Anasayfa
7 Mayıs 2023, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bacak görmek anlamı ve tabiri

Rüyada bacak görmek anlamı ve tabiri

Şema
RÜYADA BACAK GÖRMEK

BACAK TABİRİ
Güzel ve şekilli bacaklar görme mutluluk ve dost edineceğinizin habercisidir. Hastalıklı veya özürlü bacaklar, fakirlik ve hayal kırıklığı demektir.


Cevap: Rüyada bacak görmek anlamı ve tabiri

EFRUMİE
Rüyada bacağının kırıldığını yada kesildiğini görmek çok yakın bir akrabanızdan çok iyi haberler alacağınıza bu haber sayesinde bu sayede işlerinizin açılacağına ve hanenizin bol kazançlı ve bereketli olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada babamı musalla taşında görmek

Rüyada bacak görmek

Kayıtsız Üye
Ruyada dizmden asagi kndi bacagimi teyzmun kizinin bacagini ve kardesimn esinin bacagini gördüm bnim bacagimda çok olmayan blli blirsiz ama uzun biraz tuyler var ve tenik çok kuru su icmedigm için diorum dger kisinde bacaginda tuyler hafif var birininkide bizimknden daha temiz
Bu arad gerckte onlar evli bn bekarim hepmz bayaniz

Okudunuz mu?  Rüyada bilmediğin yerde olmak

Yorum: Rüyada bacak görmek anlamı ve tabiri

arifselim
Bir kadının evli olsun bekar olsun bacağında kıllar görmesi çok hayırlıdır. Hiç beklenmedik kazançlara, berekete ve bolluğa kavuşmaya alamet olarak tabir edilir. Bu rüya bazen güzel bir kazançtır ve bazende bekarlar için güzel bir evlilik yapmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Ruyamda tanımadığım bir kadın, üzerinde siyah mini bir elbise var. Bacaklarını kaldırdıkça, baldır kısmında varisler görüyorum. Kendi kendime çok ayakta duruyo sanırım, belki de hemşire falandır diyorum. Yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. İş hayatı ve maddi konularla alakalı olarak yorumlanmaktadır. Vereceğin emeğin hakkını alamama gibi bir durumla karşılaşabilir, işlerinde bazı aksaklıklar ve aksamalar görebilirsin ve bu da seni parasal açıdan sıkıntıya sokabileceğine, elinin madden sıkıştırabileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Binanın Sağlam Olmaması/Yıkılması

rüyada bacak görmek mumsema, Rüyada Bacak Kırılması, Ruyada bacak

Bu kategoride yer alan Rüyada Bisiklet Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bacak görmek anlamı ve tabiri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.