Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:53
sizden05
Abone

Tedirginlik ne demek? Tedirgin Anlamı Nedir?

Tedirginlik ne demek? Tedirgin Anlamı Nedir?

khrmn87
Ben son günlerde imanım hakkında şüpheye düşüyorum yani işte yanlış bir şey mi yaptım bundan dolayı dinden mi çıktım , abdestim kabul oldu mu , namazım kabul oldu mu , bilmeyerek küfre mi düştüm vb. şeyler hep içimde ve bu beni huzursuz yapıyor bunun için ne yapmalıyım ne önerirsiniz ?

Okudunuz mu?  Her gece yatağa girerken ölümü düşünmek normal mi?

Cevap: Tedirginlik ne demek? Tedirgin Anlamı Nedir?

sehervakti
Bak kardeşim ben sana öncelikle şöyle söyleyeyim,öyle dinden çıkmak kolay kolay olmaz bilerek isteyerek inkar edince dinden çıkmış küfre düşmüş sayılırsın .Namaza ve abdeste gelince ikisinide dosdoğru yap ve şüpheye düşme .Şüpheye düşüpte şeytanın vesvesesine boyun eğersen daha artar ve daha kötüsü olur dediklerinin. .Bunlardan kurtulmak için bol bol dua et rabbimize sığın salavat-ı şerife getir ,Kur-an oku .

Okudunuz mu?  Sanki her an bişey olacakmış da ölecekmişim gibi hissediyorum?

ck tedırgınım anlamı ne

Bu kategoride yer alan İbrahim İsminin Anlamı Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tedirginlik ne demek? Tedirgin Anlamı Nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.