Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak

Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak

Kayıtsız Üye
Rüyada sanki dinden çıkıyorum o yüzden şehadet getirmeye çalışıyorum ama dilim tutuluyor getiremiyorum. Uyanınca şehadet getirebiliyorum.

Rüyada namaz kılarken seccadenin yönü sağa sola dönüp kıbleden ayrılıyor ve namazı eksik kılıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Dalga görmek (İmam Nablusi)

Bunlar ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba. Bu rüya hayırla tabir edilmez. Günahları terketmeniz ve tövbe etmeniz gerektiğine işaret eder. İşlemiş olduğunuz hatalara ve günahlara yorumlanır.


namazı yanlış yöne kılmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim anam babam öldü dedi bana altinlarini ver dedi benzetmesi babama para getirdi ben onuda vermedim ayrilalim dedim ayrıldık bir oglan cocugumla namaza durdum camide bana da ters namaz kılan iki kadın biz daha namazı bitirmek dediler ama ben namazını ama yanlış kıldım bunu yorumlayabilirmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar. Rüyanızın doğru bir şekilde tabir edilebilmesi için açık ve düzgün ifadelerle anlatmanız gerekir. İzah ettiğiniz kadarıyla rüyanız hayırla tabir edilmez. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babami oturma odasinda namaz kilarken gördüm, tuaf olan babami 3 tane gördüm. Namazi kibleye doğru kilmiyordu, 1. de namaz üstünde uzanmis ve elinle karnini tutuyordu,2. ve 3. de ayakta duruyordu ama namaza dalmis çok istekli gözüküyordu. Aslinda gercekte benim babam kilmiyor şaşkınlığım bide bu. Lütfen yorumlarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar. Zaten bu rüya babanızla değil sizinle ilgilidir. Sizin işlediğiniz hata ve günahları terketmeniz ve tövbe etmeniz gerektiğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda futbolcu arkadaşlarmla cuma namazı kilmak istiyoruz bir yolun uzerindeyiz imamin benim olmami istiyorlar ama baska bir arkadaşim geciyo namaza basliyoruz ama benim yonum baska tarafa bakiyo anliyorum hemen namazı bozuyorum tekrar başlıyorum ama bu seferde sol tarafa donuyorum soldaki arkadaşima bakiyorum yuzune doğru hemde namazın ilk rekatinda hemen oturuyoz ve namaz bitiyo hemen.

Okudunuz mu?  Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyayı kendin için hayırlı bir uyarı olarak kabul edebilirsin. Çünkü kıbleden başka yöne doğru namaz kılmak yanlış ve batıl olan yollara sapmak anlamındadır. Bundan bir ders almalısın ve kendine çeki düzen vermelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin sallandığını görmek

rüyada dinden çıkmak, rüyada namazı yanlış kılmak, rüyada yanlış namaz kılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada doğmamış çocuğunun ismini duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.