Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kurbanlık koyun görmek ne demek? tabiri nedir?

Rüyada kurbanlık koyun görmek ne demek? tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada kurbanlık koyun görmek ne demek? Tabiri nedir? Bilgi verir misiniz Bir kişinin rüyasında kuranınlık koyun görmesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada kurbanlık koyun görmek ne demek? tabiri nedir?

imam
İftfetli, şerefli ve saygıdeğer bir kadına; ganimete, çocuğa, hayırlı ve bereketli mala, Koyun peşinde gitmek, bir kadının ardı sıra gitmeye, Koyun sağmak ya da etini yemek hayra ermeye, rızık ve nimete, Koyun otlatmak yönetici olmaya, Derisi yüzülmüş kooyun birinin vefat etmesine, Koyun sürüsü itaatli ve uysal halka, Kirli koyunlar pis ve heşerat taşıyan insanlara, Koyunun siyahı da, beyazı da hayra, onun baş ve bacakları ganimet malına, Koyunun kuyruğu kadın malına, bol nimete yahat yemin etmeye, Koyun sağmak insanlarla iyi geçinmeye, siyaset ilmini iyi bilmeye ve rızka, Koyun yüzücüsü halka zulmeden amir yahut memura, Koç, şerefli ve muteber bir kimseye, Koçun yünü ve kuyruğu şerefbir bir kimseden mala yahut onun kızıyla evlenmeye, Kuzu, anne ve babasına itaat ve hürmette kusur etmeyen evlada, Hamile kadının kuzu görmesi oğlan doğurmasına delalet eder.
Rüyada koyun görmek, kadına işarettir. Koyuna ulaştığını gören kimse kadınla evlenecek demektir.
Koyunun kendi önünde yürüdüğünü gören kimsenin bir kadına aşık olacağına ancak amacına ulaşamayarak vazgeçeceğine işaret eder.
Rüyada koyun sağmak rüyayı görenin, o sene için hayırlı bir iş yapacağı demektir.
Rüyada koyun görmek, kadına işarettir. Koyuna ulaştığını gören kimse kadınla evlenecek demektir.
Koyunun kendi önünde yürüdüğünü gören kimsenin bir kadına aşık olacağına ancak amacına ulaşamayarak vazgeçeceğine işaret eder. Rüyada koyun sağmak rüyayı görenin, o sene için hayırlı bir iş yapacağı demektir.
Sağlıklı koyunlar mutluluğun işaretidir.
Sağlıksız koyunlar, iş hayatında atacağınız yanlış bir adımdan dolayı mutsuz olacağınız anlamına gelir.
Koyun besili, temiz, sağlıklı ise çok önemli bir başarı ve kısmettir.
Rüyada koyun görmek asil bir kadinla yorumlanir.
Bir koyun keserek etinden yedigini gören, muradina erer. Rüyasinda bir koyun kestigini gören, bir kadina iftira eder. Bir rivayete göre koyun evli kadin olarak tabir olunur.
Rüyasinda bir koyunu oldugunu görenin eline mal geçer. Koyunu baglamak, tutmak, üstüne binmek, satin almak, koyunun dogurdugunu görmek, maksadina ermege ve bir eve girmesi de o yilin bereketli olacagina isarettir.
Rüyada koyun görmek; bereket ve bolluk içinde yaşayacağınıza işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kartopu görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada kurbanlık koyun görmek ne demek? tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle ben pazara gidiyoruz bilmediğim bir pazar gel diyor yanımızda çok az para var merdivenlerden aşağıya iniyoruz bir adam ince uzunboylu birde yardımcısı bir genç var kurbanlık koyun satıyorlar. Eşim sana C.A nın selamını getirdim ona borcun varmış bana kurbanlık ver dıyor adam çıkarıp üç bana üç eşime koyun veriyor. Eşimde C.A yı tanımadığını koyun almak için bunu söylediğini söyleyip cebindeki parayı çıkarıp adama veriyor özür dileyerek. Adamda parayı almadan benim C.A ya borcum var al koyunları git diyor. Biz sevinçle evimize geliyoruz. Uyandım C.A kimdir bilmiyorum. Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim saygılarımla.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyanız hayırlıdır inşaAllah. Kurbanlık koyunlar asil kadınlara ve kızlara yorumlanır. Dünyevi açıdan bereketli ve güzel günlerin geleceğine işaret eder en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
-Doğrusunu Allah bilir- ancak bence CA ölen biri, Eşinizin tanıdığı olabilir. Kurbanlık satan adama borcunu ödemeye ömrü yetmemiş fakat iyi bir insan, cennetlik amelleri var. Ölmeden borcunu da ödemek derdindeydi fakat kısmet olmadı. Belki kabirde borç yüzünden sıkıştırıldi da borcunu rüyada ödemesine izin verildi ki böyle güzel amelli bir insan eziyet çekmesin olabilir. -tamamen benim yorumum, gerçeği Allah bilir-


