Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:53
sizden05
Abone

Bilmeden Küfre götüren sözleri söylemek insanı dinden çıkarır mı?

Bilmeden Küfre götüren sözleri söylemek insanı dinden çıkarır mı?

khrmn87
Merhaba ben internetten dinden çıkaran söz ve hareketlere baktım . Orda işte bir müslümana kafir demek , günahlara besmele ile başlamak vb. vardı bende bunu bilmiyordum.Benim yaşım şuan 14 arkadaşlarla ister istemez şaka niyetine kafir diyoruz ama amaç şaka yani . Ve böyle birkaç tane var yani ben 5 vakit namaz kılıyorum çok şüpheye düştüm dinden çıktım mı namazlarım kabul mu olcak ameller boşa mı gitti içim daralıyor yani kendimi öldüresim geldi. o kadar tevbe edersek bunlar affolunur mu ? lütfen birisi yardım etsin çok sıkıntılıyım

Okudunuz mu?  Son zamanlarda çokça piyasada olan cin filmleri hakkında

Cevap: Bilmeden kafir mi oldum Yardım edin içim daralıyor

hatalar
öğrendin artık . tövbe et ALLAH ‘dan mağfiret dile . bidaha deme .. namazına da devam et. ALLAH’a daha çok yakınlaş 🙂


küfre mi düştüm

Bu kategoride yer alan Afedersiniz...Yeni evler yapılırken tuvalet taşının kıbleye doğru olması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bilmeden Küfre götüren sözleri söylemek insanı dinden çıkarır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.