Anasayfa
1 Mart 2023, 6:32
sizden05
Abone

Sevdiğine kavuşmak imtihan

Sevdiğine kavuşmak imtihan

divane34
Size bir sorum olacak yanlışlık olursa affola merak ettiğimden soruyorum Şimdi ben birini sevdim çok sevdim oda beni sevdi çok sevdi ama ailesi kıza sormadan onu evlendirdi ve bende öyle kala kaldım ben buna kendi nazarımda ALLAH(c.c) ‘un imtihanı olarak bakıyorum Ama ALLAH beni imtihan etti sevdiğim gitti elimden diyelim bana sevgiyi verende ALLAH bu kalbe bu sevgi girdi ve ben imtihan edildim ve bunlar hepsi ALLAH’IN takdiridir ona şüphe yok. Ama ben o kızı öyle sevdimki burda veya ahirette kavuşmak fark etmez yeterki onla olayım diye her zaman dua ediyorum. Ahirette kavuşma durumum olabilirmi? içim içimi yiyor çok seviyorum onu kalbim dayanmıyor. Yanlış bir şey soruyorsam affedin ?

Okudunuz mu?  Hz.Meryem ile Harun'un kardeşi Meryem ?

Cevap: Sevdiğine kavuşmak imtihan

qwert12380
Eşi ve kendisi cennete giderse ahirette kavuşma ihtimalin yok.Ama karamsar düşünmemelisin.Ben de aynı durumda gibiyim.Seninkisi biraz daha kötüymüş.Karşına daha hayırlısı çıkabilir.Allah’tan sıkıntılarını hafifletmek için ve karşına hayırlı birini çıkarması için dua etmelisin.
Üye olup bu bölüme konu açarsan fazla cevap gelir diye tavsiye vermiştim ama kimse yazmamış :S
Benim de bu konuyla alakalı bir sorum var.Böyle durumda kavuşmak için duaya devam mı edilmeli? Bilen var mı?

Okudunuz mu?  Gusül abdesti almadan önce yara üzerinde kabuk vardı, gusülden hemen sonra kazıdım çıktı, Tekrar gusül almam lazım mı ?

Cevap: Sevdiğine kavuşmak imtihan

Kayıtsız Üye
yaratılanı severim yaratandan ötürü bunu asla unutupta Allahın yarattığına fazla gönül bağlamayın.


çok sevdıgın bırısıyle imtıhan olunurmu, sevdigone kavusamama imtihan mi

Bu kategoride yer alan Razı olmak ne demektir? Allah günahlardan kesinlikle razı olmaz ne demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğine kavuşmak imtihan Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.