Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada vurulduğunu görmek

Rüyada vurulduğunu görmek

niketiempo
rüyada silahla vurulduğunu görmek
dün gece rüyamda vurulduğumu gördüm.Rüyamda birisiyle kavga ediyordum kavga ettiğim kişiyi dövdüm sonra arkadaşlarımla bir apartmanda oturup güle güle konuşuyoduk sonra dövdüğüm kişi gelip beni vuruyor bu ney işarettir ?


Cevap: Rüyada vurulduğunu görmek

caferi
Rüyada Vurulmak, Vurulduğunu Görmek veya Ölmek

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

Rüyada vurulmak rüya sahibinin bazı şeylerden dolayı sıkıntı ve sorunlar ile karşılaşmasına, mutsuz olmanıza neden olacak üzüntü verici ve kederlendirici bazı hadiselere, rüyada vurulduğunu görmek duygusal bir dönemden geçmeye yorumlanabilir. Rüyada vurulmak ölmek bazen ömrün uzun olmasına ve uzun süre yaşamaya, iyi ve güzel şeylerler karşılaşmaya, rüyada vurulmak görmek çaba, emek ve çalışmalarınız ile elde edecek olduğunuz gelire tabir edilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yolları su bastığını görmek

Rüyada vurulmak ama ölmemek mal, mülk ve parasının artmasına, rüyada vurulmak tabancayla uğursuzluğa ve atılan adımlar öncesinde dikkatli davranmaya, rüyada vurulmak kan görmek ticari ve diğer çalışmalarından dolayı kazanç elde etmeye, rüyada vurulmak ama kan görmek paraya, değerli eşyalara, mala ve mülke işaret edebilir. Rüyada vurulmak ne demek sorusunun cevabı olarak bazen bazı ithamlarla karşılaşmaya, rüyada vurulmak ne anlama gelir yukarıdaki açıklamalara paralel şekilde tabir edilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Yufka Görmek

Cevap: Rüyada vurulduğunu görmek

MerhabaYarin
Selamun aleykum,

Lütfen rüya konusunda dikkatli olun. Biz hasa peygamberler deyiliz. Peygamberler haric herkezin rüyasina seytan karisabilir. Kötü rüya gördüysen bu seytandan olabilir. Iyi rüya gördüysen buda Allah’tan sana bir hediyedir. Fakat rüyayi çok cittiye alma!

Okudunuz mu?  Rüyada zayıf birini şişman görmek

Selamlar


rüyada vurulmak, rüyada silahla vurulmak, rüyada vurulduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada yüzük hediye almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada vurulduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.