Anasayfa
14 Mart 2022, 16:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir

Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, ben rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm. Bizim eve gelmişti ama benim evim olduğunu bilmeden arkadaşıyla birlikte bizde ders çalışıcaktı sizce bunun anlamı ne olabilir?


Cevap: Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir

Muhammed
Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma demektir, güzel bir evliliğe yorumlanır.

Rüyada eski sevgili’yi görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.

Sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.

Bazen de, rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayriliga, olmayanlar için yeni bir sevgili edinecegine isarettir.

Allah en iyi bilendir.


Cevap: Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir

Şeyma Türedi
Rüyamda eski sevgilim sevdigim kişi bizim eve geldi abimle birlikte abim sanki sınırlı gibiydi banada onada ama hiç bişey yapmadı yanımda arkadaşım vardı bu akşam di oturdu falan yani bunun yorumu ney


Cevap: Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir

arifselim
Rüyada eski sevgiliyi görmek ve evine geldiğini görmek sevgili ile ilgili değildir ama sizin için kısmet, nasip ve mutlu haberler almaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilim evime geliyodu eve annem ona çok iyi davranyodu anem bana söyle diyodu ” çocuk seni gormeye geldi gidip hosgeldin niye demedin ” bengitmiyodum sonra annem bana sesleniyodu “bak cocuk diyoki yemekte kusluk olmaz sofraya gelsin diyodu ” tabi dedim ve rüya biti


arifselim
Rüyada eski sevgiliyi görmek kişi için hayırlı kısmete ve nasibinin açık olmasına delalet eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda sevgilimin (şu an tartıştık konuşmuyoruz) bize geldiğini gördüm. Bi kaç ortak arkadaşlarımızla beraber bizde kalıyolar, annemler tatile gitti diye biliyorum. Sonra sabah annemler geliyor biz uyurken ben hemen uyanıyorum o da yanımda yatıyo ama yatağın kenarına düşmüş üzerinde de örtü var görmüyor bizimkiler ama akşama kadar babamdan saklamaya çalışıyorum. Yorumu nedir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin için müjdeli ve sevineceğin haberler almak manasında yorumlanır. Bazende hayatta atılacak yeni adımlar manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyada eski sevgilimle kız bebek varmış bizde. Onu giydiriyordu. Diyor ki hiç alamıyor bu çocuk. Gayet problemsiz bebek. Ve eski sevgilim eski evime gelmiş. Sanki biz küsüz hale,ama barıştık.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek

arifselim
Hem eski sevgiliyi görmek hemde bebek görmek hayırlı manaya işarettir. Bekar isen evliliğe yoksa güzel gelişmeler yaşayacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 5 yıllık sevgilimin eve geldiğini ve ona yemek ve tatlıda ikramda bulunduğumu gördüm gülüyordu ona yemek ve tatlı servisi yaparken. Annesiyle beraber gelmişti. Benimde heycandan elim ayağıma dolanmıştı.


arifselim
Heyecan duyacağın ve çok sevineceğin güzel gelişmelerin yaşanacağına ve mutlu olacağına tabir edilir. Rüyada sevgili eğer mutlu ve neşeli şekilde görüldüyse bu rüya sahibinin de mutlu olmasına vesile olacak olayların yaşanacağı ile tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim çocuk bizim eve gelmişti ailemle hiç tanişmadığı halde geldi oturdu yemek yedik ve benim önümdeki ayranı alıp içti dargındık ama o ara tebessüm etti bana bakmıyordu kırgındık ablamla konuşuyordu bir daha da bizim eve geldiğini ve abimlerle yemek yediğini ve bizde uyuduğunu gördüm aslinda ailemde onu yanımıyr oda ailemden kimseyi tanımįyor ama rüyamda babamla abimle ve ablamla çok samimilerdi bunun manası nedir sizce?


