Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
ne olur bana cevap verin ben namazını kılan kuranı kerimi okuyan elinden geldikçe iyilik yapmaya çalışan evli bir bayanım….
ama nedendir bilmem rüyada hep yabir genç kız seviyorum yada başka bir kızla birlikte oluyorum ne olur cevap verin acil….. ben çok günahkar bir insanmıyım bu onun belirtişimi..

Okudunuz mu?  Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

imam
Rüyada hemcinsiyle evlendiğini görmek ne demektir?

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek, hemcinsiyle evlendiğini görmek gerçek yaşamınızda iç dünyanızda büyük kaoslar yaşadığınızı, kendinizi derhal topralamanız gerektiğini işaret eder.
alıntı


rüyada hemcinsiyle evlenmek, rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek, rüyada hemcinsiyle evlendiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada gökten farklı cisimler düşmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.