Anasayfa
9 Haziran 2021, 0:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri

Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri

Şema
RÜYADA ANNE:
Rüyada bir kişinin annesini görmesi, iyi ve kazançlı günleri belirtir. Annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir. Anne ile darılmak ve kavga etmek ise, başarısızlık ve maddi kayba işarettir.


Cevap: Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri

AYKIZ
Rüyada anne olduğunu görmek hayatınızdaki mutluluğun daha çok artacağına yaşama sevincinizin daha çok olacağına ve işlerinizdeki bazı sıkıntıların son bularak huzuru bulacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri

Kayıtsız Üye
essalamu aleyküm, rüyam biraz karışıktı bir sürü kişiyle beraber gezmeye gitmişiz gibi, tek hatırlayabildiğim rüyanın sonu, anneannem yatıyor öyle hasta gibi ben durumu kabullenemiyorum güzel davranıyorum falan sonra biri geliyor nasılsın diyor o da nasıl olayım on gündür bir canı veremedim bekliyorum biliyorum ki öleceğm diyor, bende deme öyle çok üzülüyorum diyorum o da ee olacak bu diyor azarlıyor. Allah razı olsun


Yorum: Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri

arifselim
Ve aleykumusselam. Bu rüya insanın hoşuna gitmese de esas olarak hayırlı olarak yorumlanır. Hastalık ile ölüm ile ilgili olarak konuşulması sağlıklı olmasına ve Allah’ın izniyle uzun bir ömre tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada At Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda annem ve ben giyim mağazasina gidiyorduk eşofman takım istiyorduk annem ezerine su yeşili bir gecelikle çıkıyordu kabinde ben çok beğeniyordum ve mağazada civciv vardı elime alıyordum başka hayvanlar da vardı hatırlamıyorum hocam hakkınız helal edin size daha önce sordum bu rüyayı ama hangi herf e yazdığımı bilemedim şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun rüya hayatında çok eğlenceli ve keyif verecek gelişmeler yaşanacak manasında yorumlanır. Bu rüya sıkıntılardan ve dertlerden kurtulmaya işaret eder. Sizde Allah’u tealadan hayırlı olanını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; annemi gördüm ve bana şöyle dedi:” Benim soyumu kurutacaklar, senin soyunu yakacaklar” dediydi. Benim soyum, senin soyunun anlamı. Anne ve baba tarafı oluyor. Birde annem ekledi:”kimse babanları sevmiyor, dedenleri sevmiyorlar” diyordu. Gerçekte de dedem biraz cimri ama sohbeti falan iyi birisi, namaz falan kılıyor. Sizce bu ne anlama geliyor. Ama ben yatarken abdestsizdim. Yine bir anlamı olur mu? Olursa nedir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bir rüyanın sahih olabilmesi için abdestli uyumak şart değildir. Böyle rüyalar ise ancak kişiye özel olarak yorumlanırsa yorumlanabilir. Çünkü insanın gördüğü her rüyanın tabiri olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Araba Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam Rüyamda vefat eden annemi gördüm annemin kabrini ziyaret edeyim diyorum ama mezarlık ta olmuyordu böyle nasıl desem evin önünde yatıyor toprağın altında değil üstünde yatıyor kefene sarılı değil battaniye de sarılı battaniyeyi aciyorum annemin yüzünü görüyorum hayattayken giydiği günlük kıyafetleri giyinmiş maşAllah hiç bozulmamış öyle duruyor diyorum sonra annem sağa sola dönüp rahat ettiği bir şekilde yatıyor ben dua okuyup battaniyeyii sarıp uzaklasiyorum yolda babama rastliyorum babam annemi ziyarete gidiyormuş bende annem iyi baba yanından geliyorum ben ziyaret ettim gel eve gidelim diyorum öylece geliyoruz
————–
Selamun aleykum hocam rüyamda vefat eden annemi gördüm annemin kabrini ziyarete gidiyordum ama mezarlık ta olmuyordu böyle nasıl desem evin önünde yatıyor toprağın altında değil üstünde yatıyor battaniye de sarılı aciyorum kefen giymiyo hayattayken giydiği günlük kıyafetleri giyinmiş maşAllah hiç bozulmamış öyle duruyor diyorum sonra annem sağa sola dönüp rahat ettiği bir şekilde yatıyor ben dua okuyup battaniyesi ni sarıp ayrılıyorum yolda babama rastliyorum babam annemi ziyarete gidiyormuş bende annem iyi baba yanından geliyorum ben ziyaret ettim gel eve gidelim diyorum öylece gidiyoruz yorumlar misiniz hocam