arifselim
Bu rüya hayırlıdır ve güzel gelişmeler olacağına alamettir. Ancak bu tür rüyaların bilinç altına yerleşen veya çok düşünülen bazı durumlardan kaynaklanabilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Benim eski sevgilim başka bir tanıdıkla evlenmiş ve beni karşısında görünce sinirleniyor senin ne işin var bizin Düğünümüzde diye sen beni kabul etmedin seninle böyle olabilirdik diye sonra iste bir anda eşiyle bizim eve geliyorlar ben hatta diyorum ki mutluluklar size diye sonra onlar benim evde kalcaklarmis ben izin vermiyorum onlarda otobüse binip memleketlerine gideceklermis o eski sevgilim beni havaya kaldirip bir süre salliyor ucuruyor resmen bende uyanmisim


arifselim
Bu rüyan onu unutmadığına ve hatta kıskandığına işaret eder. Bazende bu gören kişi için çok mutlu olacağı hayırlı gelişmelere ve kısmetinin açık olmasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Methaba ben rüyamda tanıdığım bir erkeğin kapıma geldiğini gördüm ama kapıya geliyor zile basmıyo ben kapıyı azcık açıyorum kapatıyorum kapıyı açtığımda ona git işareti ediyorum annem görmesin diye galiba bide o kişi rüyamda sevgilimdi


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya birisinden yardım görmeye ve çok mutlu olacağın güzel müjdeli haberleri almaya tabir edilir. Bazende bekar kızlar için evlilik olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada silahla vurulmak

Kayıtsız Üye
Merhaba;

Bugün sevdiğim kişinin benim evde ailemle birlikteyken olduğunu gördüm. Yemekler yapıyordu arada sırada elinden tuttuğumu gördüm amma nerdeyse hissettim. Birde 2 kanepeye uzanmış kafalarımız birbirine çok yakındı. yüzyüze bakıyorduk bir nevi sevgi patlaması yaşıyoruz. Son bahsettiğim olayı kara sevda adlı dizide bir bölüm vardı aynı onun gibiydi bilinçaltı diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Bir anlamı varmıdır?


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan bilinçaltı düşüncelerden kaynaklanabilir. Bunun dışında ise bu rüya hayatında meydana gelecek güzel ve sevinçli gelişmelerin olacağına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda gerçektede sevdiğim erkeğin nişanlısıyla bizim eve geldi oturdular balkonda ikisini yüzü çok neşeliydi ama bu erkek benim onu sevdiğimi bilmiyor. Ama oda içten içten bana bakıyordu. Anlamı nedir


arifselim
Bu dönem yaşadığın zor süreçleri geride bırakmana ve çok hayırlı ve huzurlu günlerin geleceğine işaret eder. Kısaca rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek, kişinin yaşadığı zorlu süreçlerin geride kalacağına delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada sevgilim benim evime gelip elinde valizi ile sana taşınacağım diyordu ne anlama geliyor şimdiden teşekkür ederim

Selamın aleyküm rüyamda sevgilim evime valizi ve çantasıyla gelip sana taşınacağım diyordu acaba ne anlama geliyor


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya hayatında meydana gelecek köklü değişikliklere ve gelişmelere tabir edilir. Bazen sevinçli ve müjdeli haberler almak olarak yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sevdiğim kız benden habersiz eve geliyor hemde bizim evde misafirler varken ne demek acaba


arifselim
Merhaba kardeşim. Eve sevdiğinin gelmesi güzel ve çok sevineceğin gelişmeler yaşamak anlamında yorumlanır. Olmasını çok arzu ettiğin bir şeyin meydana gelmesine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
RüyaMda sevdiğim erkek evime geliyor sonra aşağıya iniyoruz yanımızda benim kız arkadaşım var bana sarılıyor yanağımdan öpüyo bir kaç kere sonra annem gelince hepimiz saklanıyoruz . Ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya sevinmeye, sevinçli haberler elde etmeye ve beklediğin güzel gelişmeleri artık yaşamaya alamet eder. Bu rüya nasibin açık olmasına da işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Şu an ben evliyim rüyam da eski sevgilim benim evime geliyor ve eşim de evde biraz sinirli oluyor ama bana bisey demiyor git yemek ver diyor bende helva ve ekmek veriyorum eşimde bizi izliyor sonra bizde uykuya kalıyor biz kaldıramıyoruz ann ve babam geliyor onlar uyandırıyor ve gidiyor eşim bana diyor siz beraber yemek yemiş olsaydınız seni gebertirdim

