Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:08

Fırfır nasıl yapılır

Fırfır nasıl yapılır

Kayıtsız Üye
Fırfır nasıl yapılır

Arkadaşlar el işi örgü modellerinden olan fırfırın nasıl yapılacağı hakkında bana güzel resimli örnekler yayımlar mısınız ?


Cevap: Fırfır nasıl yapılır

Üstad

Örgü etekte fırfır yapımı (resimli ve anlatımlı)

YETİŞKİN VE BAYAN ÖRGÜLERI (ANLATIMLI)
Fırfır nasıl yapılır

En çok sorulan fırfırın nasıl örüldüğü,fırfırı örmüyoruz.İpin resminide yayınlıyorum.Üzerinde ALİZE FLAMENCO FIRFIR yazıyor. Önemli olan bu ipin fırfırlı olması için şişimize içten dışa doğru ilmek almak. 2 cm aralıklarla ilmekleri alıyoruz. Fırfırlı ipimizin üstünden şişimize ilmek gibi takıyoruz.Daha sonra bir ilmek ip alıyoruz bir ilmekte fırfırlı ipimizden alıyoruz.bunu ilmekler bitene kadar yapıyoruz.

Fırfır nasıl yapılır

Şimdi sıra fırfırlı ip ile normal ipi örmeye geldi.Bir ilmek fırfırlı ip ile bir ilmek normal ipi birlikte örüyoruz.böylece birleşmiş oluyorlar.Örerken örneği yapmaya devam ediyoruz.Yani;düzün üstünü düz,tersin üstünü ters olarak örüyoruz. İkinci sırayıda yine 11 sıra ördükten sonra fırfırı yapıyoruz. İnşAllah anlatabilmişimdir.Kolay gelsin….

Fırfır nasıl yapılır


örgüde fırfır nasıl yapılır, fırfır yapılışı

Bu kategoride yer alan Fetih suresi hatmi nasıl yapılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fırfır nasıl yapılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.