Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski nişanlıyı görmek

Rüyada eski nişanlıyı görmek

Hayat_bosh
Rüyamda eski nişanlımı gördüm! Benle tekrar dan başlamak barışmak istiyordu!
Ne anlama geliyor?..


Cevap: Rüyamda eski nişanlımı gördüm!

Üstad
Rüyada Nişanlı Görmek

Nişanlısını güleryüzlü görmek sevinçli haber ve gelişmelere, onu asık çehreli görmek – evli ve bekar kimseler için- üzüntü ve kedere delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Nişan.)

Nişanlı kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Bunun için mutlaka sitemizin arama bölümünü kullanınız.
Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir. Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlandığınızda ve yorumlarken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
Bir rüyayı tabir etmek, yorumlamak gerçekten zordur. Fakat bilmelisiniz ki burdaki açıklamalar yıllarca biriktirilmiş bilgilerin ve deneyimlerin ürünüdür.
Rüyanızda ana nesne olarak Nişanlı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Cevap: Rüyamda eski nişanlımı gördüm!

Kayıtsız Üye
evet doğru gerçekden sadece nişanlıya takılıp kalmamalıyız ruyamzdaki başka şeyleride düşünüp parçaları ona göre bir araya getirmeliyiz, teşekkürler gerçekden yardımcı oldunuz


arifselim
Bir rüya aslında yüz yüze ve tam ayrıntılarıyla anlatılmalıdır ki iyice tabir edilebilisin. Rüya içerisinde bazen çok önemli ayrıntılar atlanabiliyor.


Kayıtsız Üye
Ben nısanlımı bızım evde gördüm bı anda yatak odaya gectık ama yatak oda çok guzeldi sonradan benle barısmak ıstedı agladı o aglayınca bende agladım ne demek bu


arifselim
Rüyada nişanlı görüldüğü şekilde yorumlanır. Eğer barışmak istiyorsa bu aynen öyledir veya bir hatasını düzeltmek isteyecektir şeklinde yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Farz Namazı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben şuan başka biriyle nisanliyim ama rüyamda eski nişanlımı gördüm onların evindeydik annesi bana al şu mercimeği zülfü amcana kavur dedi bende tamam dedim mercimeği karistiriyordum o onda eski nisanlimin odasına doğru baktım uyuyordu


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya eski nişanlınızla ilgili değildir. Bu rüya sizin için yeni başlangıçlara işaret eden hayırlı bir rüyadır. İnşaAllah hayırlı bir kısmetle mutlu olmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Geçen yazmıştım ama sanki gerçek gibiydi uyandım halen rüyanın içindeyim sandm.nisanlimdan ayrıldım 5 yil oldu o evli , hani bilinçaltı desem kendisini düşünmem bile.Kucuk bir dükkan gelinlik dukkaniymis karşıda aksilik var ama gelinlik yok askıda, önümde tezgah var arkasında kanepe eski nişanlım orada oturuyor sonra tezgahın yan tarafında bir aksilik var orada bir tane gelinlik takılı , sonra eski nişanlım suratı asık sanki bana kızmış ismiyle sesleniyorum burdayım ne söylemek istersen söyle diyorum bunu bir kaç kez tekrar ettim sonra kafasını sinirli bir şekilde sağa sola çevirdi. Bende dükkandan çıktım güzel ve temiz bir dükkandi.


arifselim
Bu rüyan eski nişanlınla ilgili değildir ama senin için hayırlıdır ve sana açılacak yeni maddi ve manevi kısmetlere işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda benimle kısa süre önce küsmüş ayrılmış olan nişanlımı benimle barıştığını gördüm ve onunla kahvaltı yapmaya gittik nisanlim oturdu bende börek aramak için yanından kalktım yanına geri dönmeden uyandım


arifselim
Merhaba. Bu rüya eski nişanlınla ilgili değildir ama senin için güzel gelişmelere ve meydana gelecek sevindirici şeylere tabir edilen hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski nişanlimı gördüm ayrılalı çok uzun zaman oldu barışma durumumuz yok çok mutluyduk çok mutluyum onu dusunmuyordum bile