Okudunuz mu?  Rüyada ayrı olduğun eşini görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın en açık işareti anneni çok özlediğinin ve hala unutmadığının bir işareti olarak kabul edilir. Bu rüyadan başka da bir mana veya yorum çıkarılmaz. Sen ona bol bol dualarda bulun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV

Yine 2. bir rüya ve bu rüyayı kısa olduğu için yazıyorum, küçük kısa bir özet yaparak.
NOT_1: Aslında ilk 2. anlattığım rüyayı gördüm ve daha sonra 1. anlattığım rüyayı gördüm. Hatta bu rüyalar birleşik bile olabilir tam hatırlayamadığım için bir şey diyemeyeceğim. Karışık yazdığım için affedin, iyi günler.
(Sizce bu rüya(lar) ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Evet gerçekten çok karışık anlatmışsın ve bir çok detaylar da yazmışsın. Birinci anlattığın rüya çok ilginç çok garip ve yorumu pek mümkün olmayan veya bizim tabir edemeyeceğimiz bir rüyadır. Diğer rüyan ise iyi ilişkiler geliştirecek ve sevineceğin şeylerin meydana geleceği bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayirli bayramlar.rüyamda rahmetli annemi gördüm elinde bir kağıda sarılı yarım ermek arası vardı bana uzattı ve dedi ki bunu sana getirdim bende açtım teşekkür ettim.elime verirken annem bana bende açım ne yesem dedi bende anne al bu ekmeği ye sen ben başka bişey yerim dedim yok dedi sen ye.ruyami yorumlayabilir misiniz.annem bana neden ekmek arası verdi ve neden kendisininde aç olduğunu soyledi.hayır ile yorumlanmasi dileğiyle.tekrardan iyi bayramlar

Okudunuz mu?  Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı bayramlar. Annenizin size ekmek vermesi ve açlığın söz konusu olması gerçek hayatta sizin için rızkın bollaşmasına umut ve bereketin artmasıyla tabir edilir Hayırlı bir rüya ve sizin için iyi gelişmelerin habercisidir inşAllah. Allah en iyisini bilir elbette.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda annem bana bir konu üzerine kızmıştı. Ona karşılık verdim mi vermedim mi pek fazla hatırlayamıyorum. Kızdığı konu ise benim okula o gün için gitmememden kaynaklı olabilir rüya içinde ama ben bu rüyayı okula o gün için gitmediğimde görmüştüm. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. ilk rüyanın tabiri şu şekildedir. Bile ve isteye yaptığın hataların telafisini kendin yapman ve sorumluluğunu kendi üzerine taşımak üzere ailenin elini sırtından çekmesine neden olabilir. İkinci rüyanın herhangi bir anlamı yoktur. Gündelik yaşantılardan kaynaklı olarak görme olasılığın yüksek olabilir. Ya da bilinç altından yansıma söz konusudur. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Dark
Selamünaleyküm hocam rüyamda eski oturduğumuz binanın giriş katındayım tek başınayım 5, 6 kişi dışarıdan oraya doğru geliyor ben bir ara öksürdüm onlar bunu fark edip içeride benim olduğumu fark edip gelmekten vazgeçip geri dönüp oradan hemen gittiler. Bende dışarı çıkıp baktım yan komşu bahçesinde sandalyede oturuyordu pilastik beyaz sandelye, sonra oturduğum giriş katın demir mavi kapısını kitledim anahtarı dörtüncü kattaki anneme attım annem anahtarı aldı yan pencerede yengem ona bir şey dedi annemin yüz siması değişti ((hem moreli bozuldu hemde yüzünü bulanık gördüm…

