Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Tevbe Ettim , RABBİM AFFET BENİ

Tevbe Ettim , RABBİM AFFET BENİ

Hafız Taha
Selamun Aleykum arkadaşlar. Ben fazla günahkar birisi değilim ama küfür ve yalanlar dolayı Yüce Rabbimize bakacak yüzün yok biliyorum Küfr ederken bile utanıyorum hay söylemez olaydım internetten tevbe duası buldum okudum ilahiler dinledim gerçekten kalbimle inandım yaptım çok ağladım Yüce Rabbim bizi affedermi . Vesveleler arttı bu arada..

Okudunuz mu?  İsmimin (zülale) anlamı

Cevap: Tevbe Ettim , RABBİM AFFET BENİ

silversoul
aziz kardesim umutsuzluk ve umit kesme seytanin pis vesveselerindendir. Seytan muminleri sevmedigi için uzmek ve umutsjzluga dusurmek ister ve seytanin insana en rahat vesvese verdigi an insanin en umutsuz oldugu ve en zorlu zamanlaridir. Sen hiç uzulme hepimiz gunahkariz bizim yapmamiz gereken gunahta israr etmemek sirk kosmamak bile bile Allah’a karsi gelmemektir.
Kur’an’i raftan indirip hayata gecirmeli Resulullah sünnetini uygulamaliyiz.
gerisini Allah’a birakip tevekkul etmeliyiz.

Okudunuz mu?  Gusül almadan önce her yeri yıkamak gerekir mi?

Cevap: Tevbe Ettim , RABBİM AFFET BENİ

Hafız Taha
Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim günahlarımızı affetsin..


affet beni Allahim hirsizlik yaptim, tevbe ettim

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimiz namazda hangi duaları okurdu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tevbe Ettim , RABBİM AFFET BENİ Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.