arifselim
Bu rüya eski nişanlınla ilgili değildir. Bu rüya senin için güzel ve hayırlı gelişmelere, sevineceğin müjdeli haberlere tabir edilir. En hayırlısını Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben nisanlimla ayrılalı 2 ay oldu ve rüyamda akvaryum içinde balıklara bakiyodum nisanlimla birlikte sonra nişanlım akvaryumu yere döktü ama gayet sevinçli idi bende hemen balıkları toplamaya başladım sanki o an bulunduğumuz yerde hemen bir akarsu oluştu ve ben balıklar canlansın diye oraya attım balık canlandı ve o akarsuyu akış yönünün tersine yüzmeye başladı bu rüya ne demek yorumlardan sevinirim ve bu rüya nin peşine 1 gün sonra da ay ni şekilde annem Ruya görmüş nisanlimla annesi bize gelmişler ve barışması ve gayet mutluymuşum

Okudunuz mu?  Rüyada eşini başkasıyla görmek

arifselim
Bu rüya bereket, rızık, nasip, kısmet ve mutluluk manalarına işaret eder. Bozulan işlerin düzelmesine ve beklenilen hayırlı haberlerin alınmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. En doğrusunu elbette Allah bilir.


cicekcicek
Hayırdır inş rüyamda bir kuyumcuya giriyorum tanıdik bir kuyumcu 5 tane çeyrek altın bozduracagim diyorum kuyumcu peki dedi 2.500 yapıyor hepsi toplamda diyor, sonra eski nişanlim bizim evde ve oturma odasında karşımda yanında bir kadın var üç tanede kızı var kadının onunla evlimiymis değilmi bilmiyorum önceki eşinden ayrıldın mi diyorum ewt diyor sonrada yanıma geldi oturdu ablamdan para istedi 700 tl ablamda param yok dedi.acik ve netti sanki yaşamış gibi oldum uyandığımda .


arifselim
Rüyan hayırla yorumlanır. Bu rüya para elde ederek, yoksulluktan kurtulmaya, makam ve mevki sahibi olmaya, iş hayatında yapılan yatırımların iyi sonuçlanmasına ve feraha ermeye işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda eski nişanlımı bir bankta otururken görüyorum. Yanına gidip konuşmaya başlıyoruz barışmış gibiyiz ve bana kendisinde yüksek bir mebla para olduğunu söylüyor. Daha sonra birlikte bir markete alış veriş yapmaya gidiyoruz. Marketten çıktıktan sonra tekrar iki ayrı banklara oturuyoruz ben neden benden uzakta oturduğunu sorup yanıma gelmesini istiyorum. Daha sonra yakınıma gelip oturuyor ve o sırada onun bayan arkadaşları gelip siz barıştınızmı diyorlar. Bayan arkadaşları gittikten sonra telefonuna bakmak istiyorum ve bazı erkek kişilerle mesajlaştığını görüyorum ama bir şey sormuyorum. Bu şekilde bir rüya gördüm sizce yorumu nelere hayırdır şerdir ?

