Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:47
Gusul
Yönetici

Uykudan Uyandıktan sonra iç çamaşırında görülen lekeler nelerdir?

Uykudan Uyandıktan sonra iç çamaşırında görülen lekeler nelerdir?

ajajya
Selamunaleykum benim sorunum su nerdeyse hersabah kalktigimda ic giysimde çok az beyaz izler oluyor ama toplami parmak ucumu gecmicek sekilde ve hiç ıslaklık yok serit gibi izler oluyor. Bunun ne oldugunu bilmedigim için her sabah gusletmek zorunda kalıyorum. Bu nedir gusül almami gerektirirmi?simdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  İç çamaşırda leke görmek gusül gerektirir mi?

Cevap: Uykudan Uyandıktan sonra iç çamaşırında görülen lekeler nelerdir?

Şema
Bu sözü ettiğiniz lekeler meni olamazlar. Yıkanmayı gerektiren de sadece menidir. Dolayısıyla yıkanmanız gerekmez.
(Bu bilgiler erkekler içindir)


İç çamaşırında oluşan lekeler

Mahcup4141
İyi akşamlar. Öncelikle belirteyim erkeğim. Önceki konuda bir karışıklık olmuş sanırım. Sabah kalktığımda iç camasirimda belli belirsiz , tırnak ucu kadar bir leke görüyorum. Hafif beyazimsi bir leke bu. Şehvetle çıktığını zannetmiyorum. Çünkü şehvetle olunca el ayasindan büyük bir tabaka oluşuyor. Bu lekeler her sabah olduğundan gusül abdesti almak zorunda kalıyorum. Bunun hükmü nedir ? Sürekli vesvese yapıyorum. Fetvaniz ile içimi rahatlatirsiniz inşAllah.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken burun kanarsa ne olur?

İkinci olarak söylemesi ayıp kabızlık yaşıyorum. Ikınma sırasında meniye benzer kokusuz bir sıvı geliyor. Bu durumda gusül gerekli midir ?


Yorum: Uykudan Uyandıktan sonra iç çamaşırında görülen lekeler nelerdir?

ACİLSERVİS
Bir erkeğin meninin fışkırarak çıktığını bilmemesi çok ilginç. Gusül gerektiren sıvı sadece menidir. Forumda tarifler var " meni mi mezi mi " diye ara karşılaştır ve kararını ver.

Bu kategoride yer alan Ezan okunurken gusül almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uykudan Uyandıktan sonra iç çamaşırında görülen lekeler nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.