Anasayfa
6 Nisan 2023, 11:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çeyrek Altın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çeyrek Altın Görmek Ne Anlama Gelir?

kerze
Rüyada Çeyrek Altın Görmenin Anlamı Nedir

Rüyada Çeyrek Altın Görmek;Tam ayar olmayan altın görmek yalan olan borçtur denilir.Rüyada çeyrek altın bulmak bulmak zarara uğramaya, gam ve keder, Eski sikkeler bulmak sevinç ve memuriyete, Kadının altın dan mamul ziynet eşyası takınması sevinç ve kendine güvene, Damgalanmış, işlenmiş bir altını olmak ev almaya, değerli insana işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada çikolata görmek

Cevap: Rüyada Çeyrek Altın Görmek Ne Anlama Gelir?

EFRUMİE
Rüyada çeyrek altın görmek sıkıntılı bir dönem içerisinde olduğunuza ve bunalım geçirmek üzere iken birilerinden borç para bulacağınıza ve bu borç paranın sıkıntılarınızı biraz da olsa hafifletecek ve rahatlayacağınıza işaret eder.


Ruyada ceyrek altin ve hamilelik

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben bayanım 2 ay önce evlendim iki tane rüya gördüm bir gün aralıklarla yorumlarsaniz çok sevinirim 1. Rüyamda eski kapı komşumuz Aksoy abi bana çeyrek altın veriyordu 2.rüyamda da hamile olduğumu anlıyorum daha baslarindayim hamileliğin normal hayatta sigara kullanıyorum ve rüyamda hamile olduğumu anladığım an sigarayı birakma kararı alıp içmiyorum YORUMLARSANİZ çok sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ile konuşmak

Selamunaleykum ben bayanım 2 ay önce evlendim rüyamda eski karşı komşumuz bir abi bana çeyrek altın veriyordu sonraki rüyam rüyamda hamile olduğumu anladim normal hayatta sigara içiyorum rüyamda hamile olduğumu anladığım an sigarayı BIRAKTIM içmeme kararı aldım ve içmiyordum


Yorum: Rüyada Çeyrek Altın Görmek Ne Anlama Gelir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyalarınızı birlikte fakat ayırt edebileceğiniz şekilde açıklamaya çalışacağım. İlk rüyanızda çeyrek almanız farklı şekillerde yorulur. Küs olduğunuz biriyle barışacağınıza ya da maddi anlamda zor olan bir dönemde evlilik kararı aldığınızı gösterir.

Okudunuz mu?  Rüyada camide namaz kılmak

İkinci rüyanızda ise, hayırlı bir rüya olmakla birlikte hayal ettiklerinizi sevinçle karşılayacağınıza, zengin olmaya ve parasal olarak sıkıntı çekmeden yaşamaya delalet eder. Bunlara bağlı olarak izzete, takdire nail olmaya işaret eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Günaydın,rüyamda bir üniversite hastanesinde tüp bebek yaptıracaktım,hastaneye giderken elimde bir çeyrek altın var yolda bir tane daha buluyorum benden önceki hasta düşürmüş galiba diyorum iki tane oldu daha iyi oldu işimi kolay hallederim diyorum doktora gidiyorum doktor kalbime ultrason ile bakıp tüp bebek tedavisi iyi gidiyor her şey yolunda ama kalbinde ileri derecede kalp yetmezliği var diyor ben de olsun annemde de vardı vefat etti ama ablamda da var o ameliyat oldu ben de bakarım tedavisine diyorum bebek tedavisinin iyi gitmesine seviniyorum.(gerçekte annem kalp rahatsızlığından vefat etti,ablamda kalp kapak ameliyatı oldu ve benimde 9 yıldır bebeğim olmuyor )

Okudunuz mu?  Rüyada Çardak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan iş hayatın ve sağlıkla ilgili sorun yaşadığın durumların sevindirici gelişmelerin yaşanacağına dair işaret olan bir rüyadır. Hayırlı bir rüya olup sağlık sorunlarını halledebilmene, iş ve maddi konulardaki çalışma ve yaptırımlarda olumlu sonuçlar alabileceğine delalettir. En doğrusunu Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Çekirge görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm öncelikle hayırlı cumalar rüyamda eşimin elinde bir paket vardı içinden bana temiz yepyeni bebek kıyafetleri verdi daha sonra zincir kolye vardı ucunda da küçük bir anahtar bu kolyeyi önce benim boynuma taktı daha sonra küçük bir kutu çıkardı anahtarı benden istedi boynumdan çıkarıp ona verdim kutuyu anahtarla açtı içinden para büyüklüğünde bir altın çıkardı bana gösterdi anahtarı geri boymuma taktım daha sonrada uyandım yorumlarınızı merakla bekliyorum şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada cennet ve cehennem görmek

Tohat
Ve alyküm selam. Eşin ile arandaki ilişkinin daha iyiye doğru gideceğini, gönlüne hitap edecek söz ve davranışlar görebileceğine, hedeflerine gidecek olan yolların açılması ile kolaylıkla emeline ulaşacağına, böylece hayatının bir çok alanında huzurlu, mutlu başarılı olabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cüce görmek

rüyada çeyrek altın görmek, rüyada ceyrek altin gormek, rüyada çeyrek altın almak

Bu kategoride yer alan Rüyada Çekirdek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çeyrek Altın Görmek Ne Anlama Gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.