Okudunuz mu?  Rüyada Ağustos ayı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Kötü veya olumsuz bir manası olmasa da bizim anlayabildiğimiz kadar berrak bir rüya değildir ve özel bir şekilde tabir edemeyiz. Esasen görülen rüyaların çoğunun yorumu olmaz ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda annem, ben ve kardeşim gerçekte varolmayan bir markete gidiyoruz şehrimizde. Markete giriyoruz ve alacaklarımızı alıyoruz ve annem normalde biz bir şey yaptığımızda bize kızar ama bu rüyada bize karşı sinirliydi hep. Ben market reyonlarına bakıyorum ve onlarda alacaklarını alıyorlar ve annem beni çağırıyor çünkü kasiyerin yanında ve marketten çıkacağız parayı verdikten sonra. Annem bana bağırıyor bana bundan getir çabuk tarzı bir şekilde kasiyerin yanında ve kasiyerde bir şey demiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Aktar Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya genel olarak zor, sıkıntılı ve sancılı bir dönemle karşılaşacağına işaret olarak tabir edilir. Elbette sana sık sık dediğimiz gibi bazı insanlar hassas bir yapıya sahip olduklarından dolayı daha sık rüya görürler ve bu rüyalar tamamen bilinçaltı olup hiç bir anlam ifade etmezler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


tuaz
Selamın akeykum Rüyada annemle eve gidiyorduk trasit kullanıyorum ben ve ilerledik ve yolda 1 adamın yanında 7 8 köpek gördük oturuyordu bende arabadayken kışkırttım baktım biri koşmaya başladı Bend e o esna araca bindim hemen silahı aldim korkutmak amacıyla 2 tan e sıktım sonra ilerde kaynimi gördüm ve sonra bir deli beni korkuttu silahla önüme çıktı kaynım baktı annem yanımda deliyi yanına çağırdı sonra bir sokağa giremiyorduk anem araçtan indi ben tabi geçilmeyen sokağı geçtim ve araçtan indim annemi aramaya o esna indim ve anemi bulamadan uyandım
Bunu yorumlayabilirsiniz


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hiç hesap etmediği ve kendisini çekemeyen bir çok kimsenin varlığına işaret kabul edilir. Küçük hesaplar peşinde olan ve söz etmekten başka öteye geçemeyen art niyetli kimselere yorumlanır. Sende rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda rahmetli annemi gördüm gayet iyi sağlığı yerinde bize piknik tüpünün üzerinde cevizli helva yapıyordu biz kardeşlerimle piknik tüpünün kenarında izliyoruz annem çok mutluydu ama kardeşim cevizleri kendisi koyunca annem fark edene kadar yandı annem kustu ağlayarak çıktı gitti yeniden malzeme getirmeye.ondan sonrasını çok iyi hatırlamıyorum sanki sonrasında bir tabak güzel bol helva gördüm annem yapmıştı rüyaya göre ama işte bu son kısmı hatırlamıyorum çok.rüyam hayır olsun inşalllah. teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı ve güzel bir rüyadır. Nitekim anneni iyi bir şekilde görmüş olman da bunun delili sayılır. Anneni görmüş olman hatrına geldikçe dua etmek, adına elden geldiğince hayır işlemek gerektiğini gösterdiği gibi yerinde huzurlu ve mutlu olduğunun da bir göstergesidir. Bunun yanı sıra senin için dünya hayatında arzu edip olmasını talep ettiğin ne varsa gerçekleşip muradına ereceğine iş kurmak, evlenmek gibi önemli kısmetlerinin yolunu açacağına işarettir. Allah en iyisini bilendir elbette.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda annem ve babamla beraber karanlık bir odadayız ama odada kimin kim olduğu belli oluyor. Ben bir şeyle uğraşıyordum ve annem babama yakınlaştı ve babamla annem dudaktan öpüştüler. Ben de sinirlendim ve içimden bunlar boşanmamış mıydı ya hemen nasıl oldu da barıştılar anlamıyorum tarzı bir şey dedim. Sonra ise rüya bitti. Normalde bu rüyanın biraz daha öncesi var da sadece bu kısmını hatırlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Atatürk'ü görmek