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin boynunda morluk görmek

arifselim
Merhabalar Bu rüya bekarlar için bitmiş bir ilişkiye yeniden başlamak, aynı kişi ile de evlenmek anlamına gelir. Ancak evli kimseler için hayırla tabir edilmez. Bazen yeni başlangıçlara ve mutluluklara alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben nişanlımdan ayrılalı 6 sene oldu. Su an kendisi evli.Ama bu gece rüyamda eski nişanlım bizim eve gelmiş. Benden nisanda aldığımız ayakkabıyı istiyor. Bende ozaman hepsini size verdik bizde ayakkabi filan yok diyorum.sonra kimliğini veriyor fotokopi çekiyorum bir bakıyorum evli yazıyor. Hayırlı olsun evlenmissin diyorum. Size davetiye getirdim diyor.hala evde birşeyler için bekliyor. Bende komşuları arıyorum.geldi bizde diye haber veriyorum.sonra kapının önüne iniyor.sigara içiyor.ozaman uyanmisim. Teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Bu rüya geçmişten kalan bir vicdan rahatsızlığına veya kapanmayan ve unutulmayan bir yara anlamında yorumlanır. Bu tür rüyalar psikolojik olarak yorumlanırlar. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda eski nişanlımı rahmetli anim ile konuşurken gördüm sonra beni mutfakta ailem kahvaltı masasındaydım ben ve eski nişanlım ayantayken dudaktan öperken gördüm birde ona başım kapalı iken çay veriyorum sonra o şaşırıyor kapalı olduğumu görünce ve ben sonra fark edip açıyorum başörtümü sonra bizim evde kalacakmış pijamalarını giyiyor barıştığımızı söylüyor


arifselim
Merhaba. Barışma ihtimali olan ayrılmış nişanlılar için yeniden bir başlangıç yapmaya işaret eder. Bunun dışında ise gören kimse için yeni başlangıçlara ve geçmişi geride bırakarak mutlu olmak manasında yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Nişanlımdan ayrılalı 1-2ay olucak çok sık rüyamda görmem ama dün gece aynı evin içinde onun oldugunu duyduğum için bende laf söz olmasın diye 2arkaşdşımı da yanıma alıp onun kaldığı eve gittim ama zaten onun da arkadaşları varmış daha doğrusu oda arkadaşının eviymış sonra benimle konuşmuyor surat yapıyor bende onunla konuşmak için çabalıyorum nereye gitse peşinden gidiyorum ama sanki oda bana bakışlarıyla anlatmaya çalışıyor ama hiç konuşmuyor nedir bu rüya çözemedim aileler yüzünden bozuldu nişanımız nişanlımada herkes aklına girdi oda gurur yaptı ben şansvermek istedim geri dönüşü yok dedi başka bir şey demiyor önünden sonra bende bıraktım artık yazmayı aramayı

Okudunuz mu?  Rüyada evli olduğunu görmek

arifselim
Bu gördüklerin ancak yaşadıklarının bir şekilde rüyana yansıması veya bazı şeylerin etkisinde kalarak görülmesinden dolayıdır. Özel bir şekilde tabir edilmez. Daima Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sevinç123
Merhaba Rüya yorumlarina bakarken sitenizi gördüm..eski nisanlimdan ayrilali yıllar oldu 7 senelik evliyim bugün rüyamda eski nisanlimla bir araya geliyoruz evleneckmisiz gibi geliyor bana bir an kendime geliyorum Ben bunu sevmiyorumki eşimi seviyorum diyorum ve o ortamdan gidiyorum babama sarılıp ahladigimizi görüyorum Hayır olsun inşAllah lütfen yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Merhaba. Şu anki eşinle olan sorunların giderileceğine ve aradaki muhabbetin çok daha fazla artarak mutlu bir yuvaya kavuşmaya işaret eder. Bir diğer görüşe göre ise bu rüya bilinçaltından kaynaklanır ve özel bir anlamı da yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,

Ben eski nişanlımdan ayrılalı 3 ay olmuştur ama onu birkaç gündür rüyalarımda görüyorum sürekli bana bakıyor beni gözetliyor, ama tabi rüyalarımda yalnız olmuyoruz yanımızda başkaları oluyor.
Ben onunla ilgilenmiyorum ama sürekli gözünün bende olduğunu görüyorum.

Bu arada ayrılmayı isteyen bendim kendisi hiç istememişti bunun için olabilir mi bu gördüklerim?