Okudunuz mu?  Rüyada sivilceden kurt çıkması

arifselim
Şu anki eşinle uzun ve çok hayırlı bir evliliğinizin olacağına işarettir. Eski sevgiliyi görmek olumlu manaya yorumlanır ve şu anki evliliğiniz açısından hayırlara işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilim bizim evde kalıyordu hiç konuşmuyordu ama hep gülümsüyordu ve hep bir laf sokma çabalarında idi biri geldi evime ona hadi eve gidelim artık dedi o da yok burda rahatım ben böyle iyi dedi annem onunla birlikte yapabileceğim bir iş buzdolabının üzerinden bişi alacaktık sanırım yanımda duruyordu anneme dönüp koklicaam kokusunu çok özlemişim felan dedim sonra o ara bişi oldu uyandım


arifselim
Rüyasında eski sevgiliyi bu şekilde görmek bekarlar için çoğunlukla güzel ve hayırlı bir nasip bulmasına alamet eder. Evli kimseler içinse bu rüya evliliğindeki sorunlara işaret olarak yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
evlenmeyi çok istediğim erkegin rüyamda dedemlere yatili misafir olarak gelmesi ve benim onu uzaktan izlemem ayni oda içinde bakismamiz ona kur yapmam ne anlama gelir?


arifselim
Bunun anlamı senin o kişiyi çok istediğine, onu çok düşünmene ve bundan dolayı fazla bir duygusal yoğunluk içinde olmana yorumlanır. Diğer açıdan ise güzel bir haber almak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim adamı gördüm bizim eve gelmişti bizim odanın köşesinde oturmuştu video izliyordu bende onun yanındaydım ve aramısı yapan amcamın kızı yanınızdayız sevdiğim adamla izledim video sevdiğim adamın evliliğin videosuydu ne anlama geliyor lütfen cevap verin.

Selamü aleyküm hocam sevdiğim adamı rüyamda gördüm bizim eve gelmişti bizim odanın köşesinde oturmuştu video izliyordu bende onun yanındaydım beraber izliyorduk ve aramısı yapan amcamın kızı yanımızdaydı sevdiğim adamla izledim video sevdiğim adamın evliliğin videosuydu ne anlama geliyor lütfen cevap verin.


arifselim
Rüyada sevdiğinin kendi evine geldiğini görmek hayırlıdır. Bu rüya işitmeyi istediğine ve olmasını istediğin şeylerin gerçekleşmesine alamet eder. Bazende hiç beklemediğin müjdeli bir haber almak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendimi annemi ve kardeşimi sevgilimin evinde annesiyle beraber otururken gördüm onun annesi benim annem ben ve kardeşim beraberdik ne anlama gelir acaba


arifselim
Bu meydana gelecek güzel gelişmeler anlamındadır. Kişinin sevinmesine, mutlu olmasına ve uzun zamandan beri duymak istediği güzel haberleri işitmesine alamet eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sandık Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
eski Sevgilimi gördüm bize gelmişti ve aynı yatakta yatmistik ondan sonra annemler falan gördü onu kardeşlerim de annem rüyada baban görürse bize kızar dedi ve Kavaklı yapıyordu Tandır ekmeyiyle falan


