Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:11
missa07
Abone

Travesti veya Transeksüel olanların hükmü nedir ?

Travesti veya Transeksüel olanların hükmü nedir ?

Kayıtsız Üye
Merhabalar
3 çocuk annesiyim ve eşim 3 yıldır bir travesti ile beraber ve o kadında bu adamın evli ve cocuk sahibi olduğunu biliyor çoğu kez karşı karşıya geldik yani kavga ettik lakin eşim ondan vazgcmiyor ona doğru yolu anlatsamda beni hep düşman olarak bildi ve namusuma dil uzattı iftiralar attılar yalan yere ekmegin üstüne yemin etti bana olan kocalık görevlerini yerine getirmiyor doğmamış çocuğuma bile başkasından die iftira attı kendi ve ilişki yaşadığı şahıs simdi ben bu adamdan boşanma kararı aldım ve uygulayacağım lakin tek korktuğum şey bu adam benim imtihanım sabır mi etmem lazım yoksa bosanmam mi bilmiyorum çok ağır küfürler kullandı çocuklarıma karşı boynumuzu büktu rızkımızı dışarda pawyonlarda ve o şahısla yiyor napmam lazım benim acaba ?

Okudunuz mu?  Hz. Muhameddin edep ve haya'la ilgili cümleleri nedir?

Yorum: Travesti veya Transeksüel olanların hükmü nedir ?

tekyolislam
Sabretmek senin için daha uygundur ama kalkip hasa ve asa Allahu tealaya felan kufur atiyorsa o dinden cikmistr ve Demem oki en buyuk gunahlardan biriside evliyken zina yapilmasidir ona Guzel bir dil ile anlatman gerekir ama eğer vazgecmiyorsa firsatin varsa gucun yete bilyorsa bosanmak en iyi Caredir ama en iyi care oldugu gibi en son care oldugunuda soylemekte yarar var.

Okudunuz mu?  Salat-ı tefriciye dediğimiz 4444 kere okunan bu dua bir dilek bir niyet velhasıl bir borçtan kurtulmak için okunması

Yorum: Travesti veya Transeksüel olanların hükmü nedir ?

Kayıtsız Üye
abla kocan travesti ile seni aldatmış Allah sabır versin sana kocan erkek oldugu halde bir erkekle ilişkiye girmiş bunun cezası hem ahirette hem dünyada çok büyüktür.

eşin dine inanıyorsa ona lüt kavmini anlat ve hadislerde eşcinsellerin hakkında peygamberimiz ne demiş ondan bahset :

Okudunuz mu?  Eşek Sütü Helal midir?

inş hidayet bulur .

Lût’u da (peygamber olarak kavmine gönderdik). O, kavmine şöyle demişti: "Göz göre göre hala o hayasızlığı yapacak mısınız?" – "Siz ille de kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşacak mısınız? Doğrusu siz beyinsizlikte devam edegelen bir kavimsiniz!" (Neml 54 – 55)

Okudunuz mu?  Sünnet düğünü nasıl yapılır?

Homoseksüelliğin Cezası burdan baka bilirsin ( http://www.sahihhadisler.com/?pid=p&id=2897 ) kocana okut

Homoseksüelliğin yol açtığı fesad en büyük zararlardan olduğundan dolayı dünya ve ahiretteki cezası da en büyük cezalardan olmuştur.

kocana deki bak ibdi abbas ne demiş İbn Abbas (r.anh): "Kasabadaki en büyük binaya bırakılır ve homoseksüel oradan yüzüstü atılır. Sonra taşlanır." demiştir.
İbn Abbas (r.anh) bu cezayı Allah’ın Lût kavmine verdiği cezadan çıkarmıştır.

Okudunuz mu?  Gerçekten denizkızı diye bir şey var mıdır? Deniz kızı batıl inançlardan mıdır?

kocan dünyadaki en büyük pisligi yapmış karar senin abla hocalara danış googlede islamda islamda livatanın hükmü diye araştır çok kaynak var Allah tekrar hidayet versin diyoruz sanada sabır versin aminn.


travesti ne demek, travestin dindeki, trvestileri .islamda yeri yok

Bu kategoride yer alan Dini nikah kıymak şartmıdır kıymazsak günahı nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Travesti veya Transeksüel olanların hükmü nedir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.