arifselim
Evet gerçeği Allah bilir. Koyun görmek ve koyunları hediye alarak sahip olmak asil ve şerefli kadına yorumlanmalıdır. Elbette her zaman hakkı Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merabalar.
Rüyamda arkadaşımın babası koyun ticareti yapıyordu. Bizde bir arkadaşimla onları ziyarete gitmiştik. Daha sonra bir şey oldu sanırım sipariş geldi koyunları sağ kapağı olmayan bir kamyonete yukledik ve satacagimiz adama götürmek için yola çıktık yolda giderken bir kaç koyun yola dustu. Bizde o koyunu mundar olmasın diye kesmek için geri döndük . ben kesebilir miyim dedim kes dediler. Usule uygun kestim. Daha sonra arkadaşin babası yanimdaki arkadaşla bana 950 TL kurban parası ve 50 TL yevmiye vermek iste di bunu para için yapmadigimi soylesemde zorla o parayı bize verdi ve uyandım . rica etsem yorumunu öğrenebilir miyim

Okudunuz mu?  Rüyada Katletmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhbalar kardeşim. Rüyada koyun kadına yorumlanır. Bir kadınla yaşayacağınız bir ilişkiyi ifade eder. Haksızlık etmeye ve hatta kötü laflar etmeye yorumlanmıştır ancak bu bir tabirdir ve gerçeği ise biz bilemyiz ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
C.a benim cemil arslan o koyunlar benim hakkim 6 koyun borcunuz var ahirete kalmasin hesabınız


arifselim
Selamun aleykum. Rüyanızı açık bir şekilde yazmalısınız ki tabir edilebilsin. Aksi takdirde doğru bir şekilde yorumlanması mümkün değildir.


Erdal
Rüyamda küçük baş bir kurban kesmişim. Yanımda bir arkadaşım daha var. İki adet ayrı kayanın üzerinde iki adet kurban kesmek için hazırlıkları yapmışız. Büyük demir kapılı bir yerdeyiz. Dışarıdan tanıdığım ama çok fazla samimi olmadığım zengin ve tanınmış biri(şu anda bir spor kulübünün başkan ve bu hafta seçim var. Ben bu şahsı destelmiyorum ve ona oyumu atmayacağım) demir kapının dışında kurban kesmemi engellemeye çalışıyor ve demir oklarla saldırıyor. Oklar demir kapıyı deliyor ama oklar ikapıya saplanıyor ancak içeri girip bana zarar vermiyor . Biz çok rahatız ve ben arkadaşımında yardımıyla iki adet koyun yada koç kesiyorum yada keseceğim sırada uyanıyorum. Kesip kesmediğime emin değilim.

Okudunuz mu?  Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyanız hayırlı ve yapmak istediğiniz şeyleri başarmaya işarettir. Rüyada kurban ise kesmek aynı zamanda kişinin en çok yapmak istediği şeyleri gerçekleştirme mutluluğunu yaşayacağı şeklinde de tabiri edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle bir akrabamizla koyun aldık kurbağa diyor eşim paramız yoktu nasıl alalım diyorum senin cebinde paraları ver diyor cebimden bir balya para yeşil dolar gibi üç koyun aldık bunu yorumlarınız memnun olurum.


arifselim
Kurban almak hayırlıdır. Bu mevsimde ise rüya sahibinin dini görevlerini yerine getirmek için çabalaması ama bir türlü tam anlamıyla bunu başaramaması demektir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda bahçemizde otlayan beyaz koyunlar gördüm bir kaç tanesini yakaladım ama yakaladıklarım birden insana dönüştüler onlarla ilgilendim benden memnun olduklarını söylediler lütfen yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Kabarcık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
İyi günler kardeşim. Koyun görmek genellikle maddi ve manevi açıdan zenginliğe yorumlanır. Bu rüyan gönül zenginliğine, saadetin artmasına, aile halkının genişliğine, hayırlı evlatlara, kazanca, rızka ve işlerin artmasına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhabalar
ben 27 yaşında bekar bir kızım. cuma gecesi gördüğüm rüyamı çok merak ettim.

