Anasayfa
5 Ağustos 2022, 18:21
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında yazılı beyaz kağıt görmek

İstihare rüyasında yazılı beyaz kağıt görmek

sumeyra
2 gecedir istihare yapıyorum erkek arkadaşım ıcın.cok kararsızım cunku ayrı bır donemdeyız ama o barısmak ıstiyor.2. Gece rüyamda cantamdan deste deste bos beyaz kağıt çıkarıyordum.elimde tutup baktım ve kagıtlardan bırınde uzulme artık kurtul bu halınden yazıyordu kafama takıldı.üyeliğimi özellikle bu yuzden yaptırdım.bu konuda bır yorum yapabılırmısınız.


Yorum: İstihare rüyasında yazılı beyaz kağıt görmek

arifselim
Selamun aleykum. İstiharede esas olan senin kalbine gelen hissindir. Rüya görülsün yada yada görülmesin kalp bir yöne meyleder ve o meyil kişiye en açık işaret olarak kabul edilir. Bu rüyanda zaten açık bir şekilde olumsuz olduğu görülmüştür. Buna göre bir işaret kabul edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstiharede hastane ve doktor görmek

İstiharede beyaz yazılı kâğıt gormek

Kayıtsız Üye
Dün gece cikarikdigim iş için istihareye yattım ancak rüyamda beyaz bir kağıt iki ye ayrılmış ve üst kısımda (rüyamda algilamis olduğum kadarıyla iş kısmı için şer yazıldığı ama Gaziantep’e üniversite ogrenimi için gitecegim müjdesi var ve bunu kapı komşumuz müjdeliyor bana . Derken ben rüyamda anneme anlatiyorum ruyami isim olmayacak anne ama üniversiteye gidcem diyorum ve uyandgmdada bu his vardı..merak ettiğim şu ki ben önümüzdeki sene universiteye de gitmeyi çok istiyorum ama istihareyi öncelikli olarak isim için yapmıştım … Yorumlar mısınız acaba . Gordugum isihare ruyasi mi.yoksa bilinçaltımı
?

Okudunuz mu?  İstiharede soğan görmek

Yorum: İstihare rüyasında yazılı beyaz kağıt görmek

arifselim
İstiharen ancak niyet ettiğin şey ile ilgili olur. Bu rüyanda olumsuz bir şey yoktur ve güzel bir rüyadır. Ancak bir şeye başlayıp başlamamak için istihare yapılabilir. Bir işten çıkarılmışsan ve tekrar dnüp dönmemekte kararsızlık olursa ancak o zaman istiharenin bir anlamı olabilir.

Okudunuz mu?  İstiharede düğün görmek

Kayıtsız Üye
Anlıyorum hocam ama bu sıralar okul ve ikisi de gündemde ve arada kalmış durumdayım.. Su an için işi daha Çok istiyorum ve rüyada üniversite müjdesi alıyorum beyaz yazıli kağıtta ama niyet ettiğim konu için şer yazıyor yasa oyle bır is vardi uyanınca günlerdir düşünüyorum acaba isime dönemeyeekmiyim:(


arifselim
Her ne görürsen gör bunlar adı üstünde sonuçta sadece birer rüyadır ve rüyalardan kesin bir şey çıkarılamaz. Yapabileceğin tek şey ancak elinden geleni önce yapmak ve sonra Allah’tan hayırlısını dilemektir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar erkek arkdasın için istihareye yattım ilk gece rüyamda gorduklerımı hatırlayamadım ikinci aksam ise rüyamda otobüste evıme gıdıyordun tekrardan bı otobuse bınmek ıcın rüyamda otobusten ındım yanlız otobus aramaya basladım ınsanlara sordum ardından baska bır rüyamda erkek arkadaşımın elınde beyaz kagıt vardı elınde tutuyordu bu sekılde gördüm aynı gece gördüm bu ruyaları ne anlam cıkarmam gerekıyor çok merak ettım yardımcı olursanız bana çok sevınırım çok kararsızım bu aralar bıraz aramız kötü

