sonra parmağında gerçekte nişanlandığı kızla olan yüzüğünü görüyorum mavi taşlı güzel parlak bir yüzük ama parmağının tam ucuna gelmiş neredeyse çıkacak gibi. Yüzüğünü niye takmıyorsun diyorum ben ayrılmak istiyorum zaten ondan gibi bir sey soyluyo yine aglayarak. Sonra iki tane alyans gibi yüzük görüyorum güya bizim içinmiş o yüzükler sanırım tam hatirlamiyorum burasini. Nişanlınla ne zamandır birlikteydiniz diyorum 4 sene diyor. Ama hep ağlıyor. Sonra ben yine rüyamda bu olanları anneme anlattığımı görüyorum anlatırken de önümüzde deniz var ama deniz de hava da yine biraz karanlık gibi.

Okudunuz mu?  Rüyada yardıma muhtaç birini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Bu gördüklerin tek bir anlama sığdırmak imkansızdır. Buna göre rüyanın tabiri eski günlere olan özlemine, eski erkek arkadaşından alacağın habere, konuşmanıza, eskileri bırakarak yeni sayfa açmana ve hem hayallerindeki yaşantıya kavuşmana, zengin olmana hem de huzur bulmana kısaca her açıdan sevinç duyacağın günler geçireceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Esselamu aleykum ve Rahmetullah kardeşim. 3 4 gece önce bir rüya gördüm bu geceki rüyamla benzer şekilde. İlk rüyamda altın bileziklerimi eşim ailesiyle kavga edip benden alıp asansöre binip terkediyordu beni ve cüzdanımda bir bileziğimin kırıldığını görüyordum mehrimi alıp gidiyordu. Bu gece de alyansımı ve tektaşımı ihtiyaçtan satmak için kuyumcuya gidiyorduk onlarda yüzüklerimi ortadan ikiye ayırıyor bir cımbızla tutup bana gösteriyorlar. Ben üzülüyorum işlemden geçeceğini geçiriyorum aklımdan.. Hayra yorun inşaAllah..

Okudunuz mu?  Rüyada yaşlı adam görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibi tarafından düşünmeden yapacağı bir davranış veya söyleyeceği bir söz nedeniyle üzüntü içine gireceğine görmüş olduğun altınların kırılıp ayrılması ise bir sağlık sorunu ile uğraşma ihtimaline, geçici bir probleme ve bununla baş etmek için Allah’ın şifasına başvuracağına sonunda sıhhatine kavuşup sorunlardan arınacağına delalettir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçekte bana iş vermesini beklefiğim bayano görüyorum önce bir yerde oturup patates kızartması yiyoruz sonra bana takılarını veriyor içinde alyansı var yüzüğü parmağıma takıyorum yarısona kadar oluyor sonra evine gidiyorum ve orada yüzüğü kaybediyorum arıyorum ve buluyorum bulunca çok seviniyorum.. acaba işle ilgili bir rüyamı olacak mı yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Görmüş olduğun rüya iş ile alakalı olabilir. Tabi bunu kesin olarak söylemek zor fakat tabirinde yapmak istediğin şeye erişmek, kısmetinin açılması, hayaline kavuşmak, muradının olması manasında olup hayırlı gelişmelere gebe olduğu bir gerçektir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Rüyada taşlı yüzük, Rüyada ranza, Rüyada pembe boyalı oda

Bu kategoride yer alan Rüyada Yaya Geçidi Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yüzük görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.