Ben bu durumdan gerçekten rahatsız oluyorum anlayamıyorum sizce bu rüyaları neden görüyorum..
Aydınlatırsanız sevinirim

ALLAH razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar yaşadığın duygusal ve psikolojik süreçten dolayıdır. Böyle bir dönemde bu rüyalar görülebilir. Seni etkilemesinin nedeni de psikolojiktir. Allah’tan hayırlı olanı dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben eski nişanlımı rüyamda barışık olarak gördüm onların evine annem ile gittik. Annesi evde değildi fakat sonradan geldi yüzü asık. Ona endiselenme diyordum. Eski nisanlimla barıştıktık fakat benim aklım gerçekte ki sevgilimdeydi. Sanki ikisini idare ediyordum. Nisanlimin evinden çantamı ve zar zor bulduğum telefonu alıp çıktım. Sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada eşin gözyaşlarını silmek

arifselim
Merhaba. Yeni bir başlangıç yaparak mutlu bir döneme gireceğine işaret eder. Bazende gizli saklı işler yapmaya ve günahlara girmeye tabir edilmiştir. En doğrusu ise, Allah’tan hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
4 ay oldu nişanı atalı ama hala unutamıyorum..nedense onunda unutmadığını düşünüyorum..rüyamda gördüm onu beni arıyodu telefonla ve kardeşimle bana bir emanet gönderdiğini onu almamı söylüyordu..sesi mutlu geliyordu bana geri dönmek istiyordu içsel olarak oyle gördüm..ne anlama geliyor lütfen cevapalr mısınız


arifselim
Bu rüya ancak yaşadıklarının etkisinde kaldığına, üzüldüğüne ve eski günleri unutmadığına alamet olarak yorumlanabilir. Bunun dışında bu dönemlerde görülen rüyalar tabir edilmez. Ancak Allah’tan hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda sevdiğim bir çocuğu gördüm.Gerçek hayatta onun için çok dua etmiştim imani yönü artsın diye. Ev gibi bir yerdeyiz . Elinde bir defter var ve bana defterin arkasını gösteriyo parmağıyla işaret ettiği yerde Ya Baki Entel Baki yazıyor bunun anlamı nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Hayırlı ve güzel bir rüyadır. İnşaAllah bu rüya duaların kabulüne işaret olarak olması ümit edilir. Çok duygusal bir süreçten geçen kimseler düşüncelerinin bir yansıması olarak da görmeleri mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda 4 ay önce ayrıldığım nişanlımla aynı yatakta yatıyorduk. Ben müzik dinliyordum, sonra o birşeyler söyledi çıkardım kulaklıkları beni suçlar şekilde konuştu, mutlu görünmüyodu. İşe başlıyacağını söylüyodu. Kollarımız birbirine değiyordu. Ben ne kadar çok özlediğimi fark ettim. Onun yanındayken ne kadar huzulu olduğumu fark ediyorum. Sarılmak istiyorum ama sarılmıyorum. Kokusunu içime çekiyorum. Bir ara telefonuma bakıyorjm ekran fotoğrafımda koyunlar var


arifselim
Merhaba. Bu rüya gerçekten etkilendiğin ve hala etkisinden kurtulamadığın geçmişine işaret eder. Bazı yorumculara göre ise tekrar barışmaya ve bazılarına göre ise hayatında yeni bir sayfa açarak mutlu olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Falcı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Nişanlımla ayrıldık bu kararı o aldı. Beni hala sevdigini fakat olmuycani soyluyor. Ruyamda gormezdım iki defadır goruyorum ilkinde onlarin evinde uyumuş oluyorum sonra babası uyandiriyo beni sonra nisanlim beni öpüyo ben bu napiyo hem benden ayrildı hemde opuyo diyorum sonra elimden tutuyo disarida yürüyoruz parmağımdada yüzükler var sasırıyorum noluyo biz barişacakmiyiz diyorum sonra uyandım digeri ise hayal meyal hatirliyorum bana sariliyo bende ona sariliyorum biz barıştik diye mutlu oluyorum bu kadarıni hatirliyorum uyandığımda iki rüyamdada çok mutlu hissediyodum