arifselim
Hayatında bir gönül ilişkisi olmayan kimseler için bu hayırlı olarak yorumlanır. Hayatında yeni gelişmelere, mutluluğa ve evlilikle ilgili meydana gelecek olan olaylara işaret eden hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda (eşimden ayrı iken sevdiğim, hiç birleşemediğimiz) erkek arkadaşım evime gelmiş, kahve için mutfağa geç diyorum, o direk salona oradan da Çocuğumun odasına giriyor, her yer darmadağın sanırım temizlik yapıyordum, çocuğun odasında da minderler yatağın üzerinde her yer ayakta, normalde olmayan bir kanepeye var oraya oturuyoruz, ellerim titriyor ona gösteriyorum, çok çalıştım yoruldum ondan titriyor diyorum, biraz konuşuyoruz, elimi tutup bana sıkıca sarılıyor arkamdan doğru, sonra birbirimize dönüyoruz, üzerime doğru uzanıyor ve dudağımdan öpüyor çok kısa (şuan görüşmüyoruz, ben de eşimle barıştım). Rüya burada bitti, ancak hala ona karşı özel duygularım var sanırım. Bu rüya ne anlama gelir?


arifselim
Bu rüya o kimse ile ilgili olarak yorumlanmaz. Bu şeytani bir rüya olarak kabul edilebilir. Senin bilinçaltına yerleşen veya şeytanın sana verdiği fitnelerin bir işaretidir. Allah’tan hayırlısını dile ve Allah’a sığın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim bizim eve geldi ailemle tanıştıktan sonra bizde kaldı odamda uyudu fakat ertesi gün iyi olmadığını söyleyip biraz yalnız kalmak istediğini söyledi sizce bu rüya neye işarettir?

Merhaba rüyamda sevgilim ailemle tanışmak için bize gelmişti tanıştıktan sonra bizde kaldı odamda uyudu fakat ertesi gün sevgilim iyi olmadığını söyleyip biraz yalnız kalmak istediğini söyledi sizce bu rüya neye işarettir?


arifselim
Bu rüya genel olarak hayırlıdır ve sevindirici gelişmelerin olmasına yorumlanır. Ancak konuşulmayan şeylerin olduğuna ve halen çözülmemiş sorunlarınızın olması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Rüyamda eski nişanlım evimize geldi kapıyı çaldı. Evimizde de bir delikanlı vardı kapıya o delikanlı baktı. Sordum: kimdi kapıyı çalan diye, bana baktı ve sonra söyle söyledi. : gelen eski nişanlındı ve artık beni beklemesin, ben artık gelmeyeceğim dedi ve gittigini söyledi.
Gördüğüm rüya ne anlama geliyor.
Teşekkürler


arifselim
Merhabalar. İlk olarak bu senin için geçmişinde unutmadığın ve sende iz bırakan bazı olaylar olduğu anlamındadır. Bir diğer yorumu ise senin için hayırlıdır ve yeni güzel başlangıçlar anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sözlüsünü görmek

Kayıtsız Üye
Benim yeni görüştügüm bir insan var tüyamda bu insan biZe geliyor aynı koltukda otururken bile telefonla konuşuyoruz sonra ben odama gidiyorum annem namaz kılıyor. Ablamla sevgilim aynı odada kalıyor o anda kapı çalıyor ve babam geliyor biz onu saklıyoruz ablam aşırı panikleniyor ben çok sakin davranıyorum başka bir odaya koyuyoruz babam o odanın kapısına gelip kapıyı acmamızı istiyor arkadaşmı koltugun arkasına saklamasını sölüyorum ablama ama nere saklansa neyin arkasına gecse arkasndan görünüyor eşyalar şeffaflaşıyor babam içeri girdiginde “bulguru kim oraya koydu “diye bişey söleyip sevgilimin oldugu yere gidiyor bizden acıklama yapmamızı istiyor ben yine çok sakin şekilde anltırken erkek arkadaşm aglıyormuş agla diyorum o an uyandım


