Anasayfa
30 Ekim 2021, 4:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tecavüze uğramak

Rüyada tecavüze uğramak

Kayıtsız Üye
rüyada tecavüze uğramak ne anlama geliyor daha doğrusu bir anlamı var mı?


Cevap: Rüyada tecavüze uğramak ne anlama geliyor?

NuN
Rüyada tecavüz görmek
Rüyada tecavüze uğramak hayatında yaşanacak kötü dönemlere işaret etmekteymiş


Korkunç Rüya

adgzlsmyye
Merhabalar 5 yılllık bir ilişkim var aile tanışmam oldu nasipse önümüzdeki yaz ciddiyete adım atacağız. Erkek arkadaşımın babası vefat etti. Onunla birlikte bende iki gündür ağlıyorum ve bir rüya gördüm. Rüyam şöyle erkek arkadaşım geliyor yattığım odaya ve zorla bekaretimi alıyor o kadar üzülüyorum ki oda ben yapmadım o ben değildim diyor bende belki olmamıştır diyorum parmağında kan gösteriyo oldu bak diye o kana bakmıyorum, seninle konusmak istemiyorum deyip ağlayarak oradan uzaklaştım ve mahrem bölgemin acısına uyandım bir anlamı var mıdır bu rüyamın yorumlarsanız sevinirim?

Okudunuz mu?  Rüyada üç tane mezar görmek

Yorum: Rüyada tecavüze uğramak ne anlama geliyor?

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Tartışmalar yaşamaya, zora sokacak durumlara girmeye ve üzüntü duyacağı şeylerle karşılaşmaya tabir edilir. Ayrıca gireceği sor durumlara karşı desteksiz ve yardımsız bırakılacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tayt giymek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm öğlen uzanmıştım rüyamda çok kötü bir şey gördüm ben yer yatağında (şilte üzerinde) yatarken abim geliyor arkama yan uzanıyor ve tecavüz ediyor bende yan yatmışım bağırıyorum yapma diyorum durmuyor sonra bakıyorum yatakta kan lekesi ve beyazımsı lekeler var el kadar sonra herkese söyleyeceğim diyorum demekki sen böyle kötü birisin ben den başaka yatanda var odada ama öbür tarafta kusura bakmayın çok iğrenç bir rüya ama etkisinde kaldım acaba ne demek şimdiden tsk Hakkınızı helal edin Rabbim sizi korusun

Okudunuz mu?  Rüyada toprak görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyan bazı durumlara karşı hazırlıklı olman ve tedbirli olmana işarettir. Huzurun ve ağız tadını kaçıracak sıkıntılar ile karşılaşma ihtimaline karşın tedbiri ve sabrı elden bırakmaman gerekir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Ruyada tecavuz edilen birini gormek, Tecavuz

Bu kategoride yer alan Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tecavüze uğramak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.