Anasayfa
15 Şubat 2022, 3:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ağızdan necaset çıkması

Rüyada ağızdan necaset çıkması

Kayıtsız Üye
Rüyada ağızdan necaset çıkması ne demektir Bir kişinin rüyasında ağzından necaset çıkması ne anlama gelir ?


Cevap: Rüyada ağızdan necaset çıkması

Fetva Meclisi
Rüyada Necaset Görmek Nedir?

NECASET: Danyal (a.s.) demiştir ki: Rüyada insan pisliği görmek, haram mala delâlet eder. Hayvan gübresi ise, helal mal ile tâbir olunur. Rüyada büyük abdest yaparken bir hayvan çıkardığını görmek, doğacak çocuğa delâlet eder. Görülen hayvan erkek ise çocuk erkek, dişi ise çocuk kız olur. Rüyada bir necaset veya gübre üzerine oturduğunu görmek, akraba veya mirastan ele geçecek haram mala işarettir. Ibn-i Sîrîn hazretleri demiştir ki: Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek, malın elden gitmesine delâlet eder. Bunu bir tuvalet ve abdesthane gibi bir yerde yaptığını görmek, infaka işarettir. Rüyada bir pisliğin içine daldığını gören kimse gam ve kedere müptelâ olur. Abdesthaneye düştüğünü görmek, bir günaha ve bir zillete delâlet eder. Rüyada tenha ve boş bir yerde abdest bozduğunu görmek, üzüntü, keder ve sıkıntıdan kurtuluşa işarettir. En doğrusunu Yüce olan Allah (cc) bilir….

Okudunuz mu?  Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

rüyada ağızdan kaka çıkarmak, rüyada ağızdan necaset çıkması, rüyada ağızdan kaka çıktığını görmek

Bu kategoride yer alan Arkadaşım Rüyada Annesiyle ihtilam olduğunu söylüyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ağızdan necaset çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.