Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:25
dualar
Yönetici

Namaz Kılmazsak Dua Kabul Olmaz Mı?

Namaz Kılmazsak Dua Kabul Olmaz Mı?

Berkay49
Merhaba,
Benim bir isteğim/dileğim var.Dua ediyorum 3 gün veya 7 gün hergün 41 defa dua edersem dua’m kabul olurmuş.2.gün bugün.Ama namaz kılmıyorum dua’m kabul olmaz mı?


Cevap: Namaz Kılmazsak Dua Kabul Olmaz Mı?

pismanımm
duanın kabul olması için şartlar varmışş bn öyle okumuştum

Okudunuz mu?  Sekine Duası

Cevap: Namaz Kılmazsak Dua Kabul Olmaz Mı?

Berkay49
Bende öyle okudum da bazı yerler namaz kılmazsak dua kabul olmaz diyor bazı yerler dua ve namaz birbirinden bağımsız diyor?


Cevap: Namaz Kılmazsak Dua Kabul Olmaz Mı?

hatalar
hayır canım onlar hurafe saçma yanlış bilgiler. ALLAH herkezin duasına icabet eder elbet 🙂 ama bu dünyada ya kabul eder ya hakkımıza hayırlı olmadığı için erteler . yada ahiretimizde bizi mükafatlandırır. yani yaptığın dua ALLAH’ın izni ile boşa gitmez. (hayır dualar yani günah dualar değildir inşAllah)
ozaman herkez 41 kere dua etsin dünyada herkez güllük gülistanlık yaşar herkezin istediği olurdu bunlara inanmayın..
bak senin yapman gerek nedir biliyormusun ?
Kimin duasının kabul olup olmayacağını ALLAH bilir yok senin duan kabul olmaz seninki olur demek haddi aşmaktır. ama tabiki 5 vakit namazını kılıp kuranı okuyup araştırıp ALLAH huzuruna ne kadar yaklşırsan o kadar kar a girersin.
Unutma duada en önemli şeylerden biri ümitli olmak umut etmek hemen olmasa bile sakın duanı hiç bırakma iste sürekli.isterken hakkına hayırlısını iste kendini vererek dua et ALLAH ‘ın seni duyduğunu bil 🙂 minik karıncanın ayak seslerini duyan RABBİM senide duyuyor elbet.
SAKIN duanı bırakma devam et ümitli ol .
lütfen benide duandan eksik etme 🙂

Okudunuz mu?  Güzel bir dua örneği

Kayıtsız Üye
evet çok güzel bir şey yazmıssın.


Kayıtsız Üye
Tabi ki namaz kılmayanın duası da kabul olur. Hatta Allah’tan istemen sebebiyle Allah sana daha da fazlasını verir. Sana hidayet ihsan eder. Yıllar önce gerçekleşmesi zor olan isteklerim için ısrarla dua etmiştim. Şimdi bakıyorum zamanla hepsi gerçekleşmiş. Hatta daha da fazlasını vermiş bana Rabbim. Tabi sadece dünyayı istemek de büyük bir yanlış. Önce kuran okuyup doğru zihniyete ve düşüncelere sahip olmamız lazım.
Furkan 77 : (Ey Muhammed!) De ki: "Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin! Siz yalanladınız. Öyle ise azap yakanızı bırakmayacak."

Okudunuz mu?  Her gün okunacak dualar

Kayıtsız Üye
namaz
kılmaz isek Allahtan istemeye yüzümüz olmaz


Kayıtsız Üye
Bn namaza yeni basladim çok icimi acitan. Bi duam var namazımı elimden geldgince kiliorum bu derde dusmeden önce sdce sabah namazı kiliodum yinede ALLAH duami kabul edermi derde dusunce namaza yoneldim

Okudunuz mu?  Dua ile İlgili Güzel Bir Hikaye...

KARA PANTER
Duan içtense ve şartlara uygunsa kabul olur tabii bu duana bağlı


Diyarbakır
Yahudide olsan hristiyanda olsan dua kabul edilir.Bu Allah in Rahman isminin tecellisidir.Allah tüm mahlukata merhamet edendir. Mucib dir duaya icabet edendir.


namaz kılmadan dua kabul olur mu, dualarin kabul olmasi için namaz kilmak sartmi, namaz kılmadan yapılan zikir kabul olurmu

Bu kategoride yer alan Polis olmak istiyorum bana dua eder misiniz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz Kılmazsak Dua Kabul Olmaz Mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.