Anasayfa
17 Temmuz 2023, 22:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Gavs-ı Sani hz. rüyada görmek

Gavs-ı Sani hz. rüyada görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda Gavsımızı gördüm ama neye işaret bilmiyorum ve inşAllah cevaplanır. Rüyada Gavs-ı Sani hz. görmek ne anlama gelmektedir açıklar mısınız ?


Cevap: Gavs-ı Sani hz. rüyada görmek

@hmet
Rüyada Alimleri görmek hayırla yorumlanır ama görmek şekline göre değişir


Tovbe aldim ve bu ruyaları gördüm…

Rıdvan
Gavs hz gittim ve tovbe aldim sabah namazınıda kıldık sabah eve geldim çok terledim tşort be kapriyi çıkartıp uyuycaktım nasılsa ertesi gun 8 şartı yapcam gormem deyip inşAllah çarpılmam dedim gozlerimi kapattım herşey 5 dakka surmemiştir. Ruyamda geldigim yolda aynı kişilerle geliyoruz arkamızda bir bayan grubu 10 15 kişi biri geçen burda fotograf çekinirken gavs hz gördum diyor merak ettim dondm arkaşı fotografını çekerken arkasını dondu gavs sani hz diye bagîrdı soluma yattım tam arka hizasında siyah yada laciver pardusede gavs hz. Birdan sagıma dondum tşortu beyaz pardusesi krem rengi yüruyor yanimdakiler gavs hz dedi göz göze geldik onune dondu ve sadece sesiyle gel diye 2 kere yada 3 kere çagırdı koşmaya başladım 4 5 adım attım havalandım 4 5 adımda orda attım vicudum titredi uyandım mesafe baya vardı sanki elektrik çapmîs gibi oldum kapriyi giydim uzandım yarısı kadar vicud titredi tşortu gitdim uyudum.

Okudunuz mu?  Rüyada amca ve ailesini görmek

Yorum: Gavs-ı Sani hz. rüyada görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyada alim ve şeyh görmek hayırlıdır. Hem bu rüyanında hemde genel bir tabiri, kişinin içerisinde bulunduğu sorun ve sıkıntılarından kurtulması anlamına gelir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda menzildeydim Gavs hazretleri mescitten evine giderken kalabalık içinden geçiyordu ben onunla görüşüp konuşmak niyeti geçirirken içimden birden durup sağına bana doğru nazar etti sanki ve daha sonra kimsenin olmadığı bir yerde arkasında giderken bana döndü beni yanına çağırdı bir caminin önündeydk herhalde elindeki bastonun aynısı ayakkabılıgın yanında duruyordu bana gülerek bastonu verdi ve aynısımı diye bak bakım dedi baktım kendine aynısı dedim tebessüm ettiğini duyurdu ama döndüğümde orda yoktu rüyami yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada kanser hastası görmek