rüyamda bir alandaydım ve kurban bayramıydı, ailemden kimse de yoktu yanımda, o alan da kurbanlar kesiliyordu ve sağ tarafıma baktım ki bir sürü belki 50 tane kurbanlık kesilmiş koyunların kafaları vardı. ben de içimden konuşuyordum sanki, diyordum ki ; maşAllah ne kadar çok kurban kesilmiş burada diye. rüyamı yorumlar mısınız.


arifselim
Merhabalar hanım kardeşim. Bu rüya arınmaya, tövbe etmeye ve affedilmeye delalet eder. Ayrıca rüyasında kurban kesildiğini gören kişinin adakları gerçek olur ve hastalıklarla ilgili çok kısa zamanda şifa haberleri alır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda rahmetli Babaannem kurbanlık koyun kesmiş ve bizde yanına gidiyoruz annem kurbanın etinden iki tane verdin mi diyo oda hayır diyor bende ozamn o kurban olmaz diyorum ne anlama geldiğini söyleyebilir misiniz


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu şekilde görülmesi babaannen için hayırlı bir durumda olması anlamında yorumlanır. Çünkü bu rüya arınma olarak yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kötü Söz görmek (İmam Nablusi)

Tulayyyyy
Rüyamda kalabalık bir sokaktayız eşim bir kadın bana çocuğunu bırakıyor. çocuğu tanımadığım başkadır adam yanında başka bir çocuk ile birlikte gelip tanıdığını annesi ile beraber olduklarını söyleyip benden alıp gidiyor. Çocuğun annesi ise koyun almaya gidiyor sanırım kurbanlık eşim ona yardım etmeye gidiyor. Bir süre sonra kocam ayakları iple bağlı kurbanı başının üstünde getiriyor ama yanında kadın yok. Kurban debelenirken ayağınin bağlı olduğu ipler eşimin boynunu kesiyor ve eşimin kafası gövdesinde ayrılıyor gövdeyi başı kesik kafasına ayrı görüyorum bağıra bağıra ağlarken bayılıyorum ama yerde baygın yatarken de ne yapacağımı düşünüyorum


arifselim
Bu rüya bizim anladığımız kadarıyla karmaşık bir rüyadır.Kurbanlık koyun görmek hayırlıdır ama sizin rüyanız çok farklıdır. Allah’tan hayırlısını dileyin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kurbanlık küçük kuzu gördüm kucakliyorum bu bize yeter diyorum babama rüyada kucaklayıp goturyom ama kesmedik orda uyandım ne anlama gelir


arifselim
Bu rüya her koşulda mutlu olmaya, evinin ve ailesinin ihtiyaçlarını gidermeye ve hiç muhtaç bırakmamaya yorumlanır. Ayrıca bereket ve kazanca alamet eden güzel ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kurbanlik bir koyun gördüm evimizin önünde ise bir kaç araba akrabalarimiz gelmisti
Ben koyunu tutmaya çalıştım zorlanarak birakmiyordu tutayim tuttum
Ve amcamin yanina getirdim kesmesi için fakat kurbani kestikten sonra etinde siyah siyah noktalar farkettim
Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya, fakirlere ve muhtaçlara yardımcı olmaya ve ikram etmeyi sevmeye alamet eder. Bu rüya ayrıca kişinin zor zamanlarında ona yardımcı olacak samimi dostların bir işaretidir denmiştir. Hayırlı ve güzel olarak yorumlanan bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba,
rüyamda babam elinde siyah bir koyun tutmuş bana doğru getirdiğini gördüm ev için kesin kızım bunu sizin için aldım diyordu anlamı nedir tşk


