Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:06
Rüya Yorumu
Yönetici

İslami rüyada düğün görmek

İslami rüyada düğün görmek

TRONN
Selamün aleyküm,

“Ciddi bir ilişki başlatmak (evlilik) için niyetine girdiğim kızın babasını;
Bir düğün yerinde bana gülümserken gördüm.
Kız düğünde kolumdan çekiştiriyor, babasıda ikimize bakıyordu.
Tüm rüya boyunca kızın yüzünü hiç göremedim. Sadece kolumdan bir o yana bir bu yana götürüp getiyordu”

Şimdiden çok teşekkürler.


Cevap: Rüyada düğün görmek ne anlama gelir?

Efdal
Rüyada düğün görmek hayırlı anlamlara sahiptir. Rüyada düğün, sıkıntınızın ve üzüntünüzün yakın zamanda kaybolacağına yorulmaktadır. Bazı yorumcular rüyada düğün görmek için olumsuz yorumlarda bulunmuşlardır. Kimi yorumlara göre rüya sahibi başına gelecek olaylardan dolayı üzüntü yaşayacaktır fakat genel olarak düğün, rüya sahibinin sıkıntılarının gideceğine ve konumunun yükseleceğine işaret eder.


Rüyada İstanbul’da bir düğün

Kayıtsız Üye
Meraba. Rüyamda İstanbul’dayım. Deniz kenarında duruyorum ardından bir düğün olduğunu görüyordum ve gidiyordum ailemde vardı masaya düğün yemegı konuluyordu. Yiyip yemediğimi anımsamıyorum. Tesekkur ederım…

Okudunuz mu?  Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

Yorum: İslami rüyada düğün görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya dileklerin kabulü anlamındadır. İnsanın hayatında çok mutlu olacağına, sevineceğine ve hayırlı şeylerle karşılaşacağına işaret eder. Bazende müjdeli haber almak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda komşumuzun evinin önünde düğün olduğunu gördüm ve kendimi içinde buldum . Ve gelin damat çok güzel olmuşlardı .eşofman altı vardı altta ve annem gel halaya dedi bende böyle gelemem dedim duvarın üstünden oynayarak geçtim komşumuzun evinde düğün yemeği biberli ve katıklı börek vardı yedim o sırada dayım ve karısı çocukları da vardı beraber yedik biberli acı değildi. Neyse ama ben sanatı gelini hiç tanımadım kim diye düşündüm çıkaramadım. Anlamı nedir açıklaması Rica ediyorum anlatırmısınız. Bu arada evliyim 2,5 aylık ve 2 aylık hamileyim teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada lazer ışığı görmek

arifselim
Rüyanın tüm ayrıntıları iyi ve hayırlı olarak açıklanır. Evli kimseler için hayatlarının olumlu yönde gelişeceğine ve çok sevinecekleri gelişmelere işaret eder. Ayrıca bir karar verilmesi gereken konularda geç kalınmaması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendi düğünümdeydim. Pasta kesilmiş, dağıtılıyordu. Müzik vardı. Daha sonra dans için bana ısrar ettiler ancak ben dans etmek istemedim. Evlendiğim kişi geçmişte hoşlandığım biriydi. Önüme kakaolu bir kek getirdiler, düğün pastasıydı. Ondan yemeden masadan kalktım. Üzerimde önünün bir kısmı beyaz, diğer büyük bir bölümü kırmızı olan bir gelinlik vardı. Kapalı bir gelinlikti. Gerçek hayatta tesettürlü olmama rağmen düğünümde başım açıktı. Rüyada mutsuz değildim ancak içimde bir huzursuzluk vardı.


