Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

Şema
RÜYADA AĞABEY GÖRMEK:
Yardıma ihtiyaç duymadan yaşayacağınıza ve maddi sıkıntı çekmeyeceğinize işarettir.


Cevap: Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

EFRUMİE
Rüyada abinizi görmek işlerinizin yolunda gitmesi sonucu iyi bir maaş alacağınıza ve kimselere muhtaç olmadan kendi ayaklarınızın üstüne durmayı bileceğinize ve maddi sıkıntılarınızın son bularak bir daha sıkıntı çekmeyeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabının ayağı sıkması

Yorum: Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,bayram gecesinde güneş doğmadan önce gördüm rüyayı.rahmetli abimi görüyorum annemin evinde uyuyor terlemis klimayı açıyorum.abim olmuş ama tekrar dirilmis hasretle kucaklaşıp öpüyorum onu babamda öyle .çok genç ölmüştü zaten ama yine genç hatta çok daha yakışıklı öyle yakışıklı ki bakmaya doyamıyorum.sonra akşam oluyor kapı çalıyor ve onun kız arkadaşı geliyormuş nereden çıktı kim bu diyorum.cvp alamadan bir aile geliyor bakıyorum bizim ailedende herkesin haberi var.ben öyle ofkeleniyorum ki hiç istemiyorum o kızı ben bir çok şekilde ofkemi gösteriyorum ama abim çok neşeli ve bana hiç kızmıyor hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor.durmadan sarılıyor ve öpüyorum onu oda beni.hasret bir türlü bitmiyor sanki doyamıyorum.ama bir yandan çok ofkeliyim.ofkem ona değil bana söylemeyen annem ve babama.bir tek bilmeyen ablam ve benmisiz diğer tüm aile efradı biliyor.amma abim o kadar yakışıklı ve temiz ve bakımlı ki onu hiç böyle görmemiştim.simdiden teşekkür ederim.Rabbim razı olsun hayırlı bayramlar.

Okudunuz mu?  Rüyada asker şehidi görmek

Yorum: Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

arifselim
Aleykum selam hayırlı bayramlar. Allah rahmet eylesin. Abin için güzel ve hayırlıdır. İyi ve hayırlı bir durumda olması ümit edilen bir işaret olarak yorumlanabilir. Belkide Allah’ın sizin ona özleminizden dolayı görmeyi nasip etmişte olabilir. Ona bol bol dua edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ak saç Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Iyi günler ben rüyamda iki helikopterin havada dolaşiyordu ve helikopterlerin hemen karşisinda yüksek bir dağda iki komutan helikopterlere diretifler veriyorken komutan bir anda kayboldular ve ben ile iki abim de dağin eteğinde dolaşiyorduk ki bir anda helikopterlerden birisi bizim bulunduğumuz doğru çakildi ve abim helikoptere daha yakin olduğu için ben abime uşaklaş diye bağiriyordum ama abim umursamadi beni, bir anda yere çakilan helikopter patlayarak şarapnel parçalara abimin ayağina denk geldi. Abim de şarapnel parçalarini ayağinda çikarmaya çalişiyordu

Okudunuz mu?  Rüyada aynı kızı görmek

Tohat
Hayırlı günler. Var olan bir durumunu içselleştirerek büyük bir üzüntü haline getirdiğine, hayatta umudun her zaman var olduğuna ve bunun peşinden gitmek gerektiğine, hiç bir zaman ye’se kapılmamak gerektiğine, ümitvar olmak gerektiğine işarettir. Allah en iyisini bilir.


Rüyada abla abi, rüyada kendini ve çocuklarını cezaevinde görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Arbalet Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ağabey (Abi) Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.