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tatlı yemek

arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle evlilik için ciddi adımların atılmış olması ve yinede kararsız kalınmış olması gerekir. Yoksa istihare yapsan da bir anlamı olmaz. Sana bu rüyaların ise açık bir işaret olmaz. Önemli olan senin kalbinin istihare yaparken ne hissettiğidir. Bu olumlu yada olumsuz olan his sana bir işaret kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil görmek

Kayıtsız Üye
mrb dun gece evlencegim kisi ile ilgili olarak istihareye yattim ve rüyamda canakkalenin bir ilcesinde denizn hemen kenarinda sanki o yerin adiymis gbi tabele vardi ve medde yaziyordu anlamina baktgmda teblig dmek oldugunu gördüm.
sonrasinda şuan evlilik nyetiyle gorustgm kisiye ayrilik mesaji yaziyordum sizce buna bir anlam yukelemelimiyim bir yandan o tabele biryandan yazdgm mesaj ve bir yandanda denizin maviligi kafam çok karisti gercekten yardımcı olursanz sevinim

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında bebek ve deniz görmek

Tohat
Merhaba. İçinizi ferah tutun. İstiharede olaylardan ziyade renkler ve kalbinize sirayet eden olumlu veya olumsuz yöndeki histir. Buna göre rüyanızın renkleir atacağınız adım için hayırlı gibi görünüyor. Fakat istihare yedi kere yapılır. Bunların devamını getirip karar vermelisiniz elbette.


Maria Puder
İyi günler öğrenciyim ben bu yıl sınava girdim istediğim bölüm gelmiyordu ya istemediğim bir bölüme gidecektim ya da bir sene daha deneyecektim annem de bunun için bana istihareye yattı ve bir sınıfta her sıranın üstünde 3 er tane her birinde tomarca beyaz yazılı kağıt görmüş..şunu belirteyim annem gitmemmi daha hayırlı yoksa kalmammı daha hayırlı üzerine yattı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)

Okudunuz mu?  İstiharede Leylek Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Tek bir neden için yatması daha kesin bir sonuç verir. Yani gitmen hayırlı mı değil mi bunun üzerine yatarsa daha iyidir. Ayrıca bir kere yatmakla hayatını belirleyecek bir kararı netliğe kavuşturmak zordur. Bunun için yedi kere yatmak gerekir. Hakkında hayırlısı ne ise o olur inşAllah.

Okudunuz mu?  İstihare Namazı ve duasıyla ilgili

Zerda
Hocam 5 yıllık bir ilişkim var ama ayrılma eşiğindeyim ama o kişi ayrılmak istemiyor lakin çok sorunlarımız var.Dün istiare namazı kılıp abdestli uyudum ama çok karışık rüyalar gördüm.kalabalık bir hastanede yatırıldığımı gördüm beyaz kağıt vardı kaybettim ve onu aramak için çıktım bahçeli başık ve kalabalık ev gibi biryere girdim kağıdı bulamadım yerde buruşuk beyaz kağıtlar vardı.sevgilimide gördüm benimle alay geçer gibiydi.sonra siyah ve pis bir başka adam gördüm hayatımda o varmış artık.benden ayrılırsan olursun falan diyordu.yeşil ağaçlarda gördüm ama rüyam genel olarak sıkıntılı ve karanlık kalabalık idi.uyandığımda rüyamı unutmamak için biraz huzursuzdum hastanede tek başıma yattığımı görmekde üzdü buaralar sağlık sıkıntılarımda var.Allah rızası için yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

Tohat
Hayırlı günler. Eğer huzursuz ve sıkıntılı bir şekilde uyanmışsan rüyayı tabir etmek ve içindeki renklere bakmak gerekmez. Hisler yeterli olur. Bu da ayrılmanın hakkında hayırlı olmadığını gösterir. Karışık rüyalar görmen dolayısıyla sabah namazına yakın olan zihnin açık ve dingin olduğu zamanlarda yatmanı tavsiye ederim. Bilinçaltından uzak his ve görüntülerden uzak görmeni sağlayacaktır. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  İstihare Kesin Olarak Çıkar mı

istihare rüyasında beyaz kağıt görmek, rüyada yazılı kağıt görmek, istiharede beyaz kağıt görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede patron görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında yazılı beyaz kağıt görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.