Not: Annemle babam evliliklerini yaklaşık 5 sene önce bitirdiler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın ilki olumsuz tabir edilmez. Ruhsal olarak sıkıntılar hissettiğin anlar olsa da etrafında seni mutlu edecek birden fazla mutluluk kaynağı olduğuna, sağlık, çevren, ailen ve daha bir çok etken için şükür etmen gerektiğine işarettir.
İkinci rüyanın tabiri, Hayatınla ilgili hızla gelişen ve hayırlı olan gelişmelerin meydana geleceğine, gireceğin yolların sana zenginlik, itibar, makam, mevki, ün kazandıracağını göstermektedir.
Üçüncü rüyanda aşka kaptırdığın kalbin durumdan huzursuz olmamakla birlikte bundan çok mutlu olduğuna, hayatının anını yakaladığını düşündüğüne delalettir. yapacağın bir davranış veya söyleyeceğin bir sözün nereye ulaşacağını düşünmemen pişmanlık duymana neden olabilir. Bu konuda dikkatli olman gerekir. Eğer böyle bir durum olursa bu hatanı unutturacak güzel adımlar atarak geride bırakacaksın.
Dördüncü rüyanın tabiri ise şu şekildedir;Yapacağın bir işte, bir proje çalışmasında birinin desteği ve ön ayak olması sayesinde başarına daha da yakınlaşacak ve bundan kazanımların maddi ve manevi olarak gerçekleşecektir. Tek dikkat etmen gereken fevri davranışların aceleci tavırlarına sabır eklemek. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Arı Görmek (imam nablusi)

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda annemin eski evine tekrar taşınmışız, annemle birlikte ve tabi bir farklılık olarak evde kardeşim de var.
Eve yeni geldiğimiz için evde öylesine bir koltuğun üstündeyiz ve az sonra yatacağız. Evde bir şeyler yiyor muyuz ya da onlar yiyip de mi yatıyor tam hatırlamıyorum ama sanırım kardeşim su içiyor.
Sonra ben de susuyorum ve marketten kendime su alıyım diyorum ama saat 00:48 olmuş, neredeyse 1, marketler kapanmıştır deyip gitmiyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanda anlattıklarının yorumu şu şekildedir. Kazancın şu anda veya ilerleyen zamanda hiç eksilmeden artacağına, rızk bakımından sıkıntı çekmeyeceğin bir ömür geçireceğine, maddi yönden rahatlık göreceğin ve buna bağlı olarak güzel bir yaşantı içinde istediklerine erişebileceğine delalet etmektedir. Hayallerine, ideallerine, erişmek istediğin ve senin hakkında hayırlı olan her türlü şeyi kazanmak, rakiplerine karşı galip gelmek, güven içinde olmak, tabiri caizse başarılara doymamak gibi bir felsefe ile işlerine sarılarak olumlu sonuç alana dek emek vereceğine delalet etmektedir.

İkinci rüyanın tabiri ise şu şekildedir. Çevrendeki insanların ya da beğendiğin kişilerin hayatlarına olan ilgin, merakın olduğuna, bu yaşantıya sahip olmak isteyişin kendi hayatındaki artıları görmeni engellediğine, her şeye rağmen şükredilecek bir hayata sahip olduğuna, ailende veya hayatının herhangi bir alanında yaşayacağın küçük bir sorunu kafana takarak hiç bir şey yapmak istemeyecek konuma geleceğine, planlı ve akıllıca davranman sayesinde işlerini ve ilişkilerini düzene koyarak rahat bir nefes alacağına, ruhen ve aklen kendini rahatlatacağına delalettir. Mutluluk neşe, bulacağına, merakının peşinden giderek dünya güzelliklerini göreceğine, farklı tatlar tadacağına, hayatın zevku safasından faydalanacağına, bunun yanı sıra şifa bulmaya, sıhhatin ile ilgili küçük sorunlar görmen dışında önemli sorunlarla karşılaşmayacağına da delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Asma kabağı Görmek (imam nablusi)

rüyada anne görmek imam nablusi, Rüyada anne , rüyada anneanne görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Ak saç Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.