Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:08

Cırıtta nasıl yapılır

Cırıtta nasıl yapılır

Kayıtsız Üye
Cırıtta nasıl yapılır

Arkadaşlar güzel ve lezzetli bir cırıtta nasıl yapılmaktadır cırıtaya hangi malzemeler kullanılır güzel bir tarifini yazar mısınız ?


Cevap: Cırıtta nasıl yapılır

ebuturab
< cırıtta nasıl yapılır >
mükemmel bir cırıtta yapmanın sırrı

Okudunuz mu?  Çabuk buz nasıl yapılır

Cırıtta nasıl yapılır

cırıttaiç anadolu ve karadeniz yöresinin pratik bir kahvaltı yemeğini sizlerle paylaşacağız. Asıl adı zırıtta olmakla beraber yöreden yöreye cırıtta ismiylede bilinen bu yemek oldukça lezettli ve kolaydır.

Malzemeler:

2 bardak süt
2 yumurta
2 çay kaşığı kabartma tozu
1.5 bardak un
Tuz

Yapılışı:

Bütün malzemeyi büyük bir kapta karıştırın ve iyice yoğurun. Ardından tıpkı mücver yapar gibi çorba kaşığı ile kızgın yağın üzerine tavaya bırakın. Bıraktığınız parçalar 4 – 5 krep kalınlığında olmalıdır ve tava yeteri kadar kızgın olmalıdır. Afiyet olsun.

Okudunuz mu?  Eyer nasıl yapılır

Cevap: Cırıtta nasıl yapılır

Sumame
2 bardak süt 3 yumurta 2 çay kaşığı kabartma tozu 2.3 bardak un tuz ve cırıtta hazır hale gelir kahvaltıda afyetle yenir


cırıtta, cırıtta tarifi, oktay usta cırıtta tarifi

Bu kategoride yer alan Beste nasıl yapılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cırıtta nasıl yapılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.