Anasayfa
23 Haziran 2022, 22:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sınavlardan kötü sonuç aldığını görmek

Rüyada sınavlardan kötü sonuç aldığını görmek

azeri
12. sınıf öğrencisiyim sınava hazırlanıyorum ve günde 3 saat çalışıyorum en aşağı ve 3 kez gece rüyamda üniversite sınavına girdim ve hep kötü sonuçlar alıyodum herkes iyi yaparken ben kötü yapıyodum tam 3 kere nedir bunun hikmeti yardım edin lütfen


Cevap: Allah rızası için yardımcı olun

oguzksk
Emin degilim ancak kotu rüyalar seytandandir. Moralini bozma kotu ruylari benim Ailemde benim için gormustu. Ancak hicbiri cikmadi. Moralini bozma.

Okudunuz mu?  Rüyada sakız kabağı Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada sınavlardan kötü sonuç aldığını görmek

azeri
ertesi gece dedimki yatarken Allahım hakkımda hayırlısını göster dedim ve rüyamda iş adamı olmuştum tesadüf mü bu sizce


Cevap: Rüyada sınavlardan kötü sonuç aldığını görmek

hatalar
hayatta tesadüf diye bir şey yoktur.
tevafuk vardır. hiç bir şey ALLAH’ın izni dışında olmaz.
rüyalarda kesin olur kesin olmaz diye bilemeyizki hayırlısı olsun de geç bence

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı çatışmaya girmek

mrvsnrn
stresten görüyorsundur sakın korkma strese girme rahat ol çalış başarırsın ben iki kere rüya gördüm birinde sınavı kazanıyodum diğerinde kazanmıyodum hangisine inanayım 😀


Kayıtsız Üye
Ben ortaokuldayım ve bende cuma günü matematik yazılısı olmuştum.Yazılıyı olduktan birkaç gün sonra rüyamda yazılıdan 72 alıyodum.Aileme anlattım rüyam hakkında konuşurken "Rüyaların tersi çıkar,79 olmasın 97 alırsın."sözleri geçti Hoca e-okula girdiğinde 97 almıştım ?

Okudunuz mu?  Rüyada simit görmek

Kayıtsız Üye
ben 4 kere rüyamda sınava girdiğimi gördüm 3 önce üç rüyamda sınavım iyi geçtiğini gördüm fakat 4. rüyada hem sınavım kötü geçti hem de düşük not aldım sizce arkadaşlar????


@hmet
rüyada sınavdan zayıf not almak ile ilgili tüm rüyalar olmasa bile %90’ı psikolojiktir.
Bilinç altı rüyalardır. Kötü sınav sonucu görseniz de rüyada ona aldanmayın iyi görseniz de…
Siz çalışın, tedbirinizi alın sonra tevekkül edin.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini görmek

Merve Sevgi
Bende 12. Sınıf öğrencisiyim sınavı kazanamama gibi bir kaygım var rüyamda tüm arkadaşlarım yüksek alırken ben 180 alıyodum bir diğer rüyamda da sınavımın çok kolay geçtiğini gördüm sizce bu neye işaret

Ben rüyamda sınav olmuştum sonradan hoca sınav notlarını acikliodu sadece ben düşük almıştım sizce anlami ne??

Okudunuz mu?  Rüyada sakınmak (imam nablusi)

arifselim
– Bu rüyaların önemli bir kısmı psikolojik açıdan yorumlanır ve önemi yoktur. Her iki durumda da sonuç başarılı olmak manasında yorumlanır.

– Düşük not aldığını görmek genellikle başarılı olacağına yorumlanır. Mutlaka tedbir alıp çalışmak şarttır.


Kayıtsız Üye
12.sınıf öğrencısıyım ygs ye gırdım ama sonucalar daha gelmedı dum gece ygs sonucu elıme geldı ve herkes geçmişken sadece ben gecememişim ve ıyı donuc bekleyenler daha ıyı bı sonuç almşşlar

Okudunuz mu?  Rüyada Saklamak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu tür rüyalar genellikle sadece bilinçaltı rüyalardır. Bir yorumu ise, belli bir süreden sonra Allah’ın izniyle kişinin elde edeceği başarılara ve hedeflerine ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


hümanur
hocam rüyamda annem ile babam internetten benim sınav sonuçlarıma bakıyorlardı. ve sınav sonuçlarım çok kötüydü. ama sadece sınav notlarımı inceliyolardı ve bana hiç kızmıyorlardı. hocam lütfen söyleyin. gerçekten çok üzülüyorum. umarım hayatım boyunca kötü bir işle uğraşmam.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlenmesi

arifselim
Bu rüyadan endişe edecek hiç bir şey yoktur. Böyle rüyaların yorumu genellikle psikolojiktir ve önemli hiç bir yorumları yoktur. İnsanın bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ikı keredır evlenmek ıckn sınava gırıyorum ve kazanmıyorum ama ruyalarımda ıyı puan alıyorum ve tam tersi çıkıyor kazanmıyorum bu seferde gırdım rüyamda gördüm kotu not alıyordum sıvce bu nedır

Okudunuz mu?  Rüyada şeytanı hissetmek

arifselim
Bu rüya insanın gerçek hayatta zorluklardan veya sıkıntılarından sonra ulaşacağı başarıya ve isteklerinin meydana gelmesine tabir edilir. Sınava girdiğini görmek olumlu ve güzeldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
8.sınıf öğrencisiyim. 2 gün önce okulda bir sınava girdim. 5 yanlış yaptım yani beklediğim sonucu alamadım bir kaç gündür üzülüyordum. Sonra rüyamda 35. Olduğumu gördüm ama ben ilk 20 ye girmek istiyordum. Lütfen yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan ve melek görmek

arifselim
Bu rüyan sadece yaşadıklarının rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir. Diğer görüşe göre ise, önündeki engelleri aşarak başarılara ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada sınavdan zayıf not almak, rüyada sinavdan düsük puan almak, rüyada düşük not almak

Bu kategoride yer alan Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sınavlardan kötü sonuç aldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.