Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:46
missa92
Abone

İslam ile ilgili nickler

İslam ile ilgili nickler

Kayıtsız Üye
islam ile ilgili nickler


Cevap: Islam ile ilgili nickler

Muhasibi
Dinle İlgili Nickler

Yağmurun toprağa hayat verdigi gibi forumduasi.com/dua-ile-ilgili-yazilar-tavsiyeler/20099-cuma-gunu-icinde-dualarin-kabul-edildigi-vakit.htmldualarında hayat bulacagı bu gecede dua bahcesinde yeseren fidan olmak dilegiyle kandiliniz mubarek olsun
Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini basımıza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, buyusune kapılmanız dilegiyle. Nice kandiller.
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mubarek olsun..
Kalpler vardır sevgiyi paylasmak için, insanlar vardır dostlugu yasatmak için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. Kandiliniz mubarek olsun.
Gul bahcesine girenler gul olmasalar da gul kokarlar. Kainatın en güzel gulunun kokusunun uzerinizde olması temennisiyle… Iyi Kandiller..
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun…
Mevla cekirdege orman gizlemis, yilanin zehirine derman gizlemis, tahil tanesine harman gizlemis, mübarek günlere cennet gizlemis. kandilin mübarek olsun.
Güzelliği seven rabbim gönlünü güzelliklerle donatsın gönlündeki güzellikler ömrüne yayılsın muhabbetin baki ,kandilin kabul kandilin mübarek olsun
Gunesin güzel yuzu yuregine dokunsun. Kabuslar senden uzakta,melekler basucunda dursun. Gunes oyle bir geceye dogsunki. forumduasi.com/dua-ile-ilgili-yazilar-tavsiyeler/20099-cuma-gunu-icinde-dualarin-kabul-edildigi-vakit.htmlDualarin kabul,kandilin mubarek olsun.
Gul sevgini tacidir. Her bahar gulle taslanir. O gulki Muhammedi anlatir. Muhammedi anlayan cennete gul koklatir. Gul kokulu kandiliniz mubarek olsun.
Herkes herkese bir lokma şey verebilir ama boğaz bağışlamak, ancak Allah’ın işidir. (Mevlana)
Güzel söz söyleyen, kimseden kötü söz işitmez. (Firdevsi)
Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir. (Mevlana)
Avcı nice al (tuzak, hile) bilirse, ayı da onca yol bilir. (Kaşgarlı Mahmud)
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir. (Hz. Ebubekir)
Özü doğru olanın, sözü de doğru olur. (Hz. Ali (r.a))
Birliğin kederi, ayrılığın safasından daha hayırlıdır. (Yahya bin Muaz)
Her gecenin bir gündüzü vardır. (Hz. Ali (r.a))
Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan se


dini nickler

Bu kategoride yer alan İdğam hakkında bilgilendirirmisiniz... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslam ile ilgili nickler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.