Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:32
Siirler
Yönetici

Yağmur Yağarken Dualar Nasıl Kabul olur

Yağmur Yağarken Dualar Nasıl Kabul olur

Ahmet Nazlı
Dua konusunda insanlar çok şey merak eder gerçekten. Bunlardan en önemlilerinden olan ise, Yağmur yağdığında neden duaların çok kabul olduğudur?

Dua konusu son derece önemlidir ve bu soruda insanların aklında merak bırakan sorulardandır. Fakat şöyle bir durum vardır, yağmur yağdığında bereket yağıyor demektir. Yani Allah bereketini zaten gökyüzünden sonsuz bereket şeklinde toprağa kavuşturmaktır. Bu nedenden dolayı da yağmurlarda dualar etmek çok anlamlıdır ve aynı zamanda Allah katında muhteşem sevaba eşittir. Müslümanlar, dualar ederek günahlardan uzak durmaları gerekir. Bu sayede ise Allah’a daha çok yakın olunur.

Okudunuz mu?  Namazda Ayakların Durumu

Yağmur yağarken dua etmek Allah’ın bereketine daha çok nail olmak demektir. Çünkü Allah yağmur yağdırarak bereketini ve yer yüzüne olan ilgi akla gelmektedir. Dualar hiç kesilmemesi gerekir ve boş bulduğunuz zamanlarda yada her an Allah’a olan dualarımızı etmek anlam bakımından iyidir…

Okudunuz mu?  İnsanlar neden ağlar ?

yağmur yağarken okunacak dua, yağmur yağarken dua etmek, yağmur yağarken dua

Bu kategoride yer alan Besmele Çekmenin Faydaları ve Fazileti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yağmur Yağarken Dualar Nasıl Kabul olur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.