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin üzüleceği ve endişeleneceği bazı durumlara alamet eder. Bu rüyayı bir uyarı olarak kabul edebilirsin ve bundan bir ders çıkarabilirsin. Bir hata yapmamak için atacağın adımları dikkatle atman gerektiği manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevdiğinim çocuk bizim eve geliyodu ve yanımda pek samimi olmadığom arkadaşım vardı. Annem çocuğu nerden tanıdığımı sordu bende önceden aynı okuldaydım dedim lütfen yorumlayın


arifselim
Bu şekilde bir rüya eski sevdiğini görmek hayatında çok sevineceği ve mutlu olacağı şeylerin yaşanmasına ve sürpriz gelişmelerin olacağına tabir edilir. Bu rüya o kişi ilgili değildir ancak hayırlı ve güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum, rüyamda sevdiğim kişi benim evimde kaliyordu. Temeli kalacakti. Beyaz ve bol giyinmişti. Tebessüm ediyodu ve kitap okuyordu. Ne anlama geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah razı olsun..


arifselim
Aleykum selam. Eve sevgilinin gelmesi hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanması anlamındadır. Bu rüya eğer evlilik planlarınız ve düşünceniz varsa kısa bir zamanda gelişmeler olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilimin ailesi ile birlikte bize akşam oturmasına geldiğini gördüm çok güzel geçmişti vefat eden annem de vardı gerçek hayatta babamdan haber bekliyoruz acaba bu rüyadan sonra babama tekrar cevabını sormalı mıyım


arifselim
Bu rüya gönül ilişkisi olanlar için sevinecekleri gelişmeler anlamında yorumlanır. Ancak bu bazen çok istediğin bir şeyin rüyana bir yansıması olarak da yorumlanır. Sonuçta bu bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Salih Kimseler Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda sürekli eski sevgilimi bizde görüyorum ya ailesiyle ya da kendi benim evimde görüyorum ve her gördüğümde de mutlu bir şekilde görüyorum rüyada ki kişileri annemler olsun onun geldiği ailesi olsun kendi olsun hep gülerek sohbetlerini görüyorum benim ailemle, istihare de de gördüm yine bize gelmişti benim gönlümü almak için baklava almış ve annemle oturmuş gülerek sohbet ediyordu baklavayıda yiyordu bende ona kızgındım, çünkü gerçekte kalbimi çok kırdı ona çok kızgınım ama gönlümde de o var


arifselim
Böyle rüyaların genel bir yorumu gören kimsenin bu konuda çok düşündüğüne ve üzüldüğüne alamettir. Ayrıca rüya sahibi için güzel ve sevineceği müjdeler duymasına ve mutlu olacağına yorumlanır. İstiharede ise gördüğün rüya olumludur ama bu ancak evlilik için yapılmışsa bir manası olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim kişi sanki bir akrabammış gibi bize gelmişti. Sonra biraz oturup çay falan içtikten sonra yengemle beraber çıkıp gittiler yanında arkadaşıda vardı


arifselim
Böyle görülen rüyalar gören kişinin ancak sevineceği ve mutlu olacağı bazı gelişmelere delalet eder. Bazen bu rüya kısmetinin açık olması ile evlilik konusunda meydana gelecek şeylere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüya da eski sevgilimle annesi bizim eve gelmişti eski sevgilime gizlice baktım beni gördü güldü göz kirptim ona sonra kahve yaptım ama.Ben goturmedim kardeşim götürdü ben onları seyrediyordum ne anlama geliyor acaba


arifselim
Rüyada eski sevgiliyi bu şekilde görmek, bir gönül ilişkisi olmayanlar için hayırlı ve sevineceği gelişmeler yaşayacağına yorumlanır. Bir ilişkisi olan içinse bazı sorunlar yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyama eski sevgilimin eşi evime geliyor çok şaşırıyorum yemek hazırlıyor um ve bebeğinin üstü başı kaka olmuş sonra eski sevgilimde geliyor bahçemde oturuyor eve girmiyor ben sigara içiyor um sonra oda yakıyor ve gidiyor arkasına bâkarak


arifselim
Merhaba. İlk olarak bu rüya eski sevgilinin mutlu olduğu bazı şeylerin işaretidir. ayrıca rüyayı gören kişinin bazı şeylerin farkına geç vardığına ve bundan dolayı üzüldüğüne tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a rüyamda eski sevgilim sevdigim kişi bizim eve gelmişti oturma odasında oturuyorduk sonra babam kapıyı acıp kimdir diye bakmak istedi ben kapıyı kapatıyordum ama bir an kapı aralandı babam gülümsüyerek gördüm dedi kapıyı kapattım yanına gittim ve onu doyasıya öpüyordum hasret gideriyordum çok güneşli aydınlık bir yaz günüydü.