arifselim
Eski nişanlısını bu şekilde gören kişi nişanlısı ile tekrar barışır denilmiştir. Bu en makbul olan yorumudur. Diğer bir görüş ise eğer ayrılmanın etkisinde çok kalmışsan bu tür rüyalar bilinçaltı olması muhtemeldir ve yorumu olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski nişanlım en yakın arkadaşıyla bize geliyordu ve yakın arkadaşı mutfağa geçiyordu benimle muhabbet ediyordu eski nişanlım da bizi dinliyordu yanımızdan ayrılmıyordu biz hiç konuşmuyorduk eski nişanlımla ama arkadaşıyla konuştuklarımı dinliyordu bizi izliyordu bu nedemek


arifselim
Eğer eski nişanlın ile yeniden barışma ihtimalleriniz varsa bu yeniden barışmak manasındadır. Diğer bir açıklaması da eski defterleri kapatarak yeniden ve mutlu olacağın bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski nisanlim bize geliyordu ve bana nisan yüzüğü veriyordu bir masanın üzerine katiyordu niye getirdin yüzüğü diyordum kolundan tutuyordum hiçbişey demiyordu bu nedemek benle geri mi barışmak istiyor


arifselim
Eski nişanlıyı görmek her türlü hayırla yorumlanır. Ancak barışma isteğiniz varsa ve önünüzde engeller oluyorsa o zaman barışmaya yorumlanır. Eğer böyle bir durum yoksa yinede hayırlıdır ve eski geride bırakarak mutlu olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimi gördüm gerçek hayatta başkasıyla evli bana rüyamda beni asla unutmadığını ve beni hiç unutamayacağını söyle di ben evlendim ama evlendiğim gün gerdege bile girmedim eve gitmiyorum bile dedi yengemde kalıyorum dedi bu nedemek

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

arifselim
Bu rüya ancak bilinçaltıdır bundan başka özel bir tabiri de yoktur. Çok geçmişte kalmış olsa bile insan zaman zaman iz bırakan hatırları bir şekilde görmesi normaldir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,

Rüyamda eski nişanlımı gördüm. Kısaca anlatıyım.

Öncelikle hatırlayamadığım bir yer birbirimizi görünce öncelikle benim duygularım pekişti ve sanki onun duygularınında yoğun bir şekilde pekiştiğini hissettim sonra el ele tutuştuk ve önce annından öptüm sonra dudaklarından ve daha sonra sadece babam hariç tüm kardeşlerim eşlerim sadece bir odada ayrı ayrı (herkez eşleriyle yatıyor tabiki) bende eski nişanlım ile yatıyor ona sarılıyor ve onu kokluyordum. Dışarda kış mevsimi ve bembeyaz kar vardı.

Bu kadar sizden ricam rüyamı yorumlamanız.

İyi çalışmalar.


Tohat
Merhaba. Duygularınızın karışık olduğunu ve duygularınızdan emin olmadığınızı eski günleri ve sevdiğiniz kişiyi unutmayarak hala onu düşündüğünüzü gösterir.


Filiz/ Aydın
Bende rüyamda 4 yıldır birlikte yaşadığımız eski nişanlımı gördüm evimizin kapısını açıyorum ve kendisini beyaz gömlek beya pantolon giymişti ve evimizin kapısı da ( gerçekte de beyadır) bembeyaz ve göz alıcı beyazlıktaydı. Gerisini net hatılamıyorum ama çok sevinip ona sarılıyorum.


Tohat
Toplum hoşuna gitmeyen davranışlar sergilediğinize veya sergileyeceğinize delalet olduğu gibi aynı zamanda kötü giden ilişkiden verdiğiniz emeğin hakkını ve meyvesini alma isteğinde olduğunuzu gösterir. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babam ve annemle birlikte eski nişanlımın evine gidiyoruz. Babasının elini öpüyorum. Evin içine gidip oturuyoruz. Babam babası ile konuşuyor ve barışıyorlar. Sonra nişanlımın yanında iki kız var. Biri onu seviyormuş, diğeri de tanıdıkları biriymiş. Eski nişanlım bir kağıdın ortasına kendi adını yazıyor ama adı rüyada uğurmuş. Bu ismi yazıyor üstüne kocaman benim adımı yazıyor, kalpler var iki tarafta, diğer yan kısımda da iki kız ismi yazıyor ama onların ismi küçük. Bu kadar rüyam

