Anasayfa
8 Nisan 2022, 8:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir?

kerze
Rüyasında beyaz araba görmek nedir tabiri :

Rüyada beyaz araba görmek, almak, satmak ya da kullanmak huzur ihtiyacı çektiğinizi ve aradığınız huzura kavuşmak için yapmanız gereken bazı şeyler olduğuna delalet eder.


Cevap: Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir?

EFRUMİE
Rüyada beyaz araba görmek her ne var ise muradınıza ereceğinize vehayalini kurmuş olduğunuz her ne var ise kısa zaman içinde gerçekleşeceğine ve ihtiyacınız olan her ne var ise kavuşacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz gümüş kahverengi balık görmek

Yorum: Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocam rüyamda sevdiğim kişiyle evliymişim benim başımda başörtüsü var, kucağımda da bebeğimiz beyaz bir araba var sevdiğim kişi kapıyı açıyor ben de bebeğimizle birlikte arabaya biniyorum sonra sevdiğim kişi de biniyor sonra arabayla gidiyoruz


Yorum: Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir?

arifselim
Aleykum selam. Birbirini seven ve evlenmek isteyen kimseler için bu rüya evlilik hazırlığı yapmaya ve bu konuda adımlar atarak mutlu olacaklarına tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda uyandığımda evin odasında beyaz bir araba vardı. Babama bu araba kimin diye sorduğumda yeni aldım dedi. ve rüyamda gördüğüm o ev o kadar yüksekteymiş ki vinç le başka arabanın içinde evin içine koyulmuş o beyaz araba sizce yorumunuz ne dir ?


arifselim
Rüya sahibinin veya ailesinin yaşanan sıkıntılardan sonra bunların geçeceğine ve uzunca bir dönem rahat nefes alarak güzel bir döneme gireceklerine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bir alimi elinde kılıç ile görmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda üzerimde beyaz gömlek sevdiğim kişinin üzerinde beyaz gömlek var (şu an o kişiyle ayrıyız bir ilişkimiz Yok) ve bir sebepten tutuyor elimden zorla bindiriyor arabaya araba da beyaz bir arabaymış devamını göremeden uyandım


arifselim
Rüyayı gören kadın veya erkek için hayırla tabir edilir. Bunu gören kadın için çok hayırlı bir evlilik yapacağına işaret eder. Bu rüyandaki kişiyle olmasını gerektirmez. Rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekip Allahu ekber demek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda ana caddede kaldırımda duruyorum ve sırasıyla yanımdan sola doğru 3 tane araba dönüyor ilk 2 tanesi siyah sonuncusu ise beyaz… Yalnız beyaz arabanın şoförü kadın ve kapısında bir aralık var bende şaşırıyorum kapıyı iyi kapatmamış diye ve o esnada kadın kapısını tekrar açıyor seyir halindeyken ve iyice kapatıp emniyet kemerini takıyor… Ve bu beyaz arabadaki kadın uzaktan bir tanıdığım ama aramızda yakınlık ve samimiyet yok

Okudunuz mu?  Rüyada başörtüsünün çekilip alınması ile ilgili

Tohat
sosyal çevrede öne çıkmak, tanınmak, sayılmak, ün yapmak, konuşulup övülmek için başarıdan başarıya koşmak istediğine ve buna bağlı olarak istediğine erişecek huzurlu bir çevren ve hayatın olacaktır. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler dilerim. Rüyamda eşim lüks beyaz bir araba almış ve o arabayla eşimin köyündeyiz. Eşim arabayı sürerken durmaya çalışsa da arabayı durduramıyor ve önden yavaş bir şekilde eski ağaçtan elektrik direğine çarpıyor.arabanın onun de ezilme oluyor ve üst kısımda boyası kalkıyor.sonra arabadan çıkıp telaşla arabaya bakıyoruz ve babama ne diyeceksin diye soruyorum.oda fark ettirmeden halletmek için motoru sokup tamirciye götürmeye karar veriyor. Daha sonra evlerine gidiyoruz evde sadece kız kardeşi var.eşimle küsüp ayrı yatıyoruz.kalkınca babası arıyor. Ben hastaneye yattım diyor. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada baba görmek anlamı ve tabiri

Tohat
Hayırlı günler. Yeni bir ev veya mutlu olacağın bir hadisenin gerçekleşmesi bir yana yapacağın bir hatadan dolayı üzüleceğine ve bunun telafisini yine kendin yapacağına ve sorunu halledebileceğine delalettir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bugün rüyamda bir tane beyaz lüks bir araç gördüm araç sahibi bir polisti rütbeli bir memurdu eğitim veriyordu rüyayı tam hatırlamıyorum gördüğüm kadarı bende polis olmak istiyorum acaba bir bağlantısı var mıdır her şeyin en iyisini Allah bilir tabide.

Okudunuz mu?  Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Sosyal hayatında, aile veya iş hayatında çıkacak sorunlardan yorularak tatile çıkıp kafanı dinlendirip huzur bulmaya çalışacağına, stresli ortamlarda bulunmak istemeyeceğine delalettir. Rüyanın polis olmanla tam olarak bağlantılı değildir. İyiye ve iyiliğe doğru gidecek günlerin habercisidir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bıldırcın görmek (İmam Nablusi)

misafir üye
rüyamda eskiden ilgilendiğim kişi okul çıkışıma beyaz arabayla geliyor bende yanına gidiyorum ve diyorum ki beni gördün neden arabadan çıkmadın yanıma gelmedin şaşırıyor benimde elimde para var elinde ki ne diyor sana ne diyorum ve onu bırakıp gidiyorum yolda sevgilimi görüyorum sonra eskiden ilgilendiğim çocuğu arıyorum kime soruyorsam bilmiyoruz diyorlar daha sonra onu kafe tarzı bir yerde görüyorum onunla konuşmaya başlıyoruz ve uyanıyorum şimdiden teşekkür ederi umarım kötü bir şey çıkmaz ….

Okudunuz mu?  Rüyada başka bir boyuta geçmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan hayırlıdır. Hem eski defterleri yoklayarak bulduğun hataları düzeltecek, yanlışlarını düzeltmek için girişimlerde bulacak ve ileriye dönük bunları tecrübe olarak kullanacaksın hem de yeni bir sayfa açarak daha sağlıklı bir ilişkiye adım atacaksın. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

rüyada beyaz araba görmek, rüyada beyaz araba gormek, rüyada beyaz araba

Bu kategoride yer alan Rüyada Binanın Sağlam Olmaması/Yıkılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Beyaz Araba Görmek Ne Anlama Gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.