Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:51
Gusul
Yönetici

Rüyada görülen kötü şeylerden dolayı gusül gerekir mi?

Rüyada görülen kötü şeylerden dolayı gusül gerekir mi?

Kayıtsız Üye
Merhabalar,

Gusül ile ilgili sürekli aklıma birşeyler takılıyor. Sürekli kafamde sorular soruyorum.

Bu sefer de rüyada görülenler ile ilgili sormak istedim. Ben bir bayanım ve rüyamda kalabalıkta otururken, birden erkek makatıma parmağını sokuyor. Şaşırıp hemen kendimi çekiyorum. Sabah kalktığımdan beri aklıma takılıyor. Böyle görülen pis rüyalardan ötürü gusül abdesti zarar görür mü? Bir de oruçluyum, iyice moralim bozuldu. Yardımlarınızı rica ederim.

Okudunuz mu?  Birden fazla ihtilam oldum kaç gusül almam gerekir?

Şimdiden çok teşekkürler


Cevap: Rüyada görülen kötü şeylerden dolayı gusül gerekir mi?

ResûlÖzlemi
Seytani bir rüya gormussunuz. Bu tur kotu durumlarda hemen Allah’a sigininiz. Gusul gerekmez.

Bu kategoride yer alan Rüyada eşi dışında başka birini görmek günah mı? Gusül gerekir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada görülen kötü şeylerden dolayı gusül gerekir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.