arifselim
Bu rüya özellikle maddi, bedeni veya manevi sıkıntıları olan kimseler için Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden gelmeye ve tüm dertlerinden kurtularak feraha ermek manasında tabir edilir. Allah’tan her zaman hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Ruyamda Mendile gitmiştim. Çok kalabalık ve etraf ibadet edip tesbih çeken kadınlarla dolu,Bir merdivenden çıkacağım ilk basamakta karışık desenli bir gömlek ve gömleği alıp üst kata çıkıyorum. Yukarda kendime yer bulamıyorum. Asagi iniyorum tekrar bir merdiven yine merdivenin ilk basamaginda karışık desenli bir gömlek alıp yukarı çıkıyorum orada da yer bulamıyorum kendime ve asagi iniyorum. Tekrar bir merdiven bu merdivenin ilk başağında iki tane gömlek var biri siyah biri beyaz gibi krem rengi iki gömleğinde alıp yukarı çıkıyorum. Yer buluyorum ve beyaz gömleği giyiyorum siyahi bırakıyorum. Karşımdan komşumuz olan bir teyze önünde Gavs Sanı Hz. heyecanla bakıyorum ve ağlamaya başlıyor hayatımda bu kadar içten bir anlayış görmedim yüzünden sakalından nasıl düşünüyor yaşlar o ağlayınca bütün kadınlar ağlıyoruz. Sonra bir ses ; peygamber efendimiz (s.a.v) sakin ağlamayın burada bulunan herkesin evine bu gece ziyarete geleceğim diyor. Hepimiz susuyoruz.ezan sesine uyandım. Tuylerim diken diken oldu heyecandan kalbim duracak gibiydi. Değerli yorumlarinizi rica ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Köşk görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Gören kimse için hayırlı anlamlar içeren bir rüyadır. Dertleri, üzüntüleri ve sıkıntıları varsa geçmesine, borçların edasına ve bozulan işleri varsa Allah’ın izniyle yoluna girmesine işaret eder. Allah’tan hayırlısını dileyin herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Şahin Ayldz
selamun aleykum. ben gece saat 3 te gavsimizi gördüm ve ilk defa bu rüyayı görüyorum. rüyada evinde sıra halindeydik tam odasina girdim etrafinda sakalli lar vardi dua ediyorlardi ve o sirada gavsimiz bana bakıyor du bende tir tir titriyorum ve kapıdan içeri girdim içerde hemen kapının sol tarafında oturdum birden biri el fatiha dedi hepimiz fatiha süresini okuduk ve ben o heyecan ve korkudan uyandim… beni bu anlamlı ruyamla aydinlatirsaniz çok sevinirm

Okudunuz mu?  Rüya (Uyku sırasında aynen uyanıkmış gibi çeşitli olayların yaşanması hafi, düş)

arifselim
Aleykum selam. İçine korku ve heyecan olan bir çok rüya bilinçaltı olma ihtimali çoktur. Bir diğer yoruma göre ise, gören kimsenin içinde bulunduğu maddi sıkıntı ve dertlerinden kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sultan_147
Selam olsun. Ben bugün rüyamda Gavsisani Hz.nin evine gittim annemle birlikte evi villa gibi çelik kapılı bir evdi. Neyse girince hasta olduğunu gördüm gavsisani Hz. nin. Derken peygamber efendimiz atla geliyor dediler. Bende gece yarısıydı atı gördük ama üstünde kimse yoktu. Sanki hayal meyal hatırlıyorum birisi vardı Peygamber efendimiz miydi bilmiyorum ama. Böyle bir rüya gördüm işte bu rüyanın yorumu nedir?

Okudunuz mu?  Sevgili için istihare yapmak

Omer Faruk
Kıymetli kardeşim, Gavsi Sani Hazretleri diye andığın kimse peygamber midir, ilmi ile şöhret bulmuş, ilmi eserleri olan bir alim midir? Eğer böyle ise bir kaç eserini bizimle paylaşır mısın? Hangi özelliklerinden dolayı bu derece saygı gören birisi. Bize biraz özelliklerini anlatır mısın?

Okudunuz mu?  İmam rabbani rüya tabirleri

sultan_147
Gavsisani Hz. derken peygamber değil tabi ki. Peygamber efendimizin soyundan seyyiddir. Ama Allah bilir. Hakkındaki duyumlar var aslında ama bunlar asılsız olabilir. Ve benim rüyama girdi kardeşim. Evliya olduğu için hz. dedim yanlış anlaşılmasın.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Gunler oncesinden gördüğüm bu ruyanin etkisinden bir turku cikamadim ve kimlere sorduysam icim rahatlamadi iyi bir yorum alamadim lutfsn ruyami yorumlayin rüyamda bir caminin içindehim ve ezan okunuyor kalabaligin içinde gavsi sani hzleri bir sandalyede oturmus icimden acaba beni fark edermi diye dusunurken bir anda bana yanima gel hadi bana uar yardim ette namazı kilayim seccademe kadar gotur tarzinda bisey soyluyor bende etrafima bakiyorum nasıl uarfim ederim diye o sirada icimden diorum ki sirtima alayim ama çok agir diye dusunurken gavsi sirtliyorum ve odanin nir kosesinden die kosesine goturuyorum secadeye oturtuyorum sirtina siyah bir ortu atmami istiyor gulumsuyor atiyorum sakkalrini kokluyorum opuyorum ama nasıl güzel bir gul kokusu geliyor burnuma i sirada ağlıyorum ve göz yaslarim sakkalrina damliyor Allah razinolsun dior bana dua ediyor o sirada ezan okunmaya devam ediyor arkami dönüyorum ki bende yer bulayimda namaz kilayim die bir bakiyorum seydam basina beyaz bir ortu geciriyor kapatiyor basini icimden diorum ki Allah Allah neden kadin gibi ortuki basini sonra ayni izzada bir çok kadinla birlikte namaza duruyoruz.. Cok etkilemisti beni nolursunuz en kisa surede yorumlayin Allah razı olsun selam ve dua ile .

