Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:23
sizden8
Abone

Çamaşır suyu lekesi namaz engel mi ?

Çamaşır suyu lekesi namaz engel mi ?

sstrn
Selamun Aleykum,

Pantolonumda çamaşır suyu lekesi var bu namaza engel midir ?


Cevap: Çamaşır suyu lekesi namaz engel mi ?

Desert Rose
< Selamun Aleykum,

Pantolonumda çamaşır suyu lekesi var bu namaza engel midir ?
>
ve aleykumusselam ve rahmetullah
çamaşır suyu lekesi necis olmadığı için
namaza enqel değildir kardeş

Okudunuz mu?  Gusül aldıktan sonra beyaz leke

Kayıtsız Üye
Bende rüyamda tanımadığım bir erkekle yakınlık kurdum sarıldık ama aramızda cinsel açıdan bir şey olmadı yanağımdan falan öptü içim de bir kıpırdanmalar oldu sonra başka bir erkek daha gördüm onunlada aramda bir şey olmadı sadece sarıldık yine aynı duygular oldu gusul abdesti almalıyım? Birde gündüzde adetim bittiği için bir gün bedenenen halsizlik yaşadığım için ve tam olarak bitmesi için gusul abdestimi Allahım affetsin 1 gün erteledim güslumu aldım dışarı çıkıp eve geldiğimde küçük tualetimi yaptım peçeteyle özel bölgemi silerken bir şey yoktu tekrar peçeteye çok az sarımsı bir şey geldi elime aldığımda beyaz küçücük sümük gibi bir şey oldu sonra özel bölgemin iç tarafında beyaz krem gibi bir şey vardı onuda aldım ama bir şey yapmamıştım dar giydiğim için olabilirmi bu durum tekrar gusul almalıyım ve akla istemeden gelen sadece düşünceler yüzünden bu tarz sarımsı sümük gibi şeyler geldiğinde gusul abdesti almalımıyız yoksa ben mi çok takıntı yapıyorum bu konuda bu arada güslumu gündüz aldım rüyayıda akşam uyuduğumda gördüm ne yapmam gerekiyor gusul alırken saatlerce banyoda kalıyorum.

Okudunuz mu?  4 mezhebe göre kerahat vakitlerinde namaz kılmak ile ilgili

Kayıtsız Üye
Ben sabah okulda farkettim kiloduma baktim hani boya değer ya kiyafetlere yada meyve suyu dökülür onun gibiydi beyaz leke o tabaka olurmu eğer tabaka olmazsa gusül almayacağim çünkü okulda şehvet duyduğumu hatirlamiyorum sadece çişim geldi biraz tutttum tabaka olurmu hocam gusül gerekirni

Okudunuz mu?  Domuz Etinin tadına bakmak haram mı

Kayıtsız Üye
Hocam SELAMUN ALEYKÜM . Ben Gerçekten çok vesveseli bir insanım . Her banyoya girdiğimde bir buçuk saat boyunca falan gusül alıyorum ve bu beni çok yordu .Sadece banyoylada bitmiyor . Günlük hayattada böyle . Neyse konuya geleyim . Ben okuldayken aklıma istemsiz bazı şeyler geliyom ve bunları aklımdan savmaya çalışıyorum ve unutuyorum . Sonra tuvalete gittiğimde gittiğimde külodumda beyaz bir leke görmüş gibi oldum . Eve gittiğimde külodumu değiştirdim . Sonra durumu anneme soyledim. Küloda baktiğim da o leke yoktu . Ama okulda gördüğume emin gibiyim hocam bu durum gusül gerektirir mi ? Lütfen hızlı cevap vermeye çalışır mısınız ?

Okudunuz mu?  Yanlışlıkla Söylenen Bir Cümleden Pişman Olmak

ACİLSERVİS
Okul vaktinde olsa olsa idrar veya mezi olur. sadece çamaşırını değiştir yeterli.


Kayıtsız Üye
Kardeşim meni aktımı çok akar eğer sendekiler küçük lekelerse ıslak yada kuru bu mezi yada vedidir

Bu kategoride yer alan Abdest aldıktan ve namazı kıldıktan sonra tırnakların arasında kir görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çamaşır suyu lekesi namaz engel mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.