Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğin kız arkadaşını görmek

Rüyada sevdiğin kız arkadaşını görmek

ExplosiveAsln
Merhaba, rüyamda sevdiğiğim kız arkadaşımı gördüm, ama onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum. 2 rüya gördüm.

1. Rüyada kız arkadaşım bana bakıyordu ama ben ona bakmıyordum. (sanki utanıyordum)
2. rüyada da ben kız arkadaşıma bakıyordum ama o bana bakmıyordu. Sınıf ortamındaydık, ona bakıyordum ama hiç yüzünü göremedim. Teneffüs olunca çantamı toparlamaya çalışıp peşinden koşturmaya gidiyordum ama onu bulamıyordum. Sonra tekrar sınıfa geliyorduk. Rüyada yüzünü ya 1 kez gördüm ya da hiç göremedim hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Silgi Görmek

arifselim
Merhabalar. Her iki rüyanızda hayırlıdır. Sonu güzel olan durumlara işaret eder. Yaşadığınız bazı maddi sıkıntılar olduğuna ama bir süre sonra bu sıkıntıların geçeceğine ve hayatınızda çok sevineceğiniz güzel gelişmeler yaşanacağına tabir edilir. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Cevap: Rüyamı yorumlar mısınız?

Kayıtsız Üye
kardeşimin ölümcül bir hastalığa yakalandığını gördüm bir gün kardeşim arkadaşlarıyla sohbet ederken yanına gittim dikkatli bir şekilde kardeşimi inceleyince zayıfladığını ve eridiğini gördüm ve sarıllarak bayağı bir ağladım ama rüyamda öldüğünü görmedim bu rüyanın anlamı nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir

Cevap: Rüyamı yorumlar mısınız?

arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar tam tersi ile yorumlanır. Hastalandığını gördüğünüz kimsenin çok sağlıklı olacağına ve uzun bir ömür yaşayacağına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada sınava girmek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğin kız arkadaşını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.