Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
missa04
Abone

Meni, mezi veya vedi bulaşmış elbiseleri çamaşır makinesinde yıkamak

Meni, mezi veya vedi bulaşmış elbiseleri çamaşır makinesinde yıkamak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum meni mezi veya vedi bulasmis elbiseleri temiz elbiseler ile camasir makiineseinde yikamakta mahsur varmidir


Cevap: Meni, mezi veya vedi bulaşmış elbiseleri çamaşır makinesinde yıkamak

Hoca
Kirli ve temiz elbiseleri/Necaset bulaşmış ile necaset bulaşmamış elbiseleri birlikte çamaşır makinesinde yıkamakta hiç bir dini sakınca yoktur.
Çünkü hepsi birlikte temizlenmiş olur.

Okudunuz mu?  Allah isteyin vereyim derken neden bazı duaları kabul etmiyor

Cevap: Meni, mezi veya vedi bulaşmış elbiseleri çamaşır makinesinde yıkamak

Kayıtsız Üye
Teşekkür ederim bu konu hakkında gerekli bilgiyi edindim.


Meni Bulaşan Elbise Çamaşır Makinesinde Diğerlerini Kirletir Mi?

Kayıtsız Üye
Hayırlı forumlar, Erkeğim – Hanefiyim
Ben meni bulaşmış spor taytımı diğer çamaşırlarımla birlikte makinede yıkadım bunda sakınca olmadığını biliyorum ama hepsini aldım asarken tayttaki meninin çıkmadığını gördüm. Şimdi o meni diğer elbiselerime bulaşmış mıdır ? ve ben o elbiseler ile namaz kılabilir miyim? bir de onlar ıslakken evin her yerine temas etti, temas ettiği yerleri temizlemeli miyim ?

Okudunuz mu?  Cebrail Meleğin Vahiy dışındaki görevi nedir

Kayıtsız Üye
Dün bu konuyu paylaştım ama galiba ona ithafen başka soru gösterdiniz. Ben meni bulaşan spor taytımı diğer çamaşırlarımla birlikte yıkadım ama yıkamadan sonra baktığımda taytım temizlenmemiş ve hala meni lekesi vardı. Şimdi o meni diğer çamaşırlarıma bulaşmışmıdır ? ben o çamaşırları ıslak iken her yere temas ettirdim, temas eden yerleri temizlemelimiyim ?

Okudunuz mu?  Hayırlı evlat kime denir? Hayırlı evlat kimdir?

Ensar
Meni olan çamaşırınızı elbette başka kıyafetlerle yıkamanızda sorun yoktur. Eğer siz makinayı çalıştırıp yıkamışsanız herhangi bir sorun yoktur. İçiniz rahat olsun ve bu duruma fazlaca kafa yormayın. Meni bulaşan çamaşır suya temas etmesiyle temizlenmiştir. Çamaşır sularının damlacığı yerlerde necis olmadı. Lekeli yeri çamaşırı alıp o yıkayın sorun yok.

Bu kategoride yer alan Porno film izleme alışkanlığından daha doğrusu hastalığından nasıl kurtulabilirim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meni, mezi veya vedi bulaşmış elbiseleri çamaşır makinesinde yıkamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.