Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
sizden6
Abone

Sorunlar bitmiyor Nolur derdime derman olun..

Cevap: Sorunlar bitmiyor Nolur derdime derman olun..

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm.. Arkadaşlar, ben yeni üyeyim; buranın usûlünü bilmediğim için direkt derdimi sizlerle paylaşıyorum..
Yaklaşık olarak 4 aydır, her sorun problem üst üste geliyor. Tıbbi tedavilerde aldım fakat ne sorunlarım bitti ne de psikolojik olarak sorunlarım .. İçim daralıyor ve boğazım düğümleniyor kendimi çok kötü hissediyorum.. Bununla ilgili ilmi yapacağım sizin de uyguladığınız bir takviye var ise Allah rızası için benle paylaşın.. Hayırlı akşamlar..
hocam sınavımı kazanamadım en yakınımı kaybedicem ve buna engel olamayacağım korkusu, maddi anlamda darlık, ailevi sorunlar gibi şeyler.. Ufak tefek olanları yazmıyorum başlıcaları bunlar.. Tekrar teşekkür ederim, Allah razı olsun..

Okudunuz mu?  Evde Kur'an okunurken gusül abdesti alınır mı ?

Yorum: Sorunlar bitmiyor Nolur derdime derman olun..

Kayıtsız Üye
emegi gecen herkesden Allah razı olsun


Nolur yardım edin….

truelove
Selamın aleyküm arkadaşlar,
2 sorum olacak
1.2004 yılında kadıköy akmar pasajı ayinlerinde takılan hiç tanımadığım 2 kız tarafından bacaklarımdan kıl alındı ve kayıplara karıştılar. 2004 ten 2017 ye kadar hemen hemen her gece cin musallatı oluyor mast yapmama sebep oluyorlar. Yapmadığım zaman rüyama girip rüyalandırıyorlar. Her gece duş alıyorum. Hocaya gittim bana ifrit musallat olmuş dedi. Cin demedi ifrit dedi. Bundan kurtulamıyorum nolur yardım edin ???

Okudunuz mu?  İhanete maruz kalan evli kadın ne yapmalıdır?

2.alaçatıda otelde çalışırken otel sahibi satanistti beni sevmezdi. beni severken saçımı çekip çekip duruyordu.sonradan anladım. yaklaşık 3 sene boyunca evde yatıyorum.kısmetim kapalı ne arkadaş çevrem var ne kız arkadaşım var ne de iş hayatım var 3 sene boyunca yatıyorum. nolur yardım edin yalvarıyorum. ailemle sürekli kavga ediyorum

Okudunuz mu?  Allah'ın beni terkettiğini düşünüyorum.

Yorum: Sorunlar bitmiyor Nolur derdime derman olun..

Kayıtsız Üye
bu işlerden anlayan hocalara git. hocalar elbet bu işi çözebilecek insanları tanırlar musallatı kaldırabilirler fırsat buldukça radyo, netden kuran ve meal dinle.


arifselim
Aleykum selam. Sana büyü yapılmış olması yada cinlerin musallat olması demek tahminden öteye geçmez. Sana tavsiyem öncelikle 5 vakit namazını kıl, kazaların varsa hemen kaza etmeye başla, çok güzel bir tövbe et ve Allah’a her gün bol bol dua et. Kuranı kerim okuyabiliyorsan her gün bir sayfa oku, eğer bilmiyorsan öğrenmeye çalış. Samimi olan ve ona yönelen, ondan yardım dileyen kullarının ellerini Allah boş çevirmez.

Bu kategoride yer alan Din ve İman ile ilgili Şüpheler? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sorunlar bitmiyor Nolur derdime derman olun.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.