Anasayfa
2 Kasım 2021, 11:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek

Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek

Bek’r
merhaba

rüyamda büyük bir caminin yıkıldığını gördüm. tam olarak şu şekildeydi.
caminin en alt giriş kısmı yıkılıyordu sanki sadece alt tarafa dinamit yerleştirilmiş gibi. daha sonra üst taraf aşağı çökerken yıkılan kısımda bir anda kendiliğinden beton temel oluştu ve cami onun üstüne bindi üst kısmın yıkılmasına engel oldu.
fakat aradan çok kısa bir süre geçti sanki 1 yada 2 sn çok kısa. caminin tamamı yıkıldı.

Okudunuz mu?  Rüyada Çita Görmek

cami görmekle ilgili bir çok rüya tabiri gördüm fakat yıkılması ile ilgili birşeye rastlayamadım
selamün aleykum


Cevap: Caminin Yıkıldığını görmek

Üstad
Rüyada Cami Yıkılması Görmek İslami Rüya Tabiri

Rüyada cami Görmek; temiz bir imana ve zengin olmaya, camide namaz kildiginizi Görmek; murainiza ereceginize işaret olarak yorumlanabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp korkmak

Rüyada cami veya mescit Görmek yapılan işlerde başarı kazanacağına arzuların gerçekleşeceğine işaret ettiği şeklinde yorumlanır


Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek

ylzckmk
İyi günler hocam rüyamda kuzenim kucağımda yere oturmuşum karşıda bir camiden parçalar yere düşüyor çok korkuyorum diyorum ki yerde kimse varmı acaba kafasına gelir canımın minarsesinde çalışan işçiler de var sonra büyük bir parça yine düşüyor ben uzaklaşıyorum üzerime gelir korkusuyla kuzenimde kucağımda tamda üstüme doğru geliyor parça diyolar ki bu cami eski bir cami olduğu için parçalanıyor sonra gökyüzünde kaplumbağa şeklinde bir uçak yukarıdan millete bakıyo etrafta insanları takip ediyo ters taklalar atıyo ben korktum gizlendim önümde durdu benim yeşil yuvarlak bir uçaktı yeşil göz gibi bişey vardı. Anlamı nefir acaba ( bu rutayı savah ezan okunduktan sonra gördüm namaza kalkamadım bir türlü kalkıcam kalkıcam derken uyanınca hemen namazı kılmadığım için gördüğümü düşündüm ve şu geldi aklıma acaba namaxi bilr bile kılmayarak imanımımı yıkıyorum diye düşündüm ezan oku lalı 1 saat geçmişti hemen namazı kıldım çok huzursuzdum zaten uyuyamıyodum)

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ve azrail a.s görmek

Yorum: Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek

Tohat
Hayırlı günler. İş ve aile hayatında oluşacak sıkıntı ve sorunlar nedeni ile etkilenip üzülmene, evde tartışmalar hasıl olup kişilerin birbirini kırmasına, dedikodulara sahne olacak bazı olaylara delalet etse de yıkılan caminin altında kalmaman veya sana zarar verdiğini görmemen meydana gelecek sorunlardan en az şekilde etkilenip üzülmene işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerle arkadaş olmak

rüyada camiinin yikildigini gormek, rüyada camini

Bu kategoride yer alan Rüyada Cin Musallat Olması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.