Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
sizden0
Abone

Şeytan çok yoğun şekilde vesvese veriyor neyapmalıyım ?

Şeytan çok yoğun şekilde vesvese veriyor neyapmalıyım ?

mustikat
Mermeba arkadaşlar ben lise1 e yeni geçtim önceden böyle vesveseler gelmiyordu ama birden gelmeye başladı vesveseler çok sık ve ağza alınmıycak biçimde yani insanı kafir edebilecek türden,insanı yoldan çıkarabilecek türden ve çok kötü 🙁 vesvese geliyor ondan sonrada diyorki Allah seni nasıl olsa affeder yap bişey olmaz ! veya eninde sonunda cennete gireceksin ! gibi şeyler söylüyor beni yoldan saptırmaya çalışıyor lütfen yardım 🙁

Okudunuz mu?  Seni veren ALLAHA da sana da kurban olayım sözü şirke girer mi?

Cevap: Şeytan çok yoğun şekilde vesvese veriyor neyapmalıyım ?

Snowdrop
bu şeytanın insanın kulağına fısıldadığı vesvesedir.şeytan vesvese vermekle kendi görevini yapıyor.bizim görevimiz de ona kulak vermemek.! Peygamber efendimiz, (Şeytan vesvese verir. Allah’ın ismi zikredilince, söylenince kaçar. Söylenmezse, vesveselerine devam eder) buyuruyor.

Okudunuz mu?  Fatiha dan önce ne okunur?

o sözler dille söylenmeyeceyine ve kalble onaylatmadığınız sürece size günah kazandırmaz.vesvese gelince Allahü Ekber deyin besmele getirin(euzu billehi minesseytanır-Racım.Bismillahir-rahmanır-rahim) geçer inşaAllah.


Cevap: Şeytan çok yoğun şekilde vesvese veriyor neyapmalıyım ?

hatalar
sen bunu izle kardeş ALLAH’ın izni ile ben kurtuldum uzun değil zaten izlemelisin bence inşAllah dualarınızıda beklerim 🙂

Okudunuz mu?  Mars'a gitmek günah mı?

Kulak ve vesvese, vesvese

Bu kategoride yer alan Necaset bulaşan krem nasıl temizlenir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeytan çok yoğun şekilde vesvese veriyor neyapmalıyım ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.