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

arifselim
Çoğu kere yaşananların çok farklı bir şekilde de olsa rüyaya bir şekilde yansımasından ibarettir. Ayrıca karşılıklı saygı ve etrafında gelişecek olan güzel bir ilişkiye işaret olarak da tabir edilir. Sende hayırlısını dile bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, bu rüyayı gördüğümde henüz sözlüydüm bundan yaklaşık iki ay öncesiydi rüyamda sözlümle aramızda saçma sapan tartışmalar geçiyordu(bana neden geç yazıyorsun beni umursamıyor musun vb şeyler diyordu) ve üzerine bitti diyordu, ben emin misin diye sorduğumda evet eminim demişti bende verdiği karara saygı duymuştum bir gün sonrasında gelip özür dileyip af dilemişti bende kabul ettim lakin bir süre sonra aynı sebepler katlanarak yine bahane ederek bitirmişti sözlüm, bende ona bu defa özür dilersen kabul etmeyecm demiştim tekrar sormuştum emin misin diye, evet bitti artık bidaha da olmayacak demişti bende saygı duymuştum kararına, tam hatırlamıyorum ama aradan biraz zaman geçti ailesiyle beraber af dilemeye gelmişti hatalıyım özür dilerim diyordu ama ben kabul etmiyordum çocuk oyuncağı değil evlilik diyordum ve uyandım sonrasında , bu rüyanın etkisinde kalıp sözlüme anlatmıştım sözlümde etkilenmişti ve üzülmüştü böyle bir rüya gördüğüme okul çıkışı beni alıp ilki ve sonu olduğumu beni asla bırakmayacağını söyledi aradan iki hafta geçti ve gerçekten ele avuca sıığmayan sebeplerden ötürü bitmeyecek ilişkimiz bitti ailemi öne atarak bitirdi ilişkimizi ve şuan ilişkimizin bitişinin üzerinden tam bir buçuk ay geçti ben bu gece rüyamda tekrar geldiğini ve bizim barıştığımızı gördüm aileme karşı hatasını nasıl telafi eder diye beraber düşünüyorduk ama aileme karşı içten bir telafi söz konusu değildi sırf benim için bunu yapacaktı, uyandığımda sabah namazı vaktiydi ve çok şaşırmıştım bilinçaltı olabileceğini düşğndğm ama onu eskisi gibi düşğnmüyorum gece uyurken de zikir ederek uyumuştum bana yardımcı olursanız çok sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle bunlar rüyadır ve kesin anlamları yoktur. İnsanın içinden geçtiği duygusal süreçlerde benzeri rüyalar görebilir ve yorumu olmaz. Diğer anlamı da bu kişi ile gerçekte de ciddi sorunlar yaşamak manasında kabul edilir. Tam ters açıdan değerlendiren yorumculara göre ise aradaki muhabbetin artacağına tabir etmişlerdir. Sen yinede hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada farenin üstüne sıçraması

Kayıtsız Üye
Ben 6 senelik ilişkimden nişanlımdan ayrıldım 2 hafta oldu nişanlanmıştık ve düğünümüz vardı 2 aya. Rüyamda ise yeşil arabasıyla gelmiş benden özür dilemiş her şey istediğin gibi olacak demiş. Ben isteklerimi anlatmışım bir daha olmayacak çok zor bir süreçten geçtik demiş. Benim yüzüm aşıktı onun gülüyordu. Sonra bende mutlu olmuşum. Birde konuşurken ağzımdan 2 böcek çıkmış.


