Anasayfa
29 Mayıs 2021, 14:53

Fön makinesiyle maşa nasıl yapılır

Fön makinesiyle maşa nasıl yapılır

Kayıtsız Üye
Fön makinesiyle maşa nasıl yapılır

Arkadaşlar bir kişinin evde fön makinası yardımıyla nasıl maşa yapacağı hakkında püf noktalar paylaşabilir misiniz ?


Cevap: Fön makinesiyle maşa nasıl yapılır

Üstad
Fön makinesiyle maşa nasıl yapılır
?

Evde Fön Nasıl Çekilir?

Okudunuz mu?  Eşe cilve nasıl yapılır

Fön Nasıl Çekilir?
Saçlarınızı iki kere avucunuzun ortası kadar şampuanla yıkayıp, iyice durulayın. Hatta yapabiliyorsanız son olarak soğuk suyla durulayın. Saçınızı ovalamadan havlu ile hafif hareketlerle bastırarak kurutun. Tararken geniş dişli bir tarak kullanın.

Saçlarınız nemliyken saçınıza uygun şekillendirici losyon veya hacim veren bir ürün sürün. Kurutma makinesini en hızlı ayara getirerek saçlarınızı kurutun.

Okudunuz mu?  Fiber kaplama nasıl yapılır

Düz fön için, alın çizginizden başlayarak başınızın üstündeki ve öneki tutamı ayırın, klipsle tutturun. Bir kulaktan diğer kulağa uzanan bölümü ayırın ve klipsle tutturun. Arkada ve altta kalan tutamlarıda burgu yaparak klipsle tutturun.

Fön kolları yoracağı için ilk olarak ayırdığınız üst kısma 7 cm’lik parçalar halinde fön çekin. Saçı dışa doğru çekerken fön makinesini dik bir şekilde tutun. Düzleştirdiğiniz tutamlar bozulmaması için iki parmağınızla dolayarak klipsle tutturun.

Okudunuz mu?  Fundus masajı nasıl yapılır?

İşiniz bittikten sonra klipsleri çıkartıp saçınızı düzelttikten sonra saç spreyi sıkın. Son olarak düzleştirici ile 5 cm’lik tutamlar halinde saçlarınızı düzleştirebilirsiniz.

Belirgin bukleler içinse saç tutamlarını yüzünüzden dışarı doğru maşaya sarın ve birkaç saniye sonra aşağı doğru kaydırarak bırakın. Gelişi güzel turamlar alarak gelişi güzel uygulayın. Daha doğal dalgalar için saç tutamlarını ortadan uca doğru kıvırabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Eşek semeri nasıl yapılır

Dalgalı saç görünümü için yuvarlak fırçayla saçlarınızı döndürerek biraz açabilirsiniz.


fon makinesiyle masa

Bu kategoride yer alan Fuar hazırlıkları nasıl yapılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fön makinesiyle maşa nasıl yapılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.