Okudunuz mu?  Rüyada şeyh görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde görülen rüyalar genellikle evlilikle ilgili gerçekleşecek olan olaylara işarettir. O kişiden iyilik ve destek görmeye ve aradaki muhabbetin artmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda sevdiğim kişi bizim evimize gelmiş üzerinde takım elbise vardı sevdiğim kişiyi doktor olarak görüyorum.Elinde doktor malzemeleri felan var.Evdede annemler var.


arifselim
Bu rüyan hayırlıdır. O kişi için tabir edilir. Önündeki engelleri aşmaya, uzun ve yorucu şeyleri atlatarak hakkettiği şeye kavuşmasına alamet eder. Ayırca istekleri konusunda makul olması ve tevazu göstermesi anlamına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Ben rüyamda hep eski sevgilimi ve onun babasını görüyorum (babası aynı zamanda okuduğum okulda ilahiyatçı bir hocam ) rüyalarımda hep karşılaşıyor olarak görüyorum konuşmuyoruz ama hep karşıma çıkıyor . Normal hayatımda ise adı sürekli karşıma çıkıyor
Biz severek ayrıldık. sizce sürekli rüyalarımda görmem nedendir


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalarının en açık anlamı geçmişinden geriye kalan bazı şeyleri unutmadığına ve hala etkisinin devam ettiğine delalet eder. Bu şekilde sık sık rüyalar görmenin başka da özel bir yorumu olduğunu bilmiyoruz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sevdiğim kişinin evine giderken veya kendimi onların evinde görüyorum. Evlerine hiç gitmedim bilmiyorum. Rüyamda her gitmem de farklı mekanlar oluyor ama rüyamda sevdiğim kişinin evi olduğunu biliyorum birde annesi ile babasınıda görüyorum manası nedir


arifselim
Bir konuda insan düşündüğünde veya etkilendiği bir şeyler olduğunda o konuyla alakalı olan şeylerin rüyasına yansıması çok normal bir durumdur. Bir yorum olarak ise sevineceğin güzel şeylerin meydana gelmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda sevdiğim çocuğun bı kızla bize geldiğini gördüm beni kiskandirmaya çalışıyordu (çocuk beni meshebimden dolayı bıraktı rüyada gördüğüm kızla konuşuyo şuan) cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

selamun aleyküm.ben rüyamda eski sevgilim ile merhum annemi gördüm.tamirci çagırıyoruz tamırci eski sevgilimmiş.annem de evde benim yanımda duruyor.ben çok şaşırıyorum.


arifselim
– Merhaba. Bu rüyanın tek bir açıklaması vardır, oda yaşadığın olayın etkisinde kalmaktandan ve seni üzdüğüne işaret eder.

– Aleykum selam. Allah rahmet etsin. Bu rüya, sevindirici bir haber almaya, mutlu olmaya ve bazende hiç beklenmedik ani misafirlerin gelmesi anlamındadır. Evli kimseler için ise geçmişten kalan izlerin hala silinmediği manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Şeker Yemek

Kayıtsız Üye
Erkek arkadaşimi sabaha karşı gizlice eve alıyorum belli bir süreden sonra onu eden çıkarıyorum o Arada annem ve babam uyanıyor ama görmüyorlar kapının önünde siyah sırt çantalı küçük bı çocuk var ve annesi galiba onları görüyorum erkek arkadaşimi göre serip eve giriyorum uyuyorum uyanınca evde polisler falan var evdeki süs eşyaları çalınmış bunu çok acil yorumlarmisiniz bide rüyadan sonra uyandım ama gözlerimi acamadim dua ettim ama sanki sallanıyorum bacağım uyuşturucu gibi sonra uyandım lütfen acil


arifselim
Bu rüya senin gerçek hayatta bazı endişe ve korkularının olduğunun işaretidir. Kötü veya olumsuz bir anlamı olmadığı gibi sana işaret ettiği çok olağanüstü özel bir tabiri de yoktur. Ayrıca bazı sırların ortaya çıkmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilim yanında başka aile büyükleriyle eve geliyordu ve benim evim olduğunu bilmeden geliyordu. Sonra ben onlara ikram ettim biseyler. Ama o sürekli lavaboya dışarıya vesaire gidip geliyordu .