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu hayırlı bir rüyadır ve uyarı anlamındadır. Bu rüya sahibinin dini görevlerini yerine getirmek için çabalaması ama bir türlü tam anlamıyla bunu başaramaması demektir. Bundan bir ders alınmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ayakta duran birisi koça benzeyen bir koyuna soyle diyordu
iste bu Allah in hamutani dir o kocun arkasinda hemen o na benzeyen bir tane daha cikti ve ona çarptı


arifselim
Hamutani ne demektir anlamadım. Rüya çok açık bir şekilde yazılmalıdır ki bizde yorumlayabilelim. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalb görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bayağı iri bir kurbanlık danayla yüksek bir yerden düşüyorum ama düştüğümde ne bana nede kurbana bir şey olmuyor rüyamın tabiri nedir acaba teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Rüyayı gören kişinin uzun bir zamandan beri yaşanan ve maddi ve manevi çok büyük sorunlara neden olan sıkıntılardan Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Allah yolunda kurban edilecegim söylendi ailem tarafından tam el ve ayaklarim bağlanıp yatirildim ve sonra vazgeçtiğimi söyledim ve uyandım ama çok pişman oldum bana bir açıklama yaparmisiniz rüyam hakkında


arifselim
Hem dünyevi hemde uhrevi açıdan hayırlıdır. Nasip ve kısmete, bekar için evlenmeye ve işlerin düzelmesine işaret eder. Ayrıca kendini Allah’a daha çok yaklaştıracak salih amellerde bulunması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben erkeğim rüyamda bir kurban pazarında küçük baş kurbanlık seçiyordum. Bir yerden bir koyun beğeniyorum fakat diğerlerine bakmak için biraz dolaşıyorum ondan sonra geri dönüp önceden beğendiğim koyunu arıyorum ararken daha önceden de rüyanın başlangıcında uysal olarak gördüğüm bir inek (yavru olabilir) çevresindeki civcivleri ısırıyor bende kaçıyorum .


arifselim
Merhaba. Bu rüya bir bekar erkek için iyi, hayırlı ve çok uysal bir kadınla evlenmesine tabir edilir. Kişiye özel yorumlanırsa çok daha isabetli olur. Genel manada ise bu rüya hayırlı ve erkeğini memnun eden bir kadınla yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kelepçe görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba . Geçen sene anannem vefat etti eğer çok hastaydi nefes alamiyodu babam dayimlar eğer rahatlarsa kurban kesicez diye adaklari vardi bunun uzerine anannem vefat etti herkes gercekten hayırlısı olduğunu düşünüp adaklarini kestiler . Ruyamda yine babam ve dayim kurban almisti anannem için ama babam çok zayif bu diyodu baskasina satmak istiyodu ve o koyun sürekli kacmaya calisiyodu bunun anlami nedir acaba?


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu gördüğün rüyan büyük ihtimalle yaşadıklarının etkisinde kalmaktan ve anneanneni unutamamaktan dolayı görülebilir. Bunun dışında bir yorum yapılmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hülya
Selam benim dargın olduğum bir akrabam kurban bayramıymış bana para vermiş büyük hayvan kestir diye bende bir anda 3 tane başı kesilmiş koyun görüyorum bir tanesinide ben kestirmişim fakat kan görmüyorum kafalarının kesik olduğunuda. görmüyorum sonra akrabamı görüyorum bana neden koyun kestirdin ben sana büyük baş hayvana gir dedim diye bana kızdı


arifselim
Aleykum selam. Bir iyilik, bir hayır veya bir vazifeyi yerine getireceğin zaman bunu eksik yapmaya veya bir hata ederek yanılmaya alamet edilir. Bundan başka özel tabir edebilmek için kişiye özel yorumlanmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayirli aksamlar.Ruyamda hanimim beyaz bir koyun kurban ediyordu.koyun ayaklarindan asiliydi ve basini kesmişti.bende yanindaydim.koyun orta halliydi kaninin aktigida gayet belliydi.ne anlama geliyordur acaba.selamlar


arifselim
Hayırlı günler. Kurban kesen kimse için bu rüya büyük hayırlara işaret eder. Dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yapmak istediği önemli işlerini yapacağına ve istediklerini Allah’ın izniyle elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iki ayrı rüya gördüm.ilkinde besili iyi durumda Koçlar gördüm fiyatları uygunmuş almadım ancak başka yere ve fiyatlara baktıktan sonra kurban bayramı içim alacakmışım.
ikincisinde koç ve TEK’e ayrı ayrı bir koyunla çiftleşiyorlardı


arifselim
Her iki rüyanda hayırlıdır. Kısaca tüm güzellikleri bir arada işaret eder. Zafer, kazanç, huzur, mutluluk ve sağlık gibi şeylere tabir edilir. Daima gördüğümüz rüyaların hayrını dilemeliyiz ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada kurbanlık koyun görmek , rüyada kurbanlik koyun gormek, rüyada kurbanlık görmek

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kurbanlık koyun görmek ne demek? tabiri nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.