Anasayfa
29 Aralık 2021, 22:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bahçe görmek

Rüyada bahçe görmek

Şema
RÜYADA BAHÇE GÖRMENİN TABİRİ
Rüyada bahçe görmek, çok güzel, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir döneme girildiğini, emellerin yerine geleceğini belirtir. Bahçeye ağaç dikmek, rahat ve huzur içinde geçireceğiniz bir ömre işarettir. Bahçe sulamak, bahçeyi kazdığınızı görmek ise:geçim sıkıntısına düşeceğiniz anlamına gelir.


Cevap: Rüyada bahçe görmek anlamı ve tabiri

EFRUMİE
Rüyada bahçe görmek başarılı ve sağlıklı bir dönem içerinde olacağınıza kafanıza koyduğunuz şeyleri yapmaya ve bu amacınıza ulaşmayı başararak ne yapacağınızı bilmeyecek ve şaşkına döneceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Ruyamı yorumlayabılır mısınız

Kayıtsız Üye
hayırlı günler
gercek hayatta ıcıne meyva agacları dıktıgımız bır bahcemız var.nasıpse ıcıne bır ev yapıp yasayacagız.. rüyamda bu bahceye gıdıyorum tan ortasında yenı bır mezar var bır de yanında var sanırım ıkı tane gıbı .. sasırıyorum ve kızıyorum..yıne bahcemın sınırları ıcınde uc noktasına doğru alçak tavanlı üc gözlu bir mescıt yapılmıs oraya gırıyorum orada bırkaç insan ve görevli var. buraya yanlıs yere mezar konmus dıyorum.bıze burasını gösterdıler dıyorlar. bız ev yapacagız burası bızım tapulu yerımız dıyorum. aman valı ıstemedıgınızı duymasın çok kızar dıyorlar.ne demek dıyorum alınması lazım bunların buradan yanlıslık var. bir tanesı dıyor dun de buradan lokum gıbı uc tane nar agacını söktuler. bakıyorum gercekten de bızım dıktıgımız yerın aynı yerınde uc tane bos cukur agaçları sokmuşler. uzuluyorum ve sınırlenıyorum. bahcemızde bızım kontrolumuz ve ıznımız dısında yapılmıs olanlara hayret ve kızgınlıkla şaşırıyorum.yorumlayabılır mısınız lutfen

Okudunuz mu?  Rüyada basamaksız merdiven çıkmak

Yorum: Rüyada bahçe görmek anlamı ve tabiri

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyan zaten tam olarak bu manaya işaret eder. Bahçede mezar olduğunu görmek, o yere ev inşa etmeye ve ev sahibi olmak için atılacak olan adımlar manasındadır. Kötü vey olumsuz bir manası yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda ben bir bahçe bakıcısıymışım kasaba gibi bir yer ahşap evler vardı galiba kendi yerimizden çıkıp bir yola gidiyorum diğer bir bahçeyi görüyorum orada tanımadığım 40lı yaşlarda bir adam var sakallı o da orayla ilgilenen kişiymiş bir de kız çocuğu var ama çocuk sanki orada zorla duruyor gibi soruyorum yok isteyek gibi bir şey diyor bahçede değişik bir meyve görüyorum ya mor erik ya da yaban mersini yani mor bir meyve aa bu ne ki diyorum kesip bana da veriyor bir de etrafında yaprak ve dikenleri olan bir sap kesip daha olmamış yeşil dut veriyor ikisini de yiyorum beğeniyorum Sonr çocuk bana evi gezdiriyor ahşap pencere var 4 kapaklı sineklikli aa ne güzel eski pencerelerden diyorum kız da bana sen onu bir de bana sor gibi bir şey diyor

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı ancak çok genel ifadelerle yorumlayabiliriz. Rüya sahibi için sonu çok güzel olacak olan bir dönemden geçtiğine, yüce gönüllü olmaya ve hedeflerine Allah’ın izniyle ulaşmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda düşmanla savaşıyorduk, karşı taraftan top atıldı fakat top güllesi patlamadan biraz ilerimize düştü baktığımda gülle beyaz renkteydi. Sonra arka tarafta güzel bir bahçe gördüm, bahçeye girdim. Bahçede üzerinde meyve olan ağaçlar vardı. Armut, yenidünya, mandalina vb meyveler vardı. Yemek için bir tane mandalina koparacaktım sonrasını hatırlamıyorum. Bu rüya ne anlama gelir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için içinden geçtiği çok zor, sıkıntılı ve engellerden sonra ulaşacağı huzur, refah ve bolluğa bir işaret gibi kabul edilir. Sonuçta bir rüyadır ve sende hayırlısını dilemen en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Go93nul
Arkadaşımın niyetine istihareye yattım. Kaynanamın evi önünde bahçesi var ama topraklı değil yani beton. Rüyamda orayı temizlemek için vileda kovası hazırlamışız.. vileda ile silecekmişiz elimizde tutuyorduk ama silmeye başlamamıştık. Rüya bayağı uzundu sadece bu kısmını hatırlıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada baba evinde olduğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler. İstiharenin makbul olanı kişinin kendisinin yapmasıdır. Görülen bu rüyadan çıkarılacak bir istihare sonucu maalesef yoktur. Renk olmadığı gibi bahsedilen bir hisse kapılıp kapılmadığı da ifade edilmemiş. İstiharede renk ve hissin önemi büyüktür. Allah en iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm.Rüyada gerçektede var olan evimizin ama normalde bakımsız rüyada bakımlı ve güneşin bol vurduğu yemyeşil bahçesinde ekili meyve ve sebzelerden topluyoruz öğle vakti gibi mutlulukla annem babam ve abimle ev sahibimizin iznini düşünerekten topluyoruz.Fakat biz bitirip topladıktan sonra sahiplerin diğer ferdi geliyor keşke biraz daha toplasaydık.Bu adam geldi toplayamayız şimdi diyerek tedirgin oluyorum.Tabirini yapabilir misiniz Biiznillah?…

Okudunuz mu?  Rüyada Bilali Habeşi ezan okurken görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sana iyi hissettiren güzel olan bu bahçe geleceğine bir işaret ettir. Topladığın meyvelere bağlı olarak da hayırlı olan bu rüyan hem bereket, hem mutluluk hem ailedeki huzur hem de kalabalık ve hayırlı bireylerle neşe içinde yaşamak anlamına gelmektedir. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada başörtüsünün çekilip alınması ile ilgili

rüyada bahce gormek imami nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Boğmak, boğulmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bahçe görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.