Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:52
sizden0
Abone

Kaza Namazında Hesaplama olarak bunu yapabilir miyiz ?

Kaza Namazında Hesaplama olarak bunu yapabilir miyiz ?

Researcher
Selamun Aleyküm…

Arkadaslar diyelim ki Sabah namazı 100 öglen ikindi aksam yatsı vitir namazları 100 bu kadar kaza borcum var diyelim örnek olarak

Ben sadece sabah namazın 100 defa kaza namazını kılsam ve sadece kaza namazın borcunu bitirmis olsam diğer vakitlere gelince öglen namazını 100 defa kazasını kılsam sıra sıra diğer vakitlerin de aynı şekil yapsam kaza namazı kabul olur mu ?

Okudunuz mu?  Gusul abdesti almadan önce diş ipi kullanmadan sadece diş fırçalamak diş aralarına su geçmesi için yeterli midir?

Demek istedigim kaza namazlarını hepsini aynı anda degilde sabah kazasını bitirsem sonra öglen sonra ikindi sonra aksam sonra yatsı sonra vitir namazı kılsam olur mu ?


Cevap: Kaza Namazında Hesaplama olarak bunu yapabilir miyiz ?

Şema
Kaza namazını dilediğin gibi kalabilirsiniz.
Bu yaptığın doğrudur.

Bu kategoride yer alan Şeytana küfür etmek dinden çıkmaya sebep olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaza Namazında Hesaplama olarak bunu yapabilir miyiz ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.