Okudunuz mu?  Rüyada sakal görmek

arifselim
Aleykum selam. Çok güzel ve hayırla yorumlanan bir rüya görmüşsün. Allah’u tealanın dualarını kabul etmesine, varsa hastalıklarından şifa bulmana, dertlerin ve sorunlarının çözülerek huzura kavuşacağına alamet olarak tabir edilir. Tek tek kelime kelime yorumlayamayız zaten ama bu genel bir yorumdur ve sende Allah’tan hayırlı olmasını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Kaza orucu tutarken rüyada eşi ile ilişkiye girerken görmek orucu bozar mı

Kayıtsız Üye
Selamlar,

Bende rüyamda Gavsımızı gördüm. Rüyamda bir mescidin avlusunda oturuyorum. Elimde bir defter ders çalışıyorum. Birden avlunun yan tarafından Gavs Hz. leri geldi. Biraz ilerimde oturdu. Bana dönüp "çoraplarını değiştir" dedi. Ben ne demek istediğini tam anlayamadım, ne yapacağımı şaşırarak gitmeye kalktım. Gavsımızda "öyle değil, nazarla ilgili" dedi. Ben yine ne demek istediğini anlamadım. Gittim yanına oturdum ve yüzünü doyasıya seyrettim. Yüzü nurlu resmen parlıyordu, bir süre sonra daha fazla dayanamayarak "bu ne güzellik" diyip, başımı yerlere koymaya başladım. Rüyanın devamını hatırlayamıyorum.
Rüya hakkında Gavsımızın benden çorap değiştir derken ne yapmamı istediğini siz anlayabiliyor musunuz?

Okudunuz mu?  Rüyada birileri tarafından kaçırılmaya çalışmak

Yorumunuz için şimdiden teşekkürler…


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya mutlaka senin durumuna özel yorumlanmalıdır ki ancak o zaman isabetli bir yorum olabilsin. Hayatında çok değer verdiğin ve doğru sandığın ama aslında yanlış bir şeyini değiştirmen gerektiğine işaret eder. Kendi durumuna bakarak hayırlı olan şeyi tercih et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Ben 3 yıldır menzile Gavsımıza bağlı dersli bir sofiyim İNŞALLAH
Rüyamda mübarekle beraber yürüyoruz bana SOFİ namazına devam et diyor ve ikimizde ağlıyoruz
Hem ağlayıp hem yürüyoruz
Sonra ben mübareğe yemek yapmışım ama o yemekten bana kalmıyor
Kalan yemek biber kızartması ben bir tabak biber kızartması alıp bir kenarda yiyorum ve uyandım
Rüyamın tabiri için yardımcı olursanız sevinirim
ALLAH RAZI OLSUN
SELAMUN ALEYKÜM

Okudunuz mu?  İstiharede gelinlik görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızda mübarek bir zat ile konuşuyor olmanız, birlikte ağlamanız ve yemek yemeniz. Var olan sıkıntılarınızın ileride son bulacağı, din yaşantınızda ve din için bazı güzel adımlar atacağınıza delalet eder.


rüyada gavsi sani yi gormek, rüyada gavsı görmek, rüyada gavs hazretlerini görmek

Bu kategoride yer alan Evlilik istiharesinde anneyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gavs-ı Sani hz. rüyada görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.