arifselim
Evli bir bayan için bu rüya üzerinde iz bırakmış bir olayın göstergesidir. Evlilerin benzeri rüyaları görmesinin çok özel tabiri yoktur. Bunlar etkilendiği bir şeyden dolayı görülmüş olması muhtemeldir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


misafirhanım
Rüyamda eski sevgilim bir arkadaşıyla evime geliyor annemle konuşuyor sonra sinirlenip evdeki birkaç eşyayı yere atıyor ben de onu evden kovuyorum gitmek istemiyor ama zorla çıkarıyorum

Merhaba. Ben sevgilim bize geldiğini gördüm ve ben hazırlanmak için odaya gittim.. Hazirlandigimda kıyafetlerimi beğenmedi sonra bana kıyafet seçmesi için odama girdi. Bütün çekmeceleri ve dolabı karıştırdı fakat bir şey beğenemedi.. Anlamı ne lütfen yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.


arifselim
– Rüyada eski sevgiliyi bu şekilde görmen onu unutmadığına ve hala geçmişten kalan izlerin olduğuna işaret eder. Başkada özel bir yorumu olmaz.

– Merhaba. Evlenme niyeti olanlar için ciddi adımlar atılmasına, birbirini beğenmeye ve işlerinin yolunda gitmesine işaret eder. Bazende aradaki muhabbetin artması ile sevineceği haber almasına tabir edilmiştir.

Bunlar sonuçta sadece birer rüyadır ve kesin bir manaları yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ,
Rüyamda eski nişanlım cenaze ziyaretine bize geliyor ve üç dört gün kalıyor benimle hiç konuşmaması artık rağmen ailemle gayet iyi bu ne anlama geliyor ?


arifselim
Merhaba. Rüyada görülen eski nişanlının yorumu iyidir. Ya kendisi ile yada başka biri ile yeni başlangıçlar yapmaya dair işaret olarak yorumlanır. Rüya illa o kimse ile ilgili olması gerekmez ama eski sıkıntıların bitmesi manasında tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda eski sevgilim bizim eve gelmisti kimse görmesin diye benim odamda sakladım onu yatağının saklamıştım sonra telefondan başka birinin profiline baktigini gördüm sinirlendim kapıyı carptim çıktım odadan


arifselim
Bu tür rüyaların özel bir yorumu yoktur. İnsanın gördüğü her rüyanın yorumu olması gerekmez. Çoğu kere bilinçaltı olan ve bir şekilde rüyalara yansıyan şeylerin olması normal ama anlamı olmayan rüyalardan kabul edilmiştir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 gün önce ayrıldığım sevgilimi ve abisini gördüm abisi benim masama geldi oturdu birşeyler söyledi sonra kardeşinin masasına geçti oturdu sonra uyandım anlamı nedir ?


arifselim
İnsanın etkisinde olduğu bir çok olayı farklı bir şekilde rüyasına yansıması normal bir durumdur. Yani bu tür rüyalar yorumlanmaz. Olumsuz ve kötü bir şey olmasa da özel bir tabiri yoktur. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hoşlandığım kızın bizim apartmana taşındığını gördüm ve bizim eve gelmişti onunla oturmuştuk sohbet etmiştik sonrasında mutfağa gyiyecek bişeyler almaya gitmişti bende kuru fasülye almıştım mutfaktan annemede ben bunu yemicem demiştim sonra uyanmıştım kızdan hoşlanıyorum fakat o bilmiyor gerçekten çok merak ediyorum bu ne anlama geliyor.


