Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:47
Gusul
Yönetici

Güsül abdesti alırken sırtımdaki sivilce patladı ve kanadı bu güslümü bozar mı?

Güsül abdesti alırken sırtımdaki sivilce patladı ve kanadı bu güslümü bozar mı?

kadir ünal
Selamın Aleykum. Güsül abdesti alırken sırtımdakı sıvılceyı patlattım ve kanadı. Sırtım kanamaya devam ederken gusül abdestımı almaya devam ettım cıkdım halada azcık kanıyor. Gusul abdestim kabul olurmu.
Birde banyoda gusül abdestı alırken yellenırsek güsül abdesti gecerlı olurmu.
Eğer geçerli oluyorsa normalde gusül abdesti ile namaz kılabılıyoruz ya kanadıgında veya yellendıgımızde namaz kılabılırmıyız gusül abdestı ıle.

Okudunuz mu?  Boy abdesti aldıktan sonra aklıma takılıyor orayı yıkamadın diye düşünce geçiyor içimden

Cevap: Güsül abdesti alırken sırtımdaki sivilce patladı ve kanadı bu güslümü bozar mı?

Ercan
Gusül sırasında meydana gelen kanama, yellenme vb. durumlar gusül abdestine zarar vermez. Abdestiniz inşAllah geçerlidir. Ancak gusülden sonra ibadet için abdest almak gerekir.


Yorum: Güsül abdesti alırken sırtımdaki sivilce patladı ve kanadı bu güslümü bozar mı?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Gusul Abdesti Aldıktan Sonra Sivilce Patlarsa veya Sivilce yolunursa orayı yıkamaya gerek var mı Hastalık oldu bana sürekli bir sivilceyi yoldugumda her zaman orayı yıkıyorum ve bir sivilceyi kaşıdıgımda da orayı yıkıyorum lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Birleşme olmadan sadece sevişme ile gusül abdesti gerekir mi?

gusül abdesti alırken sivilce patlarsa, gusül alırken sivilce patlaması, gusül abdesti alırken sivilce patlaması

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alırken idrar kaçırmak yada yellemek gusül abdestine zarar verir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güsül abdesti alırken sırtımdaki sivilce patladı ve kanadı bu güslümü bozar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.