Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir?

Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir?

Emil
Salam Aleyküm Kardeşlerim rüyamda intihar ettim, anlamı nedir sizce?
kimdense və nedense çekinip haplar yuttum yanımda Rahmetli babam vardı bir garipti rüya kendimi öldürmek istedim ve hapları yutandan sonra babam ve annem hiç itiraz etmiyorlardı onların yanında içtim olmuyordu kendime diyordum niye olmuyorum sanki çok istiyordum ölmeyi ve sonra Kelime i Şahadeti dedim ve birden gözlerim karardı sanki ruhum bedenimden çıktı 5 10 saniye sonra babam ve annem beni telaş içindi uyandırdılar ben uyandım sonrasını tam olarak hatırlamıyorum şimdi bu rüyada intihar edip sonra uyanmak nedir

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak

Yorum: Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle Allah rahmet eylesin. Vefat etmiş olan babanı görmüş olman bir haber alacağına senin intihar edip ölümden dönmen hayatını şimdikinden daha farklı şekilde yaşamanı sağlayacak temelden oluşacak değişimlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş akrabayı görmek

rüyada olup olup dirilmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.