Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:22
sizden8
Abone

Kafamda geçen şekiller ve düşünceler hakkında sorum var.

Kafamda geçen şekiller ve düşünceler hakkında sorum var.

sstrn
Selamun Aleykum,

Kafamda ne zamandan beri şöyle bir şey var dua ederken Rabbimiz yaptıklarımı görüyor söylediklerimi işitiyor düşüncesiyle ediyorum.Böyle dua ederken aklıma bir şekil geliyor bu da sanki ALLAH’ı hayal ediyormuş gibi oluyor(HAŞA) vesvese midir ? Kurtulmak için ne yapmalıyım.

Okudunuz mu?  Saç nasıl mesh edilir

Cevap: Kafamda geçen şekiller ve düşünceler hakkında sorum var.

Hafız Taha
İlk önce Aleyküm Selam evet 10000000000 de %100000000 vesveledir siz sadece Allah rızası içün ibadetlerinizi yapınız ve sabrediniz erenlerden olursunuz.

Bu kategoride yer alan Nafile oruçta ihtilam olmak orucu bozarmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kafamda geçen şekiller ve düşünceler hakkında sorum var. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.