arifselim
Bu rüya bekar ve evli için farklı yorumlanır. Bekar kimse için uzun süredir yoluna girmesini ümit ettiği ilişkisinin yoluna girmesine alamet eder. Evlilik ile ilgili sevineceği gelişmelerin olacağına tabir edilir. Evliler için ise, iş veya aile hayatında çok sevineceği gelişmelerin meydana gelmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız kardeşimin içine cin girmesi

orienbaris
Selamin aleykum. Gece gec saatte yatip sabah namazını kilamamistim. (buraya kadar gercek)Ruyamda bir evdeyim. Koy evi. Sonbahar mevsimi gibi kurumus yapragi olmayan ama dallarinin ustleri yuksek yerleri yesillik olan bir ormanlik arazinin içindeyim. Egimli bir araziymis ve yokusun en tepesindeki evdeyim. Uyumak uzere yattigim yatakta uyaniyorum koy evinde. Hava alacakaranligi gecmis ama henuz tam aydinlanmamis. Teneke caliniyor disarida. Kendi kendime rüyamda yokusun asagisinda gördüğüm bir ev vardi. Kesin cin evi var dugun yaptilar oradan teneke calarak bir tanesi cikmis sokaga diyorum. (Buradan itibaren hanzep). Kolumun uzerine yatmisim. Cin mi! Diye kendime gelmeye calisiyorum. Kolum uyusmus. Yari uykulu rüya halinde bilegimde koca bir kesik var saniyorum. Yatakta bicak mi birakmisim diyorum. (Hafif uyanir gibi oluyorum) yok hayir televizyon kumandasi diyorum. Yeniden rüyadayim sanki devam ediyor ruya. Uyanmam lazim. Allahim sen yardim et. Deyip euzu besmele ile kalkiyorum yataktan. Ve gercekten uyandığımda hem besmele cekiyordum hemde disarida cocuklar tenekeye vuruyorlardi. Bu ruyam nedir. Yorumlayabilir misiniz. Allah’a emanet olunuz.

Okudunuz mu?  Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan tabir edilebilecek rüyalardan değildir. Bu tür rüyalara kabus veya şeytani rüyalar denir. Seni çok fazla etkileyebilir ancak yorum açısından bir değeri yoktur. Hatta hiç kimseye anlatılmaması daha uygundur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçek hayatta evli olan 2 akrabamın ve bir çalışma arkadaşımın düğünleri olduğunu gördüm. Düğün e hazırlanmadim veya orda bulunmadım. Sadece düğünleri var ve o insanlarla bunu konuşuyorum rüyamda. Daha sonrasında tam hazırlanırken uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada lebbeyk Allahümme lebbeyk sesi duymak

arifselim
Evli olan birilerinin rüyada tekrar evlendiklerini görmek iyi ve hayırlı olarak kabul edilir. Hayatta köklü değişikliklere ve sevinecekleri haberler alacaklarına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bir düğün meydanı görüyordum.fakat küçüktü ve yeni yeni hazırlıklar yapılıyordu.hava karanlıktı daha ve sabah güneş doğmadan önceydi.hava çok soğuktu ve ben çok kalın giyinmiştim. Düğünü görünce duruyordum fakat ondan sonra adım atamadım. yürüyemiyordum.


Tohat
Merhaba. Şu anki ruh, düşün ve ve duygusal durumunu değiştirecek yeni bir döneme girmene ve buna tabiri caizse gebe olduğunu bu dönemin hazırlığı içinde olup o günleri bekleme döneminde olduğunu gösterir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda arkadaşımla ezan okunup camiye girmeyi bekliyoruz. Ben daha var biraz dolaşalım diyorum.ara sokakta büyük meydan düğün var. Düğün de çalgı falan yok halay filan çekiyorlar. Gelin ve damat var. Gelin oldukça mutlu bembeyaz gelinliği var. Düğün sahipleri aleviymiş. İlerliyoruz çocuklar top oynuyor ben bir kaç pas atıyorum. Sonra saate bakıyorum 2-3 dakika kaldı ezana hadi gidelim diyorum. 2. İse tuvalet e gidiyorum yan yana üç dört tuvalet temiz olana giriyorum.meğer tuvaletin üstü açık üstüne çıkmışım öyle bir yükseteyim ki her yer görünüyor. Aşığıdan eşimle kızım beni çağırıyor ben uçsuz bucaksız etrafı seyrediyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

