Anasayfa
20 Ekim 2022, 9:47
sizden04
Abone

Allahım Bana Sabır Ver…

Allahım Bana Sabır Ver…

Hafız Taha
Selamun Aleykum Peygamber Ümmetleri …

Ben Ticaret Lisesinde okuyorum bir sıkıntım var. Bazı insanlar %90 bana kötü davranıyorlar. Hep küfür ediyorlar hem bana hem başkalarına ben çok rahatsız oluyorum kendini bir şey zannediyorlar bana artislik yapıyorlar seni döverim felan diyorlar bana vuruyorlar ama ben bişi yapmıyorum karşılık vermiyorum. Nedenmi Çünkü Gül Peygamberimin Sünnetini yapıyor onun hareketlerini yapmaya çalışıyor. Lütfen bana yardım edin bunun için dua varmıdır?

Okudunuz mu?  Sadece bi kaç damla mezi geldi, ne tuvalette ne de iç çamaşırıma meni gelmemekte güsletmem farz mıdır?

Bikeresinde kavga etti benle ben vurmadım yumruk ve burnuma kafa atmıştı ne olduysa canım acımadı hissetmedim ve onun parmağı çatladı.

Lütfen yardım ediniz…


Cevap: Allahım Bana Sabır Ver…

sahabeyolunda
Allahu zülcelal sabır versin ben küçükken banada yapıyorlardı sert bakışlarım ve ciddi oluşum onları çekindirdi ve huylarını bıraktılar asla boyun eğmedim daha sonra bir iki kişinin kafasını şişirdim okulda kimse karışmadı.sana tavsiyem onlara karşı sert bak ve bakarkende Allahım onların kalplerine korku sal ve beni onlara karşı muzaffer kılde Sen Allahu zülcelalden ne kadar korkar emirlerine ne kadar sığınırsan o kadar senden korkar insanlar namaza dikkat et takvalı ol bak görücen herkes seni görünce önünü ilikler .

Okudunuz mu?  Bazen kendimi münafık kafir sanıyorum

Cevap: Allahım Bana Sabır Ver…

Hafız Taha
Allah razı olsun diyer arkadaşlarda ne der bilmiyorum Sen Allahu zülcelalden ne kadar korkar emirlerine ne kadar sığınırsan o kadar senden korkar insanlar namaza dikkat et takvalı ol bak görücen herkes seni görünce önünü ilikler

Okudunuz mu?  4 Mezhebin Hocalar Silsilesi.. kimlerdir

Dediğinden gözümden yaş geldi 🙁


Cevap: Allahım Bana Sabır Ver…

hatalar
🙂 MaşAllah çok güzel niyet ne yaparsan ALLAH rızası için yap ALLAH senin yar ve yardımcın olur hiç merak etme bolca dua et ALLAH ‘a güven Ondan daha güçlü kim olabilir 🙂
ALLAH hepimizi ıslah etsin
ALLAH yar ve yardımcımız olsun
DUALARDA buluşmak dileği ile..

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken sağ ve sol tarafa 3 er defa su döküldükten vücut 3 defamı ovulmalı

Kayıtsız Üye
Kardeşim Rabbim sana yardım etsin .Rabbim tüm yardıma muhtaç olan kardeşlerime yardım etsin.Amin


Allahim sabir ver duası, Allahım güç ver bana dua

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allahım Bana Sabır Ver… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.