Anasayfa
6 Haziran 2021, 1:26

Masturbasyon yapma

Masturbasyon yapma

mardin1234
istimna aklı mesgül ediyorsa ve sıkıntı yapıyorsa günah olur mu
Cok utanarak söylüyorum ben 17 yaşında bir gençim fakat ramazan ayı boyunca sadece 1 2 kere yaptım oda çok kötü olmuştum o yüzden yapmak zorunda kaldım cünkü bayağı sıkıntılanmıştım şuanda eskisine göre artık yapmak istemiyorum 1 ay boyunca çok şükür yapmadım ama şuanda ramazan bitti şeytan sürekli musallat olacaktır her ne kadarda dua etsekte benim asıl sorum şu masturbasyon hangi koşullar altında yapılmalıdır yani yapınca Allah tarafından lanetleneceğimizi duydum ben çok korktum gerçekten doğrumudur bu birde masturbasyon yapmak mecburiyetindemiyiz yapmasak her 10 günde bir uyanıdıgımızda rüyada çok şekilde meni akıyor

Okudunuz mu?  Adak kurbanı sünnet düğününde ikram edilebilir mi?

işte dar paltolon çok kısa etek giymemelerini vücüd bir yerini göstermek şehvet arttırırmış ama şimdi bunu nasıl yapalım dışarı cıktığımızda artık dünya öyle bir hal almışkı bırakın dar paltolon giymeyi afedersiniz vücüt her tarafları çok açık şaçık bir şekilde dışarda sürmüşler ağzılarına kadar dolu makyajları + kısa kısa şeyler giyiyorlar ozamanda şehvet nasıl biz mani olalım istemesekte piskolojik sorunlarımız artıyor Allah bizi öyle insanlardan uzak tutsun ama gerçekten insan dayanamıyor öyle insanları görünce şehvet birden fırlıyor zirve yapıyor ve masturbasyon yapmasak gerçekten korku çöküyor içime zina tehlikesi yaşıyorum bu seferde ya bir gün bende zina düşersem diye

Okudunuz mu?  İslâm'da intihar niye günahtır?

2 günde bir mastürbasyon yapmak

A_RAHMAN_1997
O lanetleneceğin çok zayıf bir hadistir,doğru değil büyük ihtimal bende 16 yaşındayım arada şehvetim azdığı zaman resulullahın ahir zaman gençlerine verdiği vaadler aklıma geliyor şehvetime engel oluyorum inşaAllah,masturbasyon yapmamalısın eğer zina tehlikesi ile karşılaşırsan farzda olabilir ama o tehlike olmadan yaparsan günahtır zaten bir sürüde zararı var

Okudunuz mu?  Hz. Yusuf Züleyha ile evlenmiş midir?

Yorum: Masturbasyon yapma

Kayıtsız Üye
Ya Bunu Engelleyemiyom ne yapicam kafayı yicem böyle giderse 1 hafta yapmıyorum 1 hafta sonunda aklıma gelince yapmadan durmuyorum Lanet Olası Duygu Bi Çaresi Çözümü yokmu bunun ?


Yorum: Masturbasyon yapma

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar kesin yol özellikle en çokolay aldığınız anlarda abdest alın ve Kuran okuyun Kuran’ı hergün okursanız bir yerden sonra istek kaybolacaktır anlayacağınız dilden okumak daha etkili olur

Okudunuz mu?  Yetmiş bin (70 000) kelime-i tevhîd okumanın dini dayanağı var mıdır?

Kayıtsız Üye
kardesim ben almanyadan bir kardesin.

benim bol arastirmalardan sonra ögrendigim sunlar oldu : Eger çok aziyorsan , elalemin kizlarina söyle böyle bakiyorsan , ozaman git bosalt . Sadece zevkine yaparsan günah. senin niyetin önemli , neden 31 cektigim önemli .


Kayıtsız Üye
Bu hastalığı olan birisi obsesif depresyondadır. Depresyondan tamamen kurtulmazsa bundan kurtulması mümkün olmaz. Dini yönden tedavi telkinler, kötü telkinler, vesveseler önlenirse olur. Pek çok Kuran’ı kerim ayeti yada dua fayda verebilir. Bitkisel pek çok ilaç tedavi edebilir bu tür rahatsızlıkları. Doktor kontrolündede bir tanı koydurulup ilaç kullanılabilir çok rahatsızlık hissediliyor ise.

Okudunuz mu?  Annemin beni sevmesi için ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
İstimna rahatsızlığı vesvese kaynaklıdır.İstimna kısmet kapalı olduğunu şeytanın vücuda düğümler attığını gösterir. Namazların farzlarından sonra 11 salat-ı nariye okunabilir. Hille-i Şerif boyuna takılabilir. Şeytan ve cinlerin kahrı için dua muska yapılıp boyuna takılabilir. Gece kalkıp ilk başta zikir sonra abdest sonra teheccüd namazı kalınabilir. Balın içerisine safran katıp yemek bitkisel olarak iyi gelebilir. Sarı Kantaron iyi gelir bitkisel olarak.

Okudunuz mu?  Mastürbasyon nedir? Kısaca

Kayıtsız Üye
İstimna sorunu yaşayanlar oruç tutması gerekir nefs teskiyesi için. Anti-depresan için doktora gitmelidir. Allah her hastalık için bir şifa verecek ilaç yaratmıştır.Çörek otu yağıda iki ay boyunca bir bardak suya beş damla damlatılarak içillirse tedaviye yardımcı olur. Ama en önemlisi çok fazla yemek yememektir.Çünkü şehveti çok yemek yiyerek artırırsınız.

Okudunuz mu?  Ergenliğe girdiğimizi nasıl anlarız ?

cok azdim napmaliyim erkek, kadınlar azdığı zaman ne yapar, erkekler azdığında ne yapmalı

Bu kategoride yer alan Yemin keffareti nedir ve nasıl verilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Masturbasyon yapma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.