Selamün aleyküm rüyamda arkadaşımla namazı bekliyoruz. Ben daha ezana var biraz dolaşalım diyorum. Ara sokakta geniş meydan da çalgısız gelin damat kalabalık oynuyor. Gelin çok dikkatimi çekiyor beyaz gelinlik düğün Alevi bir aileninmiş. Sonra az ileride bir sokakta çocuklar top oynuyor ben bir kaç pas atıyorum. Sonra ezana 3-4 dakika kaldı hadi gidelim diyorum. 2. İse çişim geliyor tuvalet e gidiyorum yan yana üç dört tuvalet var. ben en temiz olana giriyorum.yapıyorum. meğerse tuvaletin üstü açık yukarı çıkıyorum öyle bir yüksekteyim ki her tarafı görüyorum korkuda var. Aşağıda eşim ve kızım beni çağırıyor ben uçsuz bucaksız etrafı seyrediyorum.yorumlarsanız. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada geliniyle kavga etmek

Tohat
Ve aleykümselam. Rüyan hem işlerin hem ailen hakkında hayırlı bir rüya olarak tabir edilmektedir. İş hayatında ve evinde bereketin çok olacağına, maddi anlamda hiç bir şekilde sıkıntı çekmeyeceğine kar elde edeceğine, güzel ve hayırlı bir hayat ile birlikte huzur bulacağına da işaret etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Tohat
Ve aleykümselam. Rüyan hem işlerin hem ailen hakkında hayırlı bir rüya olarak tabir edilmektedir. İş hayatında ve evinde bereketin çok olacağına, maddi anlamda hiç bir şekilde sıkıntı çekmeyeceğine kar elde edeceğine, güzel ve hayırlı bir hayat ile birlikte huzur bulacağına da işaret etmektedir.
Bir diğer rüyanın tabiri ise, yanlış yaptığın ve sana ve çevrendekilere zararı dokunan bir alışkanlığın varsa bunu noktalayarak bir daha yapmama kararı alacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Gördüğüm rüya ve kelime i şehadet getirmek

Kayıtsız Üye
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Allah herşeyin hayırlısını versin.


girlselma
Rüyam da sevgilimin evli abisinin düğünü oluyomuş düğün salonundaymışız nikahı kıymışlar bende sevgilimle aynı masada oturuyormuşuz düğün salonu baya doluymuş sonra oynamak İçin herkes kalkmış sevgilimde kalkmış oynuyomuş bende öyle oturuyorum sonra düğün salonunu boşaldı sevgilimin abisi bana bakarak sevgilime bişeyler diyodu sizce anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada saksıda çiçek görmek

Tohat
Düğün mekanında bulunmak iyi değildir. Kötü bir olay ile karşılaşabileceğine ve olayın içinde olabileceğine işaret etmektedir. Bu olumsuzluğun yanı sıra ileride sevdiğin kişi ile evlenebileceğine ve mutlu huzurlu bir yuva ile evliliğinizi taçlandıracağınıza işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


turkistan
Selamün Aleyküm
Rüyamda bir düğündeyiz herkes sevinçli bayanlar gelini tebrik etmeye gelmiş gelin gerçekte tanıdığım biri fakat bekar içimden diyorum evleniyor bu kız diye sonra ordan çıkıyoruz başka düğüne gidiyoruz ordada gelin ve damadı görüyorum gelin genç damat yaşlı gibi saçları seyrek kirli sakallı dişleri biçimsiz arkadaşıma soruyorum gelinle damat aynı yaştamı yaw diye evet aynı yaştalar diyor sonra dışarı çıkıyoruz elde dürüm yiyorum ben ama tadı muhteşem ilk başta tavuk dürüm tavuk sanıyorum dürüm yana kıvrılıyor bakıyorum et dürüm löp löp büyük büyük etler var tadıda çok güzel yanımdaki arkadaşa bakıyorum oda dürüm yiyor bende ona diyorum way be herkeste bugün dürüm yiyor sonra yürüyerek gidiyoruz

Okudunuz mu?  Rüyamda bekir ismini söylüyordum

Tohat
Ve aleyküm selam. Olumlu seyirde gelişecek ve hakkında hayırlı olabilecek gelişmelerin habercisi olmakla birlikte bu gelişmeler her açıdan olabileceğini gösterir. Aile içinde, özel hayatta, kısmetlerinde ve özellikle mal mülk olarak gelecek olan kaynağın seni beklediğinden ve umduğundan daha fazla zengin edeceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir.


rüyada düğün görmek islami yorum, rüyada düğün görmek islami, rüyada düğün görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kendini öbür alemde görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslami rüyada düğün görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.