Tohat
Hayırlı günler. Yaşadıkları rüyanı tetiklemiş olabilir. Çünkü gerçekte de ayrılmış olman beklenti oluşturup rüyana yansımış olma şhtimali olduğundan tabirini düşürür. Yine de farklı şekilde yorumlayanlara göre yeniden barışmak ve evlenmek ya da yeni biriyle tanışarak ciddi bir ilişkiye yelken açabileceğine yöneliktir. Allah en iyisini bilendir


Rikkakbirkalp
Merhabalar ben nişanlımdan ayrılalı neredeyse 1.5 yıl oldu. Bugün onu rüyamda gördüm. Biraz çekingen bir hali olsada cesur bir şekilde evimize geldi, bizde bir şaşkınlık oldu. Eve alındı. Bu esnada ne ben ailem konuşmadık öyle hatırlıyorum. Beni götürmeye gelmiş barışmak istiyordu, ailem ve bende itiraz durumu yoktu. O mutluydu, aldı beni bindirdi arabaya, götürdü oturmayı düşündüğümüz eve. Orda eski kayınvalide ve dede adayını da gördüm. Hiçbir şey yok gibi davranıyorlardı, havadan sudan konuşuldu. Sonra eve geçtiğimizde konuşmaya başladım onunla, eskiye dair düzeltilen konuşalan hiçbir şey yoktu ama biz devam ediyorduk. Bilinçaltım bana oyun yapıyor olabilir, yinede İslami olarak yorumunu merak ettim. Ben onu istemiyorum, yaptıkları ile beni çok üzdü ve kendinden soğuttu. Şu an tek istediğim gerçek bir sevgi-saygi üzerine kurucağım bir yuva. Acaba bunların etkisinde mi gördüm bilmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Merhabalar. Bilinçaltına yatmış duygu ve düşüncelerin yansıması olma ihtimali çok yüksektir. Bunun dışında rüyanın tabiri eski defterlerin yeniden açılması, ilişkinin kaldığı yerden devam etmesine delalet ettiği gibi gizli saklı olan durumların açığa çıkması yalan söylenmiş olan olayların gün yüzüne çıkması şeklinde de ifade edilmektedir. En iyisini bilen Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada evde biri varmış gibi hissetmek

selfetrabia
Meraba hocam, ben nişanlımla 1 ay önce ayrıldım fakat istihare namazını kılıp ve duasını edip uyudum rüyamda bir ses bana dediki o rızkı azaldığı için seni bıraktı rızkı arttığında geri gelecek bekle dedi ve rüyamda gelip bana sımsıkı sarıldı. Beyaz ve yeşil renk gördüm ayrıca annemde dua edip yatmıştı annemde beyaz ve yeşil renk görmüş


Tohat
Merhaba. İstihare rüyasının yedi defa yatılması tavsiyesinde bulunulmasında hikmetler vardır. Bu rüyanın içeriği bilinç altı olabilir. Eğer gerçekte maddi gücün yetersiz ve bozulmasının nedeni bundan kaynaklanıyorsa olabileceği ihtimali söz konusu olduğunu gösterir. Gördüğün renkler olumluya işarettir. Fakat his bunlardan daha önemlidir. Yine de kesin sonuç için yediye tamamlamakta fayda vardır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda eski nişanlımı gördüm o şuna evli 2 çocuğu var. Bende nişanlanmak üzereyim rüyamda onunla tekrar nişanlanıyoruz ben ona diyorum ki sen bu duyguyu tattın ama ben senle ilk defa tadıyorum diyorum ve içim buruk. Ama öyle içim acıyor ki aniden uyandığımda onun sanki gerçekten yanına gitmiş gelmiş gibi oldum gerçek gibiydi çok etkilendim


Tohat
Merhaba. Çiftler arasında bazı konularda fikir ayrılıklarına ve bu farklı düşünceleri anlayış ve büyütmeden halledilmesine işaret ettiği gibi yaşanmış ve yaşanılacakların rüyaya olan etkisi de olabileceğinden Allah’a havale edip tevvekül etmek en iyisi. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada eski nişanlısını görmek, rüyada eski nişanlı görmek, rüyada eski nişanlını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski sevgili görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski nişanlıyı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.