arifselim
Bu tür rüyalar insanın gerçek hayatta bir şeylerden etkilenmesinden dolayı görülebilir ve özel bir tabiri de yapılmaz. Görülen rüyaların nerdeyse onda dokuzu bu nedenlerden dolayı görülebilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda eski sevgilim ama şu an da seviyorum hem de çok o benim evime geldi ben onu ne kadar sevdiğimi, bı daha olmak istediğimi anlatıyordum o sadece beni dinliyordu sadece gözlerime bakıyordu sonra beni öptü anlamı nedir ??


arifselim
Bu rüyan etkisinde kaldığın ve hala unutamadığın anılarından veya bu konuyu çok düşündüğünden dolayıdır. Olumsuz bir rüya olmasa da özel bir şekilde yorumlanmaz. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Rüyamda şuan ciddi düşündüğüm ama henüz aramızda bişey olmayan erkek arkadaşım evime gelmişti. Aslında orası benim evim değil ama rüyamda öyleydi. Ben onu evden giderken gördüm kız arkadaşlarımı kapıya geçirirken o da gidiyordu. Onun da gittiğini görünce bekledim kapıda uğurlamak için. Benim kapıda beklediğimi önce farketmedi sonradan gördü. Elinde yemek olan bir tepsi vardı ve bir poşetle salata tutuyordu. Beni görünce uzunca baktı ben el salladım farketmedi sonra eve girdim o gitmeden. Nedir bunun tabiri.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğim eski işyerimdeki müdürü görmek

arifselim
Merhaba. Üstte benzeri şekilde yaptığımız yorumlarda olduğu gibi bu gördüklerinde gerçek hayatta seni etkileyen bazı şeylerin rüyan bir şekilde yansıması anlamındadır. Özel bir tabiri yoktur. Allah’tan hayırlısını ise, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben 15 yaşindayim 6 7 aydir 18 yaşinda bir gençten hoşlaniyorum.ona onu sevdiğimide söyledim. Henüz çikmiyoruz ve ona olan duygularim oldukça fazla. Neyse uzun lafin kisasi geçenlerde rüyamda sevdiğim çocuğun bizim eve gelip uyuduğunu gördüm, bu ne anlama geliyor ? teşekkürler…


arifselim
Bu rüyan düşüncelerinin rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir. İnsan bir konuda düşündüğünde rüyalarına girebilir ve bunlar tabir edilmez. Sana helal olamayan birisi ile yani nikah zamanın gelmeden ve nikah olmadan yakınlaşmalarda bulunmak haramdır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski nişanlım bize geliyor ama benle konuşmadan evden masa sandalye gibi eşya götürüyor ama hiç konuşmuyor alıp gidiyor


arifselim
Eskiden kalan olayların veya sorunların kapanacağına ve yeni bir başlangıç yaparak mutlu olacağına alamet eder. Bazende bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


dzc
Merhaba! Ben rüyamda eski sevdigimin bizim eve kapıyı açtığım da ciceklerle gördüm kendisi şuan asker Bana çiçek getirmişti ve içeri girdi bizim evde kaldı bu ne anlama geliyor ?


arifselim
Merhaba. Çok sevinçli, mutlu ve sürpriz gelişmeler olacağına ve bundan dolayı sevineceğine alamet eder. Eski sevgiliyi bu şekilde görmek yeni ve mutlu gelişmeler yaşamak anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.ben rüyamda sevdiğim kişinin annesiyle birlikte bize yemeğe geldiklerini gördüm.biz onunla şuan ayriyiz ama rüyada öyle değildi çok mutluyduk.bizimkiler ona çok iyi davranıyordu


arifselim
Merhaba. Genellikle gören kimse için bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir yansıması şeklindedir ve özel bir şekilde yorumlanmaz. Bir görüşe göre ise yeni bir başlangıç yaparak geçmişi geride bırakmaya ve mutlu olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

rüyada sevgilinin evine gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada silahlı çatışmaya girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğim kişi evime geldi anlamı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.