Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Kul Hakkı Nedir ve Nasıl Ödenir?

Kul Hakkı Nedir ve Nasıl Ödenir?

Kayıtsız Üye
Kul hakkı nedir? Nasıl affedilir?


Cevap: Kul Hakkı Nedir ve Nasıl Ödenir?

@hmet
Kul Hakkı Nedir?:

Bir kulun diğer bir kuldan dünya ve âhire âit alacağı demektir.


Kul Hakkını Nasıl Ödeyeceğiz?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Ben Çok Günahkar Bir Kardeşinizim Yaşım Daha 19.Namaza Başlayalı 5 Ay Oldu İnşAllah Bırakmayacağımda.Çok İnanılmaz Derecede Kul Hakkım Var Hakkını Helal Etmeyen 9 Yaşında Çocuk Var Babama Karşı Var Ve Daha Niceleri.Bugün Muhabbet Ederken Allahın Kul Hakkına Karışmayacağı Kul İle Arasında Olduğunu Cennete Gidecek Adamın Kul Hakkından Cehenneme Gideceğini Duydum İnanın Şok Oldum Kalbime Ağırlık Çöktü Çok Korktum Ben Nasıl Kendimi Affettireceğim? Bana Karşıda Hep Kul Hakkı İşlendi Birçok İnsana Hakkımı Helal Etmiyorum Bu Duruma Beni Onlar Düşündü.Benim Saydığım Kişileri Görme Ve Hellalik Alma Durumum Yok Ben Öbür Dünyada Ne Yapacağım?

Okudunuz mu?  Kuran kaç sayfadır

Yorum: Kul Hakkı Nedir ve Nasıl Ödenir?

imam
Kardeş öncelikle Allah tövbeni kabul etsin.
Ödenebilecek kul haklarını öde gerisi için Allah sana kefildir merak etme. Unutma ki bir genç tövbe ettiğinde şeytanın çok zoruna gider ve geri günahlara dönsün diye ümidini kırar, sen onu dinleme doğru yolda devam et.

Okudunuz mu?  Teşrik tekbiri kaç defa okunur ?

Kayıtsız Üye
Çalışılan yerin verdiği 45 tl lik yemek parası ile toplam 45 tl lik olan yemek aile ile birlikte yenebilir mi?


arifselim
Eğer belirlenmiş bir hak varsa o sahibine aittir.
İş yerinin verdiği ücret neye izin verilmişse o yere harcanmalıdır. Eğer başkaları ile veya ile de kullanılmasına izin verişmişse elbette yenebilir.

Okudunuz mu?  Huysuz koca için dua

kul hakkı, kul hakkı nedir, kul hakki

Bu kategoride yer alan Hıdırellez kutlamak caiz midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul Hakkı Nedir ve Nasıl Ödenir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.