Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
sizden96
Abone

Yara üzerinde kurumuş kabuk (iltihap,kan) abdeste mani midir ?

Yara üzerinde kurumuş kabuk (iltihap,kan) abdeste mani midir ?

sstrn
Yüzümdeki sivilceyi dün koparmıştım sabah kalktığımda kurumuş ve kopardğım yerin üstünde tabaka olmuş bende o tabakayı kaldırmadan (kabuk olabilir veya kurumuş kanlı kabuk) 5 vakit namazı kıldım bu durumda abdestsiz olarak mı kıldım acaba ?

Okudunuz mu?  Güneşe ve Ay'a sövmek

Cevap: Yara üzerinde kurumuş kabuk (iltihap,kan) abdeste mani midir ?

miroğlu
Kardeş abdestin geçerlidir bir sakıncası yoktur


Abdestliyken Alnımı Kaşıdım, Kuru kan abdest

Bu kategoride yer alan Allah yaratması ve Şeytandan kalbe gelen vesvese hakkında soru başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yara üzerinde kurumuş kabuk (iltihap,kan) abdeste mani midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.