Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada araba kazası görmek

Rüyada araba kazası görmek

cembaskaya
selamın aleyküm
ben dün gece garip bir rüya gördüm ve anlamını öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.
4-5 şeritli yolda ters yönden giden bir motorlu sürücü karsıdan gelen bir jiple çarpıştı ve tüm organları parçalandı ambulans çağırdım ve organlarını topladılar olay yerine snradan amcamın oğlu ve amcamın kızıda geldi bu rüya kötümü iyimi bana yorumlarmısınız…


Cevap: Rüyada araba kazası görmek

@hmet
Rüyada araba kazası görmek

Okudunuz mu?  Rüyada Azrail'i Görmek (imam nablusi)

Rüyada araba kazası görmek duygusal durumunuzu sembolize eder. Derin kaygı ve korkularınızı kendinizden bile saklıyor olabilirsiniz. Bu tarz bir rüya, eylemlerinizi ve davranışlarınızı yeniden planlamak için güzel bir uyarıdır.


Rüyada araba çarptığını görmek

niran
Hayır olsun İnşAllah… Rüyamda anneme gözümün önünde araba çarpıyor ben de babam da ona bağırıyoruz araba geliyor dikkat et diye ama o bizi duymuyor araba çarptıktan sonra yere düşüyor, en son sol bacağında kan görüyorum. Sonra uyandım çok etkilendim nasıl yorumlarsınız? iyi çalışmalar.

Okudunuz mu?  Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

Yorum: Rüyada araba kazası görmek

arifselim
Rüyada kendisine araba çarpan kişinin çevresi ile daha iyi bir iletişimde bulunması gerektiğine, daha hoşgörülü ve daha sabırlı davranarak aile bireylerine iyi davranması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm lar.. Rüyada araba ile şehir içinde giderken yolların bozukluğundan araba takla atıp düzeldi bir anda. Cok tuhaf hiç aldırmadım. Sürmeye devam ettim. Sonra bu sekilde iki sefer daha araba takla attı. En son arac zarar görünce tamire götürdüm. Ben hiç zarar görmedim bu kazalarda

Okudunuz mu?  Rüyada Asma kabağı Görmek (imam nablusi)

Tohat
Bir konuda yapacağın yanlışlar ya da günaha girmen ile kendine veya hayatına zarar verecek ve uzun sürmeden bunun pişmanlığını yaşayarak davranışlarını düzeltmeye çalışacak bir daha yapmamak için günahların için tövbe edeceksin. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba. rüyamda yokuş olan bir yolun en tepesinde oturuyordum bir kişiyle birlikte eski iş yerimden bir erkek yanında bir kızla geldi ve gri bir arabaya bindiler ne yapıyorsunuz diye seslendiğimde araba kullanmayı öğreteceğim dedi kız bir süre kullandı bende onları izledim sonra yokuş aşağı fren yapamadı ve araba dönerek yolda bekleyen bir erkek ve iki kadını ezdi kadınlar kalkıp gitti ben yardıma koştum ve birini yardım çağırması için yolladım gelenler yine eski iş yerimden birileriydi ezilen erkek vücudu kırmızı yaralarla kaplı sağ eli kan içindeydi sonra yardıma gelenler onu kaldırıp tekerlekli sandalyeye oturttular bende nasıl uyandı durumu ağırdı diye şaşırdım çarpan kız da telaşlıydı. rüyamda gördüğüm kişiler aramın iyi olmadığı kişilerdi sizce anlamı nedir . teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Kavgası Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Hakkında hayırlı olan bir rüyadır. Karakter ve düşünce bakımından duygu ve düşüncelerinin oturmuş bir şekilde bulunduğun yerin, konumunun ve ulaşmak istediğin hedef ve yerlerin farkında ve bilincinde olan bir kimse olduğuna, buna ilaveten yeniliklerin öncüsü olacak, yeni kararlar ve adımlar atmanı sağlayacak fikirler ile hayatına olumlu eklemeler yapacaksın. En iyisini bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Armut Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Rüyamda araba sürüyorum. Bir anda solumdan geçen uzun bir tır önüme kırıyor ve beni yolun sağına şarampole doğru sürmeye zorluyor. Tıra çarpmamak için mecburen anayoldan ayrılıyorum yolun kenarından kullanışlı olmayan patika yoldan sürüyorum. Bir süre sonra bakıyorum ki anayol köprüden geçiyor fakat köprü yok. Araç geçse aşağı düşecek. Anifren ve gümbürtü sesleri duyuyorum. Galiba beni patika yola zorlayan araç ya kaza yaptı yada köprünün olmadığını fark edip sol tarafa uçtu diye düşünüyorum. Bense köprünün yanındaki patika yoldan devam edip anayola tekrar çıkıyorum. Arabadan inip köprünün haline ve kaza yapan araçlara bakıyorum. Eğer tır beni kenara itmeseydi kesin o hız ile köprüden uçardım diye düşünüyorum. Yolun sol tarafına balıyorum daha bir çok kamyon aynı beni yoldan çıkaran araç gibi kaza yapmışlar. Bense onlara "Allah yardım etsin yazık olmuş" diye dua ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada abinin öldüğünü duymak

Tohat
Merhaba kardeşim. Doğru kararlar ile atacağın adımlar sayesinde kılpayı sana zarar verecek durumlardan kendini koruman, sevdiklerinden seni takdir edecek güzel sözler işitmeye ve sabır edilen işlerden alınacak güzel işlere delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Araba kazasi, Rüyada Araba çarpan Birini Görmek, rüyada araba carptiktan sonra bacagindan kan gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Ay Üstünde Arapça Yazı Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada araba kazası görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.