Anasayfa
28 Aralık 2022, 15:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

Kayıtsız Üye
babam öldükten sonra bir gece rüyamda gördüm evimizin ikinci katında babamı görüyorum ve birbirimize sarılıyoruz ama ben ne olduğunu anlamadan babamın elinde birbıçak sırtıma batırmak üzereydi bunlar olurken babam rüyamda birkez bile konuşmadı sonrasını hatırlamıyorum ne anlama geliyor


Cevap: Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

Hoca
Babanızı duanızda unutmayın, onun adına sadaka verin.
Borcu varsa mutlaka kapatın. Vasiyet edipte yerine getiremediğiniz bir şey varsa yerine getirin.
Allah rahmet etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi canlı görmek

Yorum: Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

Kayıtsız Üye
Rüyamda babam babasını kaybetmişti. Ve biz başka yerde olduğumuz için bizi alıp eve götürmeye geliyordu çok hüzünlüydü. Ben diğer evde bir şeyimi unuttuğumu söyledim o da arabayı durdurdu. Ben hemen gittim ama eşyamı bulamadım babam da onu çok beklettiğimden dolayı kızdı ve adamlarını beni öldürtmeleriyle görevlendirdi. İki tane adamın çekiçle üzerime geldiğini gördüm arkamdaydılar ama kurtulmayı başardım sonunda. Sonra babamın aracına döndüm babam hala sinirliydi ama geldiğim için artık öldürmekten vazgeçmişti. Ama yine gecikirsem yine öldürmeye kalkar gibiydi. 14 yaşındayım bu ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada okulda olduğunu görmek

Yorum: Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

arifselim
Bu tür rüyalar genellikle gerçek hayatta yaşadığı bazı olayların etkisiyle görülebilir. Rüya sahibinin kimselerle paylaşmadığı, içine attığı ve söylemekten çekindiği bazı şeylerin olduğuna yorulur. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada oyuncak görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyanın anlamını öğrenmek istiyorum… babam vefat ettikten 3 gün sonra ruyama geldi… babam akciğer kanseriydi… eve gelip girdiqimden babam karşımdaydı baba sen ölmedinmi dedim olum karsindayimya olmedim dedi… ve ben sarılmak istedim sarilirken sanki beni boğmak istiyordu elinden kaçıp odaya sakladım ve o tekrar odaya geldi yine beni öldürmek istedi annemle birlikte sakinlestirince uyudu ben adım atınca uyanmak istedi annem engel oldu o anda 3 4 yaşlarında yiyenim odaya girdi babam onun bedenine girdi ve benim ona gücün yetti durdurmak istedim yüz üstü yere uzatın beni öldürmesini engel olmak için üstü ne oturup engel olmak istedim… olamıyorum sol elinde serçe parmağını katlayarak kırdım… ve birden kapıyı açıp kaçtıktan sonra ilk önce camdan bana vakti ben koşarak adamların evine gittim kapıyı çalıyorum kiriyorum kapıyı açan olmadı sonra eve doğru baktığımda babam dışarda durmuş gel buraya diyordu… o anda birden uyandım komple şu gibi olmuştum.. anlamını söyleseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek neye işarettir

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin Rüyada babanı bu şekilde görmek çok hayırlıdır. Birini öldürmek isteyen kimse sadece ondan hayır gelir. Yani sana babandan dolayı iyilik ve hayır geleceği anlamındadır. Ona bol bol dua et ve imkanın varsa kabrini de ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun gelmesi

Kayıtsız Üye
babamı beş ay önce kaybettik. ölmüş babamı rüyamda gördüm. çok büyük bir su vanası vardı. bu su vanasını açma düğmesi babamdaydı. ben de o su vanasının üstündeydim. babam beni gökyüzüne doğru fırlatmak istiyordu. ben o an babamın beni öldürmeye çalıştığını düşündüm. yapma baba niye yapıyorsun dedim ama hiç cevap vermedi. sonra o düğmeye bastı ve su basınç ile birlikte beni yukarıya doğru fırlatmaya başladı. ben çok yükseklere çıktım ve sonra düşmeye başladım. ama yere sağ salim ayaklarımın üstüne düştüm ve hiçbirşey olmadı.rica etsem rüyamı yorumlayabilir misiniz? beniçok etkiledi

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

Tohat
Allah rahmet etsin sizin de bol sabır versin inşAllah. Rüyanızın anlamına göre yakın gördüğünüz kişilerin bir sır sakladığını ve bunu sizden sakladığını gösterir. Doğrusunu Allah bilir elbette


Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 yıl önce vefat etmiş olan 15 yaşındaki erkek kardeşim eve girip hepimizi öldürmeye çalışıyordu. Annemin karnına bir bıçak sapladı ve beni kovalamaya başladı. Bende mutfaktan bir bıçak alıp boynuna dayayıp evden çıkarttım ve kapıyı kilitledim ama yine kapıyı açmaya çalışıyordu. Çok korkunç bir rüyaydı anlamı ne olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi

Tohat
Güç ve kudret sahibi bir kimse olacağına, iyi bir yere gelmene, makam mevki sahibi olup önemli görevlerde ve yetkilerde olabileceğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada babamın beni öldürmeye çalışması, rüyamda ölen annem beni öldurmeye çalışıyordu, rüyada ölmüş birinin seni öldürmeye çalışması

Bu kategoride yer alan Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.