Anasayfa
5 Temmuz 2022, 11:19
sizden6
Abone

Taşların enerjisi olduğuna inanmak doğrumu ?

Taşların enerjisi olduğuna inanmak doğrumu ?

hatalar
ben ametist taşı aldım aşağıdaki gibi özellikleri var diye ders çalışıorum taşın bu özlliğini duyuncada almak istedim ALLAH’ın yaratmış olduğu taşta şifalarda olabilir diye derslerime de çalışıorum ALLAH’tan hakkıma hayırlısını istiyorum dua ediyorum bir taştan ümit bekleyerek almadım inşAllahve tekara inşAllah öylede olmasın. ama enerjinin etkisine inanıorum bu niyetler le bunda dinen bunda bir sakınca var mıdır ?

Okudunuz mu?  Banyoda abdest almak caizmidir ?

< Negatif elektrik yükü taşıdığından dolayı; bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltir.

Bulunduğu çevredeki olumsuz enerjileri temizleyip dönüştürür. Sadece odanın herhangi bir yerinde durması bile olumsuz enerjileri toplayıp pozitif enerjiye dönüştürmesi için yeterlidir. >


Cevap: Taşların enerjisi olduğuna inanmak doğrumu ?

Üstad
Bazı taşların insandaki negatif enerjiyi alarak hastalıklara (ruhi rahatsızlıklara, depresyona vs. ) iyi geldiği belirtilmektedir. Bunları takmak dinen caiz mi?

Okudunuz mu?  Etek traşı olmadan alınan gusül abdesti kabul olur mu?

Bazı taşların özelliklerinden dolayı insandaki hastalıklara iyi geldiği bilim tarafından da kabul edilen bir gerçektir. Bu bakımdan şifa niyetine bu taşların takılmasında bir mahzur yoktur. Ayrıca bu taşları takarken de tıbbi tedaviyi de ihmal etmemek gerekir.

Şu husus unutulmamalıdır ki, o taşları yaratan ve onlara o özelliği veren Allah’tır. Bu bakımdan nasıl ki bir ilacı içerken şifayı verenin Allah olduğuna inanıyor ve ilacı bir vesile biliyorsak, bu taşların da bir vesile olduğunu ve şifayı verenin Allah olduğunu unutmamak gerekir.

Okudunuz mu?  Dua ederken daima gözümden yaş geliyor

Cevap: Taşların enerjisi olduğuna inanmak doğrumu ?

hatalar
🙂 çok güzel açıkladınız ALLAH razı olsun onu yaratan ALLAH şifa ALLAH’tan o bilr vesiledir 🙂 teşekkürler.


Yorum: Taşların enerjisi olduğuna inanmak doğrumu ?

Kayıtsız Üye
Şu sıralar çok konuşulan enerji almak göndermek birilerini enerji gönderim kanalı olarak kabul etmek günah mı buna inanmak günah mı

Okudunuz mu?  İçim ALLAH ı inkar ediyor dilimden ise şehadet ve salavat hiç düşmüyor

arifselim
Dinimizin açık bir beyanda bulunmadığı ve tıbbın bilimin ispatlamadığı çeşitli görüşlere ve şeylere asla aldanmamak ve inanmamak lazımdır.


taşlara inanmak günah mı, şifalı taşlara inanmak günah mı, taslardaki sifa dogrumu

Bu kategoride yer alan Kız arkadaş edinmek ve buluşmak günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Taşların enerjisi olduğuna inanmak doğrumu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.