Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

kerze
Rüyada Birini Dövmenin Tabiri Nedir Anlamı

Bir ölüyü dövdügünü görmek rüya sahibinin dini kuvvetine borçları varsa yerine getirmeye delalet eder
Rüyada dövmek dövülen için hayra delalet eder.
Ancak agaç ile vurmak hayırlı degildir Rüyada bir erkegin sopa ile başına vurması devlet reisinden memnun olmadıgına delalet eder.

Bazı yorumculara göre rüyada dövmek beddua ile tabir olunur Bir kimseyi dövdügünü gören ona beddua eder.

Elleri baglı olan bir kimseyi dövdügünü gören ona kötü sözler söyler ,fakat sonradan söyledigine pişman olur.

Kirmani’ye göre: kırbaçla vurdugunu ve üzerinde dayak izi görülen kimse eğer elleri baglı ise ona bir kimse sözle bir zarar verir ve ondan tiksindigini bir sözle işitir Kırbaçsız elle dövüldügünü ve üzerinde dövme izi kaldıgını gören hayra erişir.

Okudunuz mu?  Rüyada suların içinde kalmak ve bu durumdan kurtulmaya çalışmak

Cevap: Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

İLGİN
Rüyada birini dövdüğünü görmek yapmış olduğunuz haksızlıklardan dolayı ve her kesin hakkını yediğinizden dolayı bir çok kişinin bedduasını alacağınıza ve bu beddua yüzünden hiç bir zaman iflah olmayacağınıza işaret eder.


Cevap: Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir

KayıtsızBella
Ben rüyamda hayatda bana hiç bir zaman kötülük etmeyen ancak rüyada dedi kodu yapan eski sınıf arkadaşımı dövüb kana boyamanın. Üstelik kimseye de kötülük eden birisi değilim çok şükür, bunun anlamı ne oluyor o zaman???
Bence bu rüya kalıpları bana ait değil, mutlaka başka bir yorumu vardır.
Her tabir doğru değildir.


Cevap: Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir?

arifselim
Selamun aleykum. Rüyanız tam tersi anlamda yorumlanır. Dövdüğünüz kişiye iyilik yapacağınıza ve bazı sıkıntılarını geçirmesinde yardımcı olacağına yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm .. Rüyamda tanımadığım birini dövdüm kafasını yerlere vurdum kolum zor kalktı ama son gücüme kadar kullandım. Başka birşeye sinirliydim rüyamda tanımadığım orta yaşlı bir Ada’mdan çıkardım hırsımı. Bu ne anlama geliyor


arifselim
Aleykum selam. Rüyasında hiç tanımadığı birisini dövdüğünü gören kimse, yine tanımadığı birinden yardım görecek anlamındadır. Ayrıca birisine hayrın dokunacağına da yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Tümay
Çok teşekkür ederim Arif bey .. Birşey daha var aklıma çok takılıyor hiç bir yerde doğru cevabı bulamadım.. Geçtiğimiz Ramazan ayının başında bir kaç kere istihare rüyasına yattım hep imsaktan sonraydı. Rüyalarımda ilk gece beyaz silindir ve fıstık yeşili yuvarlak bir şey gördüm aynı rüyada silik kırmızı gördüğümü hayal meyal hatırlıyorum .. Aynı konu ( tanıştığım biriyle evlenecekmiyim hayırlı mı şer mi Konu bu ) için ikinci rüyamda rahmetli babaannemi gördüm mutluydu ve bana sarılıyordu üstündeki kıyafet beyazdı. Diğerlerini hatırlamıyorum..
Şimdi bu işin benim için hayrı var mı yoksa o kırmızı olması yinede şerre işaret mi?. Fakat şimdi aramız ailesi yüzünden açıldı onu evlendiriyorlar zorla bu bizim için bir sınav olabilir mi aklım çok karışık kalbime doğan hep olumluydu her rüya sonrası evlenme isteğim çoğaldı huzur duydum fakat 7 güne de tamamlayamadan kestim.. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim ..

Okudunuz mu?  Rüyada Kokulu Şeyler (itriyat) görmek (İmam Nablusi)

Bu mesajı ben yazdım biraz önce üye oldum Arif bey.. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum lütfen aklım çok karışık yardımcı olun bana


arifselim
İstihareyi 7 ye tamamlamaya gerek yoktur. İlk gördüğün rüya istihare açısından olumlu manaya tabir edilmez. İstiharede ilk işaret alındı mı artık istihareye aynı konuda devam edilmez. Ayrıca istihare ne farzdır neden vaciptir ve nede kesin doğru çıkar diye bir kaide vardır. Bu konularda en iyisi birde danışmak ve fikir almaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada İstediğin Okulu Kazandığını Görmek

Tümay
Peki ya içime doğan hisler? Kime danışabilirim çevremde de yok ki böyle istihare rüyalarından anlayan biri.. Genelde o hislere baktım kendimi dinledim ben renk veya rüya anlamı çok araştırdım bir yerde ilk gördüğüm rüyadaki kırmızı için o kişinin benim için hayırlı ama ailesinden birinin şer olacağı yazıyordu ne kadar doğrudur fikriniz var mı


arifselim
İstihare rüyalarından anlayan birisine danış demek istemedim. Fikir açısından o işin hayırlı ve uygun olup olmadığı hakkında danışmak en doğrusu olur demek istedim. Çünkü istihare ile yanılmak her zaman mümkündür bu garanti bir şey değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada saç kesilmesi ve ağlamak

Kayıtsız Üye
Merhaba….. Rüyamada sevmedim kuzenimi çok dövüyorum ama hincimi alamiyorum sürekli dövmek istiyorum. (Yazin kalbimi çok kirdi ve babamin hakkinda çok kotu seyler soyledi). Bu ruyayi bir kaç kere gördüm ama sürekli degisik yerlede. O bana hiç bir sey yapamiyo sürekli ben dovuyorum…. anlami nedir? Tsk


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya tersi ile yorumlanır. Aranızın ıslah olmasına ve aradaki tatsızlıkların giderileceğine alamet eder. Dövmek sevmek ve barışmak şeklinde yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben rüyamda görüşmediğim bir arkadaşım tarafından tacize uğradığımı ve sonra o kişinin kafasını yakalayıp oradaki duvara vurduğumu birkaç kere de yüzüne dirsek attığımı gördüm. Anlamı nedir?


arifselim
Merhabalar. Gerçek hayatta zarara ve sıkıntıya uğramaya, sorunlar yaşamaya, birisi tarafından rahatsız edilmeye ve bazende iftiraya uğramaya bile tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Hatice Annemizi Görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda birinden kaçtığımı sonrasında durup o kişiyi hareket edemeyecek kadar dövdüğümü fakat aynaya baktığımda benim de kaşımın ve dudağımın patladığını gördüm. Ne anlama gelir?


arifselim
Merhabalar. Gerçek hayatta da rahatsız olduğun birinin varlığına ve bu sorunu çözerek rahat ve huzura kavuşacağına tabir edilir. Kaçmak olumlu olmasa da onu dövmek çok hayırlı olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın aleyküm. Ben rüyamda okulumdayım ve en üst katta bilgisayar laboratuvarları var. Bir odada; tüm bilgisayar laboratuvarlarından farklı bir oda, odanın içinde değişik aletler falan var. Çok gizli bir örgüt tarafından, örgütün adı hidra aynı illüminati gibi, deney yapıyor bir insan üzerine ve bir kız köşede eğilmiş doğru şişeyi bulmaya çalışıyordu. Şişeler kırmızı, mavi, yeşil birkaç tane daha vardı hatırlayamadım ama bunlar kesin sonra o kız bana bakıyor bende kafamı çeviriyorum. Ve bir adam bana örgüte katılmayı teklif ediyor ama ben kabul etmiyorum. Sonra bana örgüte katılmayı teklif eden adamla kavga etmeye başlıyoruz. Ben onun her saldırısından çok rahat bir şekilde kaçıyorum fakat o benim saldırılarımdan kaçamıyor. Sürekli vuruyorum. Sonra kavga ettiğim adam obama’ya yani abd’nin 44. cü başkanına dönüşüyor. Ve o kadar çok sinirliyim ki obamaya vuruyorum sertçe suratına birkaç defa. Sonra o odaya kim jong-un yani kuzey korenin başkanı geliyor. Tam içeri giricek kapıyı açıyor. Hemen onu görüp ona saldırmaya başlıyorum. Bir tokat atıyorum ve o kaçıyor hemen oradan. Korumalarıda onun peşinden gidiyor. Korumalarınıda ittiriyorum. Ve kim jong un’ı çok kısada olsa koşturuyorum ve odaya tekrar geri döndüğümde ise tam kapıdan içeri giricek iken önüme kaslı bir adam çıkıyor ve yavaş yavaş bana geliyorken rüya bitiyor. LÜTFEN BUNU YORUMLARMISINIZ! HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN GARİP RÜYALARDAN SADECE BİR TANESİ, LÜTFEN!

Okudunuz mu?  İstiharede damat görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tek bir anlamı olmayan ve berrak olmayan bir rüyadır. Bundan net bir yorum çıkarmak çok zordur. Genel bir manada ise, kişinin işlerinden dolayı birilerini kızdıracağına, tepki alacağına ve onlarla sorunlar yaşayacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kedi pisliği görmek

Kayıtsız Üye
rüymada bir camiye girmiştim dağda yol üstünde bir cami idi yani şehirde köyde değil şehirler arası bir yolda idi caminin içinde bir çocuk içki içiyordu bende camide neden içki içiyorsun dedim çocuk sanane dedi bende çocuğu dövmüştüm camide haram olan bir şeyi yapıyor diye

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an'ı yerden yüksek biryere kaldırmak

arifselim
Günah işleyen, haram yiyen ve doğru bir yolda yürümeyen birisine müdahale etmeye, yani onu düzeltmeye çalışmaya ve iyilik üzerine ona yardım etmeye tabir edilir. Rüyada dövmek, yardım etmek ve iyilik etmek olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yaşlı bir kadını korumak İçin genç okul çağında bir kızı döverek bulunduğumuz yerden uzaklaştırdım yaşlı kadının çalıştığı yer bir sokak ama pavyondaki insanların çalıştığı bir işe benzıyordu bende kıza söylenerek dövdüm ve ordan kovdum sonra bı genç geldı oda teyzenın işten kovulmasını sağlayacak şekilde patrona şikayet edıyordu Bnde duydum onu da uzaklaştırdım ordan teyze işinden kovulmadı patron geldı sonra bir bayandı patron sonra ben ve bir kaç kadın teyzeye yardım ettık

Okudunuz mu?  Rüyada kulak yıkamak

arifselim
Gerçek hayatta da birisine yardım etmek, sorununu çözmek ve destekte bulunarak onun işlerini yoluna koymak gibi anlamlara tabir edilir. Ayrıca başarılar elde edeceğine ve giriştiği işlerden memnun olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada birini dövmek, rüyada birini dovmek, rüyada